Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

MickSchumacher

Ekkor érkezik a 2022-es Ferrari

Épphogy véget ért az aktuális szezon, a Formula-1-es közösség figyelme már a következő idény felé fordul. A Ferrari hírt adott következő versenygépe bemutatásáról, amely február 16. és 18. között esedékes.

részletek

Mick Schumacher a Ferrari tartalékpilótája lesz

Mattia Binotto erősítette meg, hogy 2022-ben a Ferrari tartalékpilótája – Antonio Giovinazzi mellett – Mick Schumacher lesz, így a hétszeres világbajnok fia egyre inkább apja nyomdokaiba lép.

részletek

Ennyibe fájt a csapatoknak a pilóták idei összes ütközése - íme a rangsor

Tudjuk-e, melyik versenyző okozta a legnagyobb anyagi kárt csapatának az idei ütközéseivel? És ki van a lista leghátulján? Igen, az élen egy Haas, de talán meglepetésre nem Nyikita Mazepin.

részletek

Vettel: Mick Schumacher kiváló munkát végzett a gyenge autóval

Igaznak bizonyultak azok az előzetes jóslatok, miszerint a Haas idén egyetlen pontot sem szerez. Valóban nullázta a szezont a két újonc, ám Sebastian Vettel szerint Schumacher így is bizonyított mindenkinek.

részletek

Schumacher: Túl motivált voltam

Lelkesítette a német újoncot, hogy a várakozásokkal ellentétben tartani tudta a tempót a Williamsekkel az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj elején – nagy csattanás és autótörés lett az eredménye.

részletek

Mick Schumacher már csalódott, ha nem jut Q2-be

A német kétszer került be az időmérő második körébe, Austinba érkezve pedig már arra számított a csapattal, hogy megint sikerülni fog. 2022-ben a rendszeres Q3-ba jutást is elképzelhetőnek tartja.

részletek

Schumacher is segítette Verstappent a győzelemben

Christian Horner csaknem szívrohamot kapott, mikor a lekörözött Haas feltartotta az éllovast az utolsó előtti körben. A Mick Schumacher miatt nyitható DRS azonban végső soron jól jött Verstappenek.

részletek

Schumacher titkaira kíváncsi Mazepin

Michael Schumacher volt Nyikita Mazepin példaképe, ezért szeretné tudni, hogyan is vált annyira sikeressé. Bár a német legenda fia lett a csapattársa, eddig még nem beszéltek ilyesmiről.

részletek

Schumacher: Jó volt közel lenni!

Idén másodjára folytathatta az időmérőt a Q1 után is Mick Schumacher, ez volt azonban az első, ahova önerőből jutott be. Még a legjobb tíz sem volt talán olyan távol.

részletek

Vettel: Schumacher viszi előre a Haast

Sebastian Vettel és Mick Schumacher közeli kapcsolata jól dokumentált: a négyszeres világbajnok német baráti viszonyt ápol ifjú honfitársával, valamint egyfajta mentor szerepét tölti be.

részletek

Tovább ekézi Mazepint Ralf Schumacher: „Bezzeg Mick…”

Továbbra sem üti meg a szintet, a hozzáállása problémás, feszítővassal esik neki a feladatnak – így vélekedik Ralf Schumacher, azonban nem tartja teljesen reménytelen esetnek az oroszt.

részletek

Mick Schumacher: Apám a valaha volt legjobb F1-es pilóta

Mick Schumacher, a Haas pilótája úgy véli, édesapja, Michael Schumacher a Forma-1 valaha volt legjobb pilótája. A hétszeres világbajnokot eddig csak Lewis Hamilton tudta utolérni.

részletek