DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Hírösszefoglaló

Fenyegetés és Massa ügyvédjei – hétfői F1-es hírek

Átépített silverstone-i első kanyar, Sainz kifogásaira állítólag ráunó Ferrari, Vettelt csapatfőnökként vizionáló Tsunoda is szerepelt a mai legfőbb híreink között.

Ha hétfő este, akkor Pitwall: hírösszefoglalónk elején ajánljuk hírháttérműsorunk friss adását, benne többek között a Michael Schumacher-álinterjúval, a Mercedesnél történt pozíciócserével, a sajtóban felröppent Lewis Hamilton–Charles Leclerc cserével, valamint a WRC Horvát Ralijának részletes beszámolójával.

f1-massa-brazil-2008-2



Kezdjük azzal a konkrét hírek közül, hogy a jelek szerint Felipe Massa tényleg komolyan keresi a módját annak, hogy 15 év után megváltoztassa a 2008-as világbajnoki végeredményt, állítólag ugyanis egy csapatnyi ügyvéd vizsgálja már az ügyet – a részletekről itt írtunk.

Átugorva a jelenbe, de maradva a Ferrarinál: spanyol lapértesülések szerint kezd betelni a pohár a Scuderiánál Carlos Sainz a várttól elmaradó teljesítménye miatt – bővebben ide kattintva.

A francia belpolitika befolyásolhatja az F1-es hétvégét Monacóban: az energiaszektor szakszervezete több nagy eseményen szándékos áramszünettel fenyeget – köztük a május végi versenyen.

James Vowles elégedett a Williams idei szezonban elért előrelépésével, szerinte azonban az FW45-ös teljesítménye alapján többet érdemeltek volna az első három futamon.

f1-tsunoda-vettel-alphatauri-astonmartin

Yuki Tsunoda elmondása szerint Sebastian Vettel számára reális lehetőség egy csapatfőnöki vagy más vezetői pozíció a Red Bull színeiben – a japán véleménye itt olvasható.

Saját bora és ruhakollekciója lett Daniel Ricciardónak, aki két hónapon át még az edzést is hanyagolta – részletek itt.

Átépítették a silverstone-i első kanyar bukóterét Zhou balesete miatt: https://formula.hu/parc-ferme/35374

Ami az F1-en kívüli szériákat illeti: a NASCAR vasárnapi versenyén ijesztő pillanatok szinte üzemanyag nélkül nyert Kyle Busch. A Formula-E-ben újonctesztet rendeztek Berlinben, ahol Felipe Drugovich volt a leggyorsabb. De arról is írtunk, hogy leégett gyár miatt vált gumiszállítót szezon közben egy széria.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: