DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

MickSchumacher

Ki érkezhet Hamilton helyére a Mercedeshez?

A hétszeres F1-es világbajnok ferraris átigazolásával váratlanul felszabadult egy ülés az egyik élcsapatnál – sorra vettük, kik jöhetnek szóba a Mercedesnél.

részletek

Mick Schumacher: Mindig is az F1 marad az álmom

Nem adta fel annak reményét a német, hogy visszatérjen az F1-be, de ha a WEC-ben tud új karriert felépíteni, azzal is boldog lesz.

részletek

Schumacher az F1 miatt nem ment az IndyCarba

Az IndyCar és a Super Formula is szerepelt a lehetőségei között, de ez lehetetlenné tette volna az F1-es szerepvállalást – erről beszélt Mick Schumacher.

részletek

Az F1 élvez elsőbbséget Mick Schumacher számára 2024-ben

Egyszerre lesz az Alpine WEC-versenyzője és a Mercedes tartalékja a német: szerződése értelmében az F1 lesz prioritás, ha be kell ugrani.

részletek

Ecclestone: Mick Schumacher felejtse el a nevét!

Szükségtelen nyomást jelent Mick Schumachernek a neve, el kellene felejtenie, és önálló személyiségként fejlődnie – így véli az F1 egykori mindenható ura.

részletek

Schumacher a WEC-ben mutatná meg, hogy helye van az F1-ben

Bár 2024-ben az Alpine endurance-világbajnoki csapatában fog versenyezni, a fiatal német szándéka továbbra is az, hogy visszatérhessen az F1-be.

részletek

Hivatalos: Eldőlt, hol versenyez jövőre Mick Schumacher

Ahogy arra számítani lehetett, az F1-es rajtrácsról az idei szezonra kiszorult német az Alpine Endurance-világbajnoki Hypercar-felállásában kapott helyet 2024-re.

részletek

Egymilliós bírság, egyedi Red Bull és Williams – csütörtöki F1-es hírek

A Red Bullnál cáfolják a Perezzel és Markóval kapcsolatos pletykákat, megnégyszerezték a versenyzőkre kiszabható büntetést, a Formula.hu tudósítója Austinból jelentkezett.

részletek

Idén nem rúgja ki Sargeantot a Williams

A szezon végéig garantált az alulteljesítő amerikai F1-es pilóta helye – Mick Schumacher közben állítja, még nem írt alá semmit.

részletek

Williams: Schumacher vagy Drugovich?

Logan Sargeant és Sergio Perez napjai is meg vannak számlálva az egykori F1-es pilóta szerint: Schumacher és Drugovich lehet esélyes a Williams ülésére?

részletek

Feketébb McLaren, Ricciardo Szingapúrban, Massa újra lépett – szerdai hírek

Bejelentéseket ígért a Ferrari, teljesen zárt kerekeket tesztel legközelebb az FIA, Mick Schumacher nem adja fel: ezek voltak a szerdai nap F1-es témái.

részletek

Schumachernek jól esik, hogy figyelnek rá

Sokat tanul Hamiltontól és Russelltől, s annak is megvan az előnye, hogy a garázsból nézi a versenyeket – mercedeses munkájáról nyilatkozott Schumacher.

részletek