DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Silverstone

Újabb lépés az F1 felé: megnyitott az Andretti új silverstone-i központja

Hiába utasította el az F1 a jelentkezésüket, az amerikai formáció nem áll le: szerdán hivatalosan is megnyitott az új brit központjuk.

részletek

A bejáratás is elmaradt – miért nem láttuk még az új Williamst?

Egyedüli csapatként a Williams nem járt még 2024-es F1-esével a pályán. James Vowles döntése volt a silverstone-i próbafutás elhalasztása, a csapatfőnök azt is elismeri: késésben vannak.

részletek

Már a pályán az új F1-es Aston – fotók

Nem sokat teketóriázott az Aston Marton F1-es alakulata: a bemutató után egyből ki is gurult Silverstone-ban az AMR24-es.

részletek

Hamilton-záradék és Silverstone – csütörtöki F1-es hírek

Az Alpine kész beszélni az Andrettivel, egy ex-F1-es szerint csúnya véget érhet Hamilton karrierje, Ducati-fölénnyel zárult a MotoGP-teszt: a nap hírei.

részletek

Bejelentés: Silverstone újabb tíz évig az F1-ben

A Brit Nagydíjnak otthont adó legendás pálya megerősítette, hogy 2034-ig szerződést hosszabbítottak a Formula-1-gyel.

részletek

Meddig érvényesek az F1-es pályák szerződései?

Több ikonikus helyszín szerződése lejár idén vagy a következő években, míg a Hungaroring a leghosszabb kontraktussal rendelkező európai pálya.

részletek

Nem ilyen szezonra számított Piastri – Silverstone volt a csúcs

Egyes versenyzőknek egész pályafutásuk alatt nincs olyan lehetőségük, mint neki újoncként, mondja Oscar Piastri. Nem teljesen elégedett: hullámzóbb volt az első F1-es szezon, mint várta.

részletek

Espargaro az utolsó körben győzte le Bagnaiát

A hajrában szemerkélő eső is megbolondította a MotoGP Brit Nagydíját, amelyen az Aprilia spanyolja nyert. Ducatis ellenfele így is növelte a vb-előnyét, Bezzecchi bukott.

részletek

Alex Marquez nyerte a nedves-száradó sprintet

Először intette le elsőként a kockás zászló a MotoGP-ben az ifjabb Marquezt, megelőzve Bezzecchit és Vinalest. Bagnaia, a Hondák és a Yamahák pontot se szereztek.

részletek

Bezzecchi bukással is a pole-ban az esőben

A VR46 Ducati motorosáé lett a Brit GP rajtelsősége, megelőzve Millert és Alex Marquezt. A vb-éllovas Bagnaia is elesett, Quartararo a legutolsó pozícióban.

részletek

Retro – Hoppácska! Ember a pályán!

2003-ban épp ezen a napon történt az F1 történetének egyik legbizarrabb jelenete: egy volt pap, Cornelius Horan skót szoknyában berohanva a pályára próbálta meg népszerűsíteni a Bibliát.

részletek

F1Stat: Csúcsbeállítás, McLaren-remeklés

Bár a megdönthetetlennek tűnő rekordjukat beérte a Red Bull, a McLarennél így is van ok az örömre: a modern korban ritkán szereznek ennyi pontot a wokingiak, mint Silverstone-ban tették.

részletek