DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Hírösszefoglaló

Schumacher, Steiner, Hamilton – csütörtöki hírek

Perre készül a Schumacher család, Steiner jól szórakozott a 2021-es szezonzárón, a második helyre ugrana az Alpine, várják a sprintváltozást – április 20. F1-es hírei.

Napi hírösszefoglalónkban mindenekelőtt FormulaPlusz rovatunk legújabb anyagát ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe, melyben azt vettük sorra, milyen fejlesztési tervvel készülnek a csapatok a következő időszakra.

Ezekben a fejlesztésekben bízik a tavalyelőtti katari hétvégén való kiállását is felidéző Lewis Hamilton is, aki elmondta, hogy tudja, mennyire sok időbe telhet a Red Bull utolérése, de ha az alapok rendben vannak, bármi lehetséges. A brit csapatfőnöke, Toto Wolff is ráerősített erre a meggyőződésre.

wolff-2021



Az Alpine pedig még nagyobb fába vágná a fejszéjét: a legutóbbi fejlesztési tervvel a Red Bullon kívül mindenkit átugranának. Apropó, Red Bull: az Ausztráliában nagy felzárkózást bemutató Sergio Perez édesapja szerint nincs kivételezés az energiaitalosoknál, akik autóját Daniel Ricciardo a Nordschleifén fogja meghajtani.

Carlos Sainz arról beszélt, hogy nem szereti az őt az Audival szóba hozó pletykákat, Günther Steiner ma megjelent könyve kapcsán ismét a figyelem középpontjába került: az olasz csapatvezető saját sérelmeiről is beszélt a Mick Schumacher-sztori kapcsán, míg a 2021-es Abu Dhabi Nagydíjat meglehetősen szórakoztatónak találta.

steiner-schumacher

További híreink máról: a versenyzők egyetértenek a sprintes hétvégék megváltoztatásával, fontos pozícióba került egy klasszis versenyző a McLarennél, kiderült, hogy Helmut Markónak is szerepe volt Hamilton Mercedeshez igazolásában, a Michelin nem akar az F1-be jönni, Michael Schumacher családja pedig jogi lépésekre készül a legutóbbi botránycikket követően.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: