Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

MickSchumacher

Ilott ütközött, Schumacher növelte előnyét

A pole-ból induló Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 sprintfutamát, mögötte viszont a két bajnokaspiránsnak kis híján ütközött: a német éllovas megúszta, brit üldözője viszont pont nélkül zárt.

részletek

Álomrajt után csökkent Schumacher előnye

Brazil, indiai és japán hőse volt a főversenynek a Formula-2 első bahreini hétvégéjén, miközben a bajnoki csata szorosabbá vált, hiszen Callum Ilott második lett a győztes Felipe Drugovich mögött.

részletek

Ross Brawn is ifjabb Schumachernek szurkol

Az F1 sportszakmai vezetője nem titkolta reményeit Michael Schumacher fiával kapcsolatban, aki jövőre várhatóan bemutatkozik a királykategóriában.

részletek

Todt: Michael követi Mick karrierjét

Az FIA elnöke egy francia tévéinterjúban cseppentett el néhány információt Michael Schumacher állapotával kapcsolatban, akit havonta egy-két alkalommal személyesen meglátogat.

részletek

Schumacher: Én akarok lenni a tökéletes versenyző

Jó eséllyel bejelenti a következő hetekben a Haas, hogy Mick Schumacher lesz az egyik versenyzőjük. A hétszeres világbajnok fia nehéz örökséget cipel, de ő szeretne lenni a tökéletes autóversenyző.

részletek

Mick Schumacher: Egyértelműen készen állok az F1-re!

Elégedett az utóbbi években mutatott fejlődésével és az eredményeivel is a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, aki viszont egyelőre a Formula-2-es bajnoki cím megnyerésére koncentrál.

részletek

Halasztást kért, de nem kapott a Haas

Az amerikaiak vezére azt szerette volna, ha az Alfa Romeo addig nem fedi fel a jövő évi pilótapárosát, amíg a Haas erről nem döntött. Vajon Schumacher miatt kérték ezt?

részletek

Ferrari: Egy juniorunknak lesz hely 2021-ben

Mattia Binotto szerint hárman is remekül teljesítenek idén az F2-ben, de közülük vélhetően csak egy jut F1-es üléshez a következő szezonban. A döntést viszont már az évadzárójuk előtt meghozzák.

részletek

Az olasz sajtó tényként közölte, hol versenyez Mick Schumacher 2021-ben

Az olasz média már tudni véli, kik fogják vezetni a Haas autóit a 2021-es szezonban. Günther Steiner korábban már elmondta, hogy az anyagi biztonság érdekében fizetős pilótákra lesz szükségük.

részletek

Schumacher sem tudja, idén lesz-e másik lehetősége

Az F2 bajnoki éllovasa ma Németországban megkaphatta volna élete lehetőségét, és F1-es nagydíjon vezethetett volna, de az időjárás felülírta a terveit. Elmondta, mi vár rá az év hátralévő szakaszában.

részletek

Legyőzte a köd az F1-et az első edzésen

Mivel nem tudott felszállni a mentőhelikopter a Nürburgringen, egyórás várakozás után végül törölték az Eifel Nagydíj péntek délelőtti szabadedzését, meggátolva Mick Schumacher debütálását is.

részletek

Vettel: Mick nagyon érett a korához képest

Szép szavakkal illette gyerekkori hőse, Michael Schumacher fiát a négyszeres világbajnok annak F1-es edzésen történő bemutatkozása előtt – amelyet az időjárás még azért keresztülhúzhat.

részletek
Olvastad már?