Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 20. vasárnap

MickSchumacher

Újra egy Schumachernek szólt a himnusz Monzában

Callum Ilott bokszutcai bakija után Mick Schumacher örökölte meg a vezetést a Formula-2 monzai főversenyén, a lehetőséget pedig győzelemre is váltotta, elképesztően szorossá téve ezzel a bajnoki tabellát.

részletek

Színnémet párost vár az Alfához Ralf Schumacher

Unokaöccse, Mick Schumacher F1-es bemutatkozására számít az egykori versenyző, aki azt sem zárja ki, hogy a Ferrari mindjárt három utánpótláspilótát felhoz a királykategóriába.

részletek

Hiába vezetett Schumacher, a 18. helyről rajtoló japán nyert az F2-ben

Bár a Formula-2 barcelonai főversenyének középső szakaszát sokáig Mick Schumacher vezette, a taktikai eltérések és a biztonsági autók végül olyannyira összekeverték a lapokat, hogy váratlan pilóta ünnepelhetett győzelmet.

részletek

F2: Schumacher és Svarcman ütközött az élen

Nevető harmadikként Yuki Tsunoda győzött Silverstone-ban vasárnap, miután két körrel a leintés előtt Mick Schumacher előzése közben összeakadt a két Prema. A német így is második lett, az orosz nullázott.

részletek

F2: Svarcman máris megszerezte első győzelmét

Mindössze a második Formula-2-es hétvégéjéig kellett várnia az első sikerére a fiatal orosznak, aki remek versenyzéssel győzött az esős Spielbergben. Mick Schumacher majdnem dobogóra ért.

részletek

Mick Schumacher már idén bemutatkozhat az F1-ben?

Honfitársa, Nick Heidfeld szerint nagyon is elképzelhető, hogy amennyiben Antonio Giovinazzi nem javul jelentősen tavalyhoz képest, akkor már idény közben bedobja a mély vízbe az Alfa Romeo.

részletek

Ralf Schumacher szerint jók Mick esélyei

Ha jól teljesít idén az F2-ben, akkor például az Alfa Romeónál lehetőséget kaphat Michael Schumacher fia – véli a hétszeres világbajnok testvére. Saját fia azonban még messze van az F1-től.

részletek

Mick Schumacher biológus lenne, ha nem Schumacher

Az F2 gyorslövetű interjúsorozatában Mick Schumacher elárult néhány érdekességet magánéleti és szakmai preferenciáiról, köztük azt is, milyen szakma érdekelte volna, ha apja nem ülteti be egy gokartba már két és fél évesen.

részletek

Mick Schumacher: Csak a nevem nem fog az F1-be juttatni

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia egyelőre csak a Formula-2-es szezonra kíván koncentrálni, de az elsődleges célja továbbra is az, hogy bejusson a száguldó cirkusz mezőnyébe.

részletek

Jól sikerült Mick Schumachernek az F2-es tesztelés

Múlt pénteken elcsendesedtek a Formula-1-es motorok Barcelonában, a héten azonban az F2-esek teszteltek Bahreinben. Mick Schumacher egészen jól ment, de az igazi meglepetés egy újonc.

részletek

Schumacher: Idén a legjobbak ellen akarok harcolni

Mick Schumacher ugyan egy kissé csalódott, hogy nem tudott már idén fellépni az autósport királykategóriájába, ugyanakkor derűlátó és örül, hogy még több tapasztalatot gyűjthet az F2-ben.

részletek

Ha Schumacher idén sem teljesít jól, véget vethet saját esélyeinek

Mick Schumacher nagy reményekkel érkezett a Formula-2-es sorozatba, azonban messze elmaradt a várakozásoktól. Johnny Herbert szerint idén mindenáron meg kell mutatnia, ha még akar valamit.

részletek
Olvastad már?