DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 9. csütörtök

MickSchumacher

Szubjektív: Hülkenberg a legjobb választás?

Sokan nem értik, hogy a Haas miért hozza vissza az F1-be Nico Hülkenberget – mi vezethetett idáig, és miért lehet jó ez a döntés?

részletek

Schumacher a McLarennél, Mercedes-teszt, Alonso két-három évig biztos marad – szerdai F1-es hírek

Két csapatnál is tartalékpilóta lesz a német, De Vriest Nico Rosberghez hasonlították, Danyiil Kvjat a WEC-ben versenyez újra: ez történt február első napján.

részletek

A McLarennél is tartalék lesz Schumacher

Megegyezett a McLaren a Mercedesszel – a motorpartner beugróként Mick Schumachert is rendelkezésre bocsátja, ha az egyik állandó versenyző kidőlne.

részletek

Tost: Mick Schumacher lehetett volna Németország új hőse

Az AlphaTauri csapatfőnöke aggódik az F1 németországi helyzetéért: szerinte Mick Schumacher képes lehetett volna ismét tűzbe hozni a német szurkolókat.

részletek

Tesztelt a Ferrari, kiszivárgott levél, változó részpontszabály – keddi hírek

Ben Sulayemet helyretették az F1 jogászai, tartalékpilótát jelentett be a Haas, mi pedig az Andrettit elemeztük – január 24. hírei egy csokorban.

részletek

„Mick lett volna a jobb választás hosszú távon”

A volt F1-es versenyző szerint rossz döntést hozott a Haas, mikor Nico Hülkenberget szerződtette Mick Schumacher helyére, hiszen a fiatal német bajnoki címekre lenne képes.

részletek

Steiner nehezen döntött Mick Schumacher távozása mellett

A Haas csapatfőnöke szerint az F1-ből két szezon után kiszoruló Mick Schumacher 2022-ben mutatott teljesítményével nem könnyítette meg a csapat döntését.

részletek

Hamilton helyén látja Micket Ralf Schumacher

A korábbi F1-es szerint a hétszeres világbajnok akár a távozás mellett is dönthet, ha ismét kikap Russelltől, ez pedig lehetőséget teremthet a németnek.

részletek

„A fő változás, hogy örülnek Micknek”

Mindkét fél nyer azzal, hogy Mick Schumacher a Mercedes F1-es tartalékosa lett – véli a német nagybátyja, Ralf, aki egyúttal a Haasnak is finoman odaszúrt.

részletek

Rosberg: Mick számára 2024 jelenti az utolsó esélyt az F1-es visszatérésre

A 2016-os világbajnok nehezen tudja elképzelni Mick Schumacher visszatérését 2024 után, a Mercedes azonban jó opciót jelenthet ifjú honfitársa számára.

részletek

Mick Schumacher a Mercedes új tartalékpilótája

A 23 éves német versenyző nem csupán a Haast, hanem a Ferrari versenyzői akadémiáját is elhagyja. Egyúttal bejelentették: a Mercedeshez csatlakozik F1-es tartalékpilótaként.

részletek

Steiner: Szükségünk volt valakire, aki a vállára veszi a csapatot

Günther Steiner újabb szempontot ismertetett, ami alapján az F1-be 2019 után visszatérő Nico Hülkenbergre esett a Haas választása Mick Schumacher helyett.

részletek