Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

MickSchumacher

Lauda legendás mondása doppingolja Mazepint

Niki Lauda egyik legendás mondásával doppingolja magát az F1-es mezőny rosszfiúja, Nyikita Mazepin, aki a Haas-főnök Günther Steiner szerint hamarosan felveszi a versenyt Mick Schumacherrel.

részletek

Ezt tanácsolta édesapja Mick Schumachernek

A hétszeres F1-es világbajnok szerint az a lényeg, hogy fia élvezze, amit csinál, mert akkor jól is fogja csinálni - világosan emlékszik erre a tanácsra a Haas fiatal pilótája.

részletek

„Mick szeretné, ha az apja büszke lenne rá”

Günther Steinert továbbra is lenyűgözi az újonc Schumacher munkamorálja. A Haas F1-es csapatfőnöke arról is beszélt, milyen két eltérő karaktert kezelni a német és Mazepin személyében.

részletek

Steiner: Csodálatra méltó Schumacher lelkesedése

Nem győzte dicsérni főnöke a fiatal német újonc hozzáállását: hiába szerepel a sereghajtó csapatnál, a hétszeres F1-es világbajnok fia így is teljes erőbedobással dolgozik a Haasnál.

részletek

Schumacher: Azt játszom, hogy Latifi az első, és el kell kapnom

A Haas újonca, Mick Schumacher elárulta, szinte kínzás számára uralkodó Formula-2-es bajnokként a Formula-1 sereghajtói között körözni, ezért az első helyért folyó csatákba képzel magát a nagydíjakon.

részletek

Ralf Schumacher: Vettel ugyanazt éli át, mint tavaly, csak most zöldben

Ralf Schumacher nem nézi jó szemmel, hogy a mai mezőnyben már veteránnak számító pilóták ennyire nehezen veszik fel a ritmust új csapatukban. Régen nem voltak ilyen türelmesek.

részletek

Fontos leckét tanult az első körről Schumacher

Mi volt a debütáló futam legfontosabb tanulsága? Mick Schumacher a gumikat és az első kör leszorítóerejét emelte ki, Nyikita Mazepin pedig azt, hogy végig koncentráltnak kell maradni.

részletek

Glock is beszállt a Vettelt ekézők klubjába

A korábban a Formula-1-ben versenyző Timo Glock egyetért abban Ralf Schumacherrel, hogy Vettel rosszul kezeli a hibáit. Másik honfitársáról, Mick Schumacherről is ejtett néhány szót.

részletek

Rosberg: Egy négyszeres világbajnok nem hibázik ilyeneket

Erős versenyeket vár még idén Sebastian Vetteltől a német honfitárs, de ehhez ki kell kerülnie a negatív spirálból. Mick Schumachernek időt kell adni, de ígéretes jövő áll előtte – jósolta a 2016-os világbajnok.

részletek

Schumacher magában beszél versenyzés közben

Egy furcsa szokásáról rántotta le a leplet a hétszeres világbajnok F1-ben idén debütáló fia, de állítása szerint ez segíti rendezni a gondolatait és koncentrálttá tenni őt vezetés közben.

részletek

Mick Schumacher az apjától tanulta el a jegyzetelést

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali elérzékenyülve fogadta Mick Schumacher debütálását a királykategóriában, korábbi ferrarisként pedig sok közös emléke van a fiatal németről és apjáról is.

részletek

Schumacher F3-as főnöke: Nem csaltunk Mick bajnoki címénél

2018-ban rengetegen felkapták a fejüket, amikor az évad derekán Mick Schumacher egyszer csak zsinórban elkezdte nyerni a futamokat. Voltak, akik egyenesen csalást kiáltottak a hirtelen javulás láttán.

részletek
Olvastad már?