DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Monaco

Sainz: Büntetést a piros zászlót okozóknak

Carlos Sainz szerint szankciókat érdemelnek azok a versenyzők, akik előre megfontolt szándékkal okoznak megszakítást a kvalifikáción. Állítása szerint túl sokszor fordult már elő ilyen szituáció.

részletek

Perez tagadja, hogy szándékosan tört autót Monacóban

A mexikói szerint szó sincs arról, ami a sajtóban terjedni kezdett az F1-es Sao Pauló-i Nagydíjon történtek után. A Red Bull versenyzője állítja: megbeszélték az interlagosi eseményeket és továbblépnek.

részletek

Rosberg: Monacónak alkalmazkodnia kell

Komoly tárgyalások folynak a háttérben a Monacói Nagydíj jövőjének érdekében Nico Rosberg szerint. A 2016-os világbajnok szerint fontos, hogy megmentsék a versenyt.

részletek

Liberty: Nagyszerű futamokat akarunk látni

Minden lehetőséget megvizsgálnak a helyszínek tekintetében a Liberty Media vezérigazgatója szerint. Greg Maffei alaptalannak nevezte azokat a feltételezéseket, miszerint nyomást helyeznének Monacóra.

részletek

Steiner: Nem folytatódhatnak Mick balesetei!

A Haas F1-es csapatvezető belebegtette, hogy ha Bakuban ismét autót tör Schumacher, akkor komoly elbeszélgetésre számíthat – főleg azért, mert képtelenek ilyen ütemben gyártani a pótalkatrészeket.

részletek

Még mindig maradt tüske Alonsóban és Hamiltonban?

A Sky Sports szakértőjeként tevékenykedő korábbi F1-es pilóta, Martin Brundle némi feszültséget vélt felfedezni a Monacói Nagydíj során a két sokszoros világbajnok között.

részletek

Ocon: Vannak helyek, ahol mindenképp lennie kell F1-nek

Egyre inkább úgy fest, hogy a Francia Nagydíj nem lesz részese a 2023-as Formula-1-es versenynaptárnak. Bár a pálya a rajongóknak nem tetszik, Esteban Ocon azért sajnálná Le Castellet-t.

részletek

Jobb lenne Monaco ezzel a vonalvezetéssel?

Egy játékos új vonalvezetésen próbálta ki Monaco utcáit. Vajon egy nyomvonal-módosítás segíthetne a hercegségnek, hogy szerződést hosszabbítson velük az F1?

részletek

Perez bocsánatot kért a feleségétől

Vad videók és fotók terjedtek a közösségi médiában Sergio Perezről a Monacói Nagydíjon aratott győzelmét követő ünneplésről. A mexikói bocsánatot kért feleségétől a történtek miatt.

részletek

Hakkinen: Őrizzük meg a sport örökségét! Kell Monaco!

A kétszeres világbajnok Mika Hakkinen úgy gondolja, mindenképp szüksége van a Formula-1-nek Monacóra, hiszen nem rúghatják fel csak úgy a sport hagyományait. Ráadásul nem egyszerű ott nyerni.

részletek

Horner: Mindegy, melyikük lesz a világbajnok

A Red Bull F1-es csapatfőnöke állítja: nem számít nekik, hogy Max Verstappen vagy Sergio Perez nyer-e a szezon végén, csak az a fontos, hogy mindkét versenyzőjükkel legyőzhessék a Ferrarit.

részletek

Binotto: A hibák erősebbé tesznek minket

Csalódást jelent a Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint, hogy zsinórban két biztosnak látszó győzelmet buktak el Charles Leclerc-ről, de úgy érzi, ez is része a tanulási és fejlődési folyamat része.

részletek