Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

MickSchumacher

Schumacher: Még sokat kell tanulnom

Most már a Formula-2-ben is rendelkezik győzelemmel Mick Schumacher, de egyáltalán nem sietteti a legfelsőbb kategóriába lépést. Egyébként is úgy érzi, még bőven van hova fejlődnie.

részletek

Mercedes: Mi is meg akartuk szerezni Schumachert

Mick Schumachert a Mercedes is szerette volna megszerezni a junior programjába, azonban már így sem tudták hová tenni a pilótáikat a stuttgartiak, így a Ferrarinál kötött ki a német versenyző.

részletek

Alesi: Schumacher biztosan bekerül a Formula-1-be

Az egykori Formula-1-es pilóta egészen biztosra veszi, hogy Mick Schumacher hamarosan a Formula-1-ben folytathatja pályafutását. A múlt héten először győzött a Formula-2-ben, éppen hazánkban.

részletek

Michaelre emlékeztette Mick Ross Brawnt

A pillanat, amikor Mick Schumacher felállt a dobogó legfelső fokára a Hungaroringen, régi emlékeket ébresztett fel Brawnban. Az F1 sportfőnöke szerint az ifjú német mostantól magabiztosabb lesz, de továbbra is időre van szüksége.

részletek

Keszthelyi Vivien: „Kilátásba helyeztünk egy kis meglepetést Micknek, ha nyer”

A magyar versenyzőhölgy David és Mick Schumacherrel is sok időt töltött a Hungaroringen, nagyon örül neki, hogy Mick éppen itt szerezte meg első Formula-2-es győzelmét.

részletek

A Ferrarinak köszönheti első F2-es győzelmét Mick Schumacher

Rengeteg segítséget nyújtott akadémistájának az olasz istálló: többek között így sikerült alkalmazkodnia a Formula-2-es gumikhoz, melyek kezelésének főszerepe volt a Hungaroringen megszerzett sikerben.

részletek

Mick Schumacher először győzött az F2-ben

A Prema pilótáját végig üldözte japán riválisa, Nobuharu Matsushita, de a német kezében tartotta a sprintfutamot a Hungaroringen. Az F3-ban egy másik Ferrari-védenc is először nyert, Marcus Armstrong.

részletek

Jean Todt nem szól bele Mick Schumacher pályafutásába

Az FIA elnöke a Schumacher család közeli barátja, aki terelgethetné a fiatal német karrierjét: ő azonban nem akar Mick előmenetelébe avatkozni. Elmondta: a Ferrari akadémistája tehetséges, de nem lehet apjához hasonlítani.

részletek

Mick Scumacher és a Ferrari F2004: Végig mosolyogtam

Már három különböző évtized Formula-1-es versenyautójával is van tapasztalata Mick Schumachernek, aki a Hockenheimben kipróbált 2004-es Ferrarit különösen a V10-es motor miatt élvezte.

részletek

Vettel: Nem szabad sürgetni Mick Schumachert

Sebastian Vettel szerint nem fair az, hogy Mick Schumacher teljesítményét és eddig elért eredményeit máris az apjáéhoz, Michaeléhez mérik - szerinte a fiatal németnek idő kell.

részletek

Megidézi a nagy időket Mick Schumacher

Az ifjú Schumacher lesz a Német Nagydíj egyik attrakciója: alig várja, hogy vasárnap apja 2004-es Ferrariját vezesse, mellyel Michael hetedik világbajnoki címét szerezte és Hockenheimben is nyert.

részletek

Olasz és hazai győzelem, Mick Schumacher a 6.

A szombati főfutamot Luca Ghiotto, a vasárnapi sprintversenyt pedig egy kései előzéssel Jack Aitkent nyerte Silverstone-ban, míg Michael Schumacher fia három ponttal távozhat a brit helyszínről.

részletek
Olvastad már?