Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

MickSchumacher

Schumacher: Ez jól jöhet az újoncoknak

Mick Schumachernek rengeteg tanulnivalója lesz a száguldó cirkuszban, eddig ugyanis csak teszteken és néhány szabadedzésen szerepelt. De legalább egy szegmensben jól járnak az újoncok.

részletek

Schumachert a Covid is jelentősen hátráltatja

Idén mutatkozik be a Formula-1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Micknek azonban több komoly nehézséggel is szembe kell néznie, köztük a koronavírussal. De mindent megtesz.

részletek

Steiner: Ha ütköznek a pilótáink, bajban lesznek

Hiába vág neki két újonccal a 2021-es F1-es szezonnak a Haas, Günther Steiner csapatvezető így sem szeretné, ha egymással keverednének balesetbe – igaz, a fejlődésre hagy időt nekik.

részletek

Schumacher karrierje zsákutcába is kerülhet

Bár a kezdeteknél rengetegen kételkedtek tehetségében, az utóbbi három évben kétszer bajnokként zárta aktuális versenysorozatát. A Formula-1-ben azonban nehéz lesz a német dolga.

részletek

Schumacher: Az első évben is jó vagyok!

Egy elterjedt elmélet szerint Mick Schumacher lassú alkalmazkodó: az F4-ben, F3-ban és F2-ben is közepes első szezon után remekelt második évében. A német azonban nem ért egyet a teóriával, szerinte Formula-2-ben már újoncként is erősen szerepelt.

részletek

Mick Schumacher legkedvesebb trófeáját az apja nyerte

Szívesen lenne rendőr, a moziban a fantasyt szereti, a világtérképen pedig Dél-Ázsiát. Mick Schumacher könnyed interjúban árult el életéből olyan dolgokat, amikről eddig nem beszélt.

részletek

Podcast: Akik bekerültek az F1-be – és akik nem

Szétnéztünk a legfontosabb juniorszériákban azt kutatva, a három 2021-es újonc mellett kikkel számolhatunk a későbbiekben F1-es pilótaként, és kik azok, akik számára a királykategória csak álom marad.

részletek

„Megtisztelő, de teher is a Schumacher név”

Günther Steiner, a Haas csapatvezetője örül, hogy náluk tér vissza az F1-be a Schumacher név, ugyanakkor tudja, hogy nyomás is lesz rajtuk amiatt, mert velük versenyez a hétszeres világbajnok fia.

részletek

Alfa: A Ferrari döntött a második ülésről

Frederic Vasseur csapatvezető elárulta: az együttműködés része, hogy a Scuderia választhatta ki, kié legyen a második autójuk. A szakember nem szomorkodik, hogy nem nála debütál Mick Schumacher.

részletek

Villeneuve: A Ferrari-akadémia is a pénzről szól

Nem a növendékek tehetségével van a gond, hanem azzal, hogy a szponzorok nélküli fiataloktól veszik el a helyet – magyarázta az 1997-es világbajnok, aki szerint Charles Leclerc és Mick Schumacher a kivételek.

részletek

Verstappen: Gyerekkorom óta ismerem Micket

Max Verstappen felidézte gyerekkori emlékeit, azután mikor még édesapja és Michael Schumacher csapattársak voltak, ő pedig Mick Schumacherrel töltötte az idejét a gokartpályán.

részletek

Mick Schumacher a Q2-t tűzte ki fő célul

A Haasnál 2021-ben debütáló fiatal német pontosan tudja, hogy csínján kell bánnia az elvárásokkal, így elmondása szerint már annak is örülne, ha olykor bejutna az időmérő második etapjába.

részletek
Olvastad már?