DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Silverstone

F1Stat: Csúcsbeállítás, McLaren-remeklés

Bár a megdönthetetlennek tűnő rekordjukat beérte a Red Bull, a McLarennél így is van ok az örömre: a modern korban ritkán szereznek ennyi pontot a wokingiak, mint Silverstone-ban tették.

részletek

„A határon volt Charles védekezése” – Russell

Vagy egy kicsit azon is túl: a Mercedes F1-es pilótáját frusztrálta, hogy nem tudta megelőzni a ferrarist, de utólag nem is lihegi azért túl az esetet.

részletek

Ezért döntött a kemény gumi mellett a McLaren

Lando Norris nem értette, miért nem a lágy abroncsokat kapta meg az F1-es Brit Nagydíj hajrájában – a csapatfőnök megindokolta a választást.

részletek

Miért volt ilyen jó a McLaren a Brit Nagydíjon?

A brit F1-es hétvége sztárja egyértelműen a McLaren volt, hiszen a wokingiak autói szombaton és vasárnap is parádéztak. De hogyan történt mindez?

részletek

Retro – Schumacher egy malőrrel három futamot bukott

Az idő előtt eldőlni látszó 1994-es F1-es szezonba váratlan pillanatban érkezett fordulat: Michael Schumacher a felvezető körben indította el a folyamatot, mely miatt kis híján elvesztette a bajnokságot.

részletek

„Kiszolgáltatottak vagyunk” – túl érzékeny a Ferrari

Ugyanaz a nóta a Scuderiánál a gyenge F1-es Brit Nagydíj után: Leclerc és Sainz szerint is még mindig túl kiszámíthatatlan az SF-23-as viselkedése.

részletek

„Jobb a hetedik hely, mint a tempónk” – Alonso

Egész hétvégén hiányzott néhány tizedmásodperc az Astonnál: a kétszeres F1-es világbajnok szerint elképzelhető, hogy lemaradtak a fejlesztési versenyben.

részletek

„Vakarjuk a fejünket a McLaren miatt” – Russell

Bízik benne a Mercedes-pilóta, hogy csak egyszeri fellángolás volt a wokingiaktól, amit az F1-es Brit Nagydíjon nyújtottak. Így is élvezte a hétvégét.

részletek

„Nem tudtuk tartani a McLarent” – Hamilton

Főleg a gyors részeken érezte foghatatlannak Norrist a hétszeres F1-es világbajnok, aki főként a brit közönség támogatásának tudta be dobogóját.

részletek

Norris: Lágy gumit akartam, de nem érdekel, második vagyok!

Úszott a boldogságban a McLarennel az F1-es Brit Nagydíjat másodikként záró pilóta, bár a taktika kapcsán viccesen odaszúrt azért a csapatának.

részletek

F1-es Brit Nagydíj – a futam végeredménye

Verstappen idei nyolcadik győzelme, Norris második a McLarennel, Hamilton a dobogón, a Ferrarik csak a top 10 végén – a silverstone-i verseny végeredménye.

részletek

Ez történt a Brit Nagydíjon

McLaren-rekordra hajtó Verstappen, mögötte pedig a McLarenek, a versenytempóban erős Mercedesek hátrébb a rajtrácson. Kövessétek velünk, mi történik Silverstone-ban!

részletek