DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Hírösszefoglaló

Hamilton győzni akar, a GM motorokat gyártana – csütörtöki hírek

A hétszeres világbajnok a jövőjéről ejtett el egy fontos mondatot, a General Motors komolyan fontolgatja az F1-es erőforrások gyártását, a sportág iránt pedig újabb csapat érdeklődik. A nap hírei.

Jön a Miami Nagydíj, ami könnyen lehet, hogy az idei esztendő első esős futamát is magával hozza. Az időjárás jelentés szerint 60 százalék erre az esély jelenleg, de a részletes időjárás jelentést ide kattintva érhetik el.

Miamira sokan hoznak különleges sisakfestéseket, ez tavaly is így volt és a jelek szerint idén sem lesz másképp. Lando Norris például egy strandlabdát idéz meg a bukósisakja által. Fotók itt!



Valószínűleg hosszabbítani fog Lewis Hamilton a Mercedes istállójával. Erről Jenson Button is beszélt nemrégiben, de a britek hétszeres bajnoka is tett egy erős utalást erre. A 2009-es világbajnok véleménye itt olvasható, míg Hamilton szavait ide kattintva érik el kedves olvasóink.

Szintén Hamiltonról nyilatkozott Fernando Alonso is, aki úgy gondolja, a brit a mezőny egyik legjobbja, de azért némi kritikával is illette, mindazonáltal a kétszeres világbajnok már Miamiban is nyilatkozott a sajtónak, ahol a Formula.hu munkatársa is jelen volt.  

Komoly csata bontakozott ki az elmúlt futamok alapján Max Verstappen és Sergio Perez között, a Red Bull pedig továbbra is tartja magát ahhoz, hogy szabad a verseny. Van azonban kitétel, hogy meddig, erről már Helmut Marko beszélt részletesen.

Európán kívüli székhely, saját motor, utánpótláscsapatok, női versenyző – ezt ígéri az üzletember David Dicker, aki a Rodin Carlint vinné a világbajnokságra. Újabb jelentkező tűnt fel tehát, a részleteket pedig érdemes áttekinteni.

Miközben tudni lehet, hogy az Andretti szeretne beszállni az F1-be és az is egyértelmű, hogy a General Motorsban partnerre leltek, eddig úgy tűnt, a gyártó nem kíván saját erőforrással előrukkolni. Most változott a helyzet házon belül, amiről a GM motorsport főnöke nyíltan és őszintén beszélt egy hosszabb interjúban.

Még nem végzett a Formula-1-es pályafutásával Daniel Ricciardo, aki elismerte, korábban nagyon önző módon viselkedett. A jelenleg a Red Bull harmadik pilótaként tevékenykedő ausztrál kifejtette, miben nyilvánult meg ez pontosan. Minden további itt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: