Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Monaco

Gasly szerint pontot érdemeltek volna Monacóban

A francia remek felzárkózást mutatott be a hercegség utcáin, végül azonban egy hajszállal lemaradt a pontszerzésről – ő viszont úgy érzi, teljesítménye alapján megérdemelte volna.

részletek

Verstappen apja a Red Bull stratégiáját kritizálta

Csalódott volt fia monacói eredménye miatt a korábbi F1-es pilóta, aki szerint az energiaitalosok többet tehettek volna azért, hogy a címvédőt az élre segítsék a taktikával, ami inkább Pereznek kedvezett.

részletek

Jos Verstappen: A versenyirányítás stresszes lett az esőtől

Éles kritikát fogalmazott meg az FIA-val szemben a világbajnoki címvédő édesapja. A korábbi F1-es pilótát nem nyűgözték le a vasárnap látottak, szerinte túlzottan is óvatosak voltak a döntéshozók.

részletek

Zhou ijesztő pillanatokat élt át Monacóban

Megmagyarázta furcsa rádióüzenetét Guanyu Zhou. Az Alfa Romeo kínai pilótája egy nagy balesetet úszott meg Monacóban a Yuki Tsunoda elleni csatája közben egy hatalmas mentésnek köszönhetően.

részletek

Latifi szerint nem ő hibázott

A kanadai versenyző a verseny legelső, biztonsági autó mögött teljesített körében csúszott bele a szalagkorlátba a hajtűkanyarban, állítása szerint azonban nem ő volt a vétkes.

részletek

Russell: Jól döntött a versenyirányítás

A Mercedes brit versenyzője az ötödik helyen végzett az egyórás csúszással kezdődő Monacói Nagydíjon, utólag pedig elismerte, hogy jó döntést hozott a versenyirányítás a halasztással.

részletek

Ezért esett ki Magnussen Monacóban

Nem sokkal azt megelőzően, hogy Mick Schumacher hatalmas balesetet szenvedett, csapattársa is feladta a Monacói Nagydíjat, mint kiderült az erőforrás egyik egysége hibásodott meg.

részletek

Sokkolta a pilótákat a kettészakadó autó

Mick Schumacher nevéhez fűződött a Monacói Nagydíj legnagyobb balesete: Fernando Alonso bízik benne, hogy az F1 tanult az incidensből, míg Sebastian Vettel a honfitárs védelmére kelt.

részletek

Horner: Perez ugyanúgy harcban van a címért

A Red Bull csapatfőnöke rendkívül elégedett a mexikói pilóta idei produkciójával, szerinte a monacói győzelmet is megérdemelte, a Verstappennel szembeni ponthátránya pedig „semmi”.

részletek

Norris: Ez volt az egyik legijesztőbb életemben

A McLaren pilótája szerint roppant nehéz volt esős körülmények között vezetni Monacóban, a végeredményként begyűjtött hatodik hellyel és leggyorsabb körrel azonban így is elégedett.

részletek

Vizsgálatot szeretne a Ferrari csapatfőnöke

A taktikai hibák után levonná a tanulságokat, míg a Red Bull bokszkiállását felülvizsgálná Mattia Binotto, aki úgy véli a pilótáik szabálytalanul érkeztek vissza a pályára.

részletek

Bottas csalódott az autó teljesítménye miatt

Az Alfa Romeo finn versenyzője nagy meglepetésre csak a 12. rajthelyet tudta megszerezni a vasárnapi futamra, beállítva ezzel szezonbeli legrosszabb időmérős teljesítményét.

részletek