Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

MickSchumacher

Ralf Schumacher: Mazepin nem való a Formula-1-be

Ralf Schumacher szerint életveszélyes volt az, ahogyan Nyikita Mazepin vezetett a Holland Nagydíjon. A korábbi F1-es pilóta szerint ilyen hozzáállással nincs helye a mezőnyben.

részletek

Schumacher nem olvassa el Weber könyvét

Nemrég jelent meg a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher volt menedzserének új könyve, a legendás pilóta fia azonban elég határozott választ adott arra a kérdésre, hogy érdekli-e a kötet.

részletek

A Haasnál sem tudják, mennyire gyors Schumacher

Annyira nehezen vezethető a csapat autója, hogy nem lehet megítélni a pilóták nyers tempóját – mondja a német versenymérnöke, Gary Gannon. Schumacher ennek ellenére egyre közelebb kerül a tökéletes körhöz: előzetesen arra számítottak, egy év alatt jut el odáig.

részletek

Közepesre osztályozza első félévét Mick Schumacher

Sokak szerint a 22 éves német teljesít legjobban az újoncok között, de ő kritikusabb magával. Eddigi szezonja fénypontja a csata volt Verstappennel a Hungaroringen.

részletek

Mazepin jövőre is a Haas pilótája lesz

Nincs veszélyben Nyikita Mazepin helye, az orosz jövőre is a Haas istállónál versenyez – jelentette ki a csapatfőnök, Günther Steiner a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban.

részletek

Csak Vettel talál kivetnivalót a sprintkvalifikációban

Sebastian Vettel úgy érzi, „helytelen", hogy a Forma-1-es sprintverseny győzteseit beleszámítják a hivatalos pole-statisztikába, mert „ez egy új diszciplína" a bajnokságban.

részletek

Schumacher: Az Alfa Romeo nem jó választás

Egyre több helyen pletykálnak arról, hogy Mick Schumacher csapatot válthat a következő szezonra, Ralf Schumacher viszont úgy véli, ez nem lenne túl jó döntés jelenleg.

részletek

Ezt tanácsolta Jos Verstappen Mick Schumachernek pályafutása elején

Max Verstappen édesapja még az első F4-es szezon után adott tanácsot Corinna Schumachernek. A németek megszívlelték a javaslatot, amelyet követően Mick remekelt az alsóbb géposztályokban.

részletek

Schumacher látja a fényt az alagút végén

Összetörte az autót a Francia Nagydíj időmérőjén, viszont ezzel idén először bejutott a Q2-be, s a Haas német újonca szerint ez a lényeg: úgy érzi, kezd beérni a kemény munkájuk gyümölcse.

részletek

Mazepin nem tartja incidensnek a Bakuban történteket

Nem ütköztek össze, így igazából nincs miről beszélni az orosz szerint, de azért elnézést kért Schumachertől – aki elmondta: a történtek ellenére vissza fog épülni a bizalom csapattársa iránt.

részletek

Schumacher egyelőre elégedett a szezonjával

Bár a sereghajtónak számító Haas miatt gyakorlatilag a pontszerzésre sincs esélye, így is talált bőven pozitívumokat F1-es újoncéve első versenyeiről a német újonc.

részletek

Steiner: Nem volt annyira veszélyes Mazepin manővere

A Haas csapatvezetője szerint csak a túlfűtött érzelmek miatt érezte Mick Schumacher is veszélyesnek kollégája bakui bemozdulását – igaz, az orosz is elismerte, hogy rosszul mérte fel a helyzetet.

részletek
Olvastad már?