Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 24. kedd

Carlin

Andretti nélkül jóval nehezebb a McLaren dolga

Fernando Alonso másodszor is rajthoz áll az Indy 500-on, két évvel ezelőtthöz képest viszont nehezebb a McLaren helyzete, mert 2017-ben szinte egy kész autót kaptak, most ilyen nem lesz.

részletek

Alonso már áprilisban IndyCar-autóban

Fernando Alonso a lehető legjobban fel akar készülni a májusi Indy 500-ra, ennek érdekében Texasban már a jövő hónapban kipróbálja a számára új Dallarát. A McLaren jól áll egyelőre.

részletek

Pályára gurult az első brit IndyCar-csapat

A Trevor Carlin által birtokolt csapat Max Chiltonnal és Charlie Kimball-lal a volán mögött megtette első köreit a homesteadi pályáján. Mind a pilóták, mind a tulajdonos elégedetten értékeltek.

részletek

Ez az F1 legnagyobb problémája

Max Chilton, az IndyCar versenyzője élesen bírálta a jelenlegi Formula-1-et. A brit pilóta szerint sokkal közelebb kellene lenniük egymáshoz a versenyzőknek, ami jóval izgalmasabb futamokat ígérne.

részletek

IndyCar: Jönnek a britek?

Alig néhány napja ért csak véget az IndyCar 2016-os idénye, az uborkaszezonos pletykagépezet azonban máris olyan sebességre kapcsolt, hogy 360 fokban kell kapkodni a fejünket, a lá Linda Blair az Ördögűzőben.

részletek

Óriási hír: Piquet a Formula-3-ban!

A többségében 20 év alatti versenyzőket szerepeltető F3-as Európa-bajnokság mezőnyében a hétvégén egy igazi rutinos róka, az egykori F1-es Nelson Piquet is felbukkan – öccse ellen indul.

részletek

Amerikában sem megy az ex-F1-esnek

A Marussia tavalyi pilótája, Max Chilton jelenleg mérlegeli, az IndyCar vagy WEC irányában folytassa karrierjét – ha Indy Lights szezonja eredményesebben alakulna, aligha lenne ilyen nehéz a döntés…

részletek

Túl van első amerikai tesztjén a volt F1-es rekorder

Két eredményszegény évad és a Marussia csődje után nem kapkodtak a csapatok Max Chilton után, aki Amerika felé kacsingat, és már túl is van első tesztjén a Carlin Motorsportsszal.

részletek

Még Chilton is az Indycarba vágyódik

Ő a harmadik a még tavaly is aktív F1-esek közül, aki a tengerentúli sorozatban kötne ki. Méghozzá abban a brit csapatban, amelyben saját apja is fontos pozíciót lát el.

részletek

Az Indy Lightsban indít csapatot a Carlin

Az európai utánpótlás-sorozatok egyik legjobb nevű alakulata, az egykor többek közt Vettelt, Ricciardót és Rosberget is soraiban tudó Carlin a tengerentúlra készül. Az IndyCar a végső cél.

részletek
Olvastad már?