Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

Silverstone

Bottas elsőként újra autóban: Sokat tanultunk a nap folyamán

Privát tesztet tart Silverstone-ban a Mercedes. A W09-et kedden vezető Valtteri Bottas elmondta, számos új egészségvédelmi szabályt gyakoroltak be, melyeket be kell majd tartani a szezonkezdet során.

részletek

Kartonszurkolók ülhetnek Silverstone lelátóira

Silverstone illetékesei a labdarúgásból vett ötletet alkalmaznák az F1-ben - a világjárvány miatt zárt ajtók mögött rendezett futamokon kartonból készült bábukkal népesítenék be a nézőteret.

részletek

Lorenzo beugrott és győzött a virtuális MotoGP-ben

A valóságban meghiúsult a szabadkártyázása, az online térben viszont rögtön elsőséggel tért vissza a tavaly visszavonult ötszörös világbajnok – pedig az első körben még ki is ütötték.

részletek

MotoGP: Törölték a Brit és Ausztrál Nagydíjat

Újabb áldozatokat szedett a koronavírus-járvány a gyorsaságimotoros-vb 2020-as naptárában: a szervezők bejelentették, hogy idén sem Silverstone-ba, sem Phillip Islandre nem látogat el a mezőny.

részletek

Brit-magyar csere után itt az új naptárverzió

Újabb tervezet szivárgott ki a 2020-as F1-es évad európai szakaszának várható menetrendjével kapcsolatban: e szerint a Magyar Nagydíj a spielbergi és a silverstone-i duplák között kerülne sorra.

részletek

Boris Johnson mentheti meg a Brit Nagydíjat

Bár úgy tűnt, a 14 napos karantén miatt ellehetetlenül(nek) a silverstone-i futam(ok), a legfrissebb jelentések szerint maga a miniszterelnök lépett közbe és igyekszik megoldani az F1 helyzetét.

részletek

Mi lesz veled, Brit Nagydíj?

Hivatalosan megerősítésre került, hogy az F1 sem kap mentességet azon brit járványügyi korlátozás alól, miszerint 14 napos karantén vár mindenkire, aki az országba utazik. Ezzel ellehetetlenítik a nagydíj megrendezését.

részletek

Brit sajtó: Magyar dupla már júliusban

Az F1 valóban nem kapott kivételt a brit karanténszabályok alól, így nem rendeznek versenyt Silverstone-ban, állítja a Motorsport.com: ennélfogva változik a szezonkezdet, a mezőny Ausztriából egyenesen Magyarországra érkezik az új terv szerint.

részletek

Már megint komoly veszélyben a Brit Nagydíj(ak)

Úgy tűnik, a helyi kormány által bevezetni kívánt 14 napos karantén alól a sportrendezvények résztvevői sem képeznek majd kivételt, ez pedig ellehetetlenítené a silverstone-i dupla futamot.

részletek

Silverstone megállapodott a dupla versenyről

A spái zöld jelzés után újabb jó hír a rajongók számára, hogy a Brit Nagydíjnak otthont adó pálya bejelentette: megegyeztek az F1 vezetésével arról, hogy nyáron két zárt kapus futamot rendeznek.

részletek

Összekapott a pénzen Silverstone és a Liberty

Mivel júliusban csak nézők nélkül lehet Brit Nagydíjat rendezni, az F1 hajlandó beszállni a költségekbe. Sajtóhírek szerint azonban a silverstone-i szervezők vérszemet kaptak, és túlzott összeget követelnek.

részletek

Igazságtalan több futamot tartani egy pályán?

Akár három nagydíjat is rendezhetnek Silverstone-ban az egyik forgatókönyv szerint. Mindegy, hogy ugyanott, csak legyenek versenyek, mondja a többség, Mika Hakkinen azonban felhívta a figyelmet egy hátulütőre: egyes csapatokat hátrányosan fogja érinteni, hogy egy számukra kedvezőtlen pályán kell többször versenyezniük.

részletek
Olvastad már?