Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

MickSchumacher

Teljesen különböző a Haas-pilóták mentalitása

A csapat vezető versenymérnöke, Ayao Komatsu beszélt a közelmúltban a versenyzők hozzáállásáról. Szerinte Schumacher túlzottan a csapattársára koncentrál, míg Magnussen sokat fejlődött a kihagyott éve alatt.

részletek

Brawn szerint Schumacher megérdemli, hogy maradjon

Az elmúlt időszak hírei alapján Mick Schumacher várhatóan távozhat a Haastól és az is előfordulhat, hogy nem talál helyet magának az F1-ben. A brit szerint a hétszeres világbajnok fia sokat fejlődött.

részletek

Schumacher is megkapja a Ferrari-klón Haast

A Hungaroringen még csak Magnussen használta a csapat fejlesztési csomagját. A begyűjtött adatok biztatóak, a folytatásban Günther Steiner arra számít, hogy a köridő javul, a Haas pedig akár a konstruktőri hatodik helyet is megszerezheti.

részletek

Schumacher: Manapság az emberek rettentő gyorsan ítélkeznek

Ha valaki nem hoz azonnal csúcsteljesítményt, máris leírják és nem is adnak időt arra, hogy felzárkózzon, illetve megtalálja a legjobb formáját. Mick Schumacher szerint igenis az F1-be tartozik.

részletek

Schumacher: Sebastian és apám vezetne a csapatomban

A Haas F1-es istállója ismét lehetőséget adott a rajongóinak, hogy kérdéseket tegyenek fel az egyik versenyzőjüknek. A válaszokat a csapat a közösségi felületein tette közzé.

részletek

Megváratja a Haas Schumachert a szerződéstárgyalással

Miután eldőlt, Mick Schumacher nem igazol át az Aston Martinhoz, a Haas nyeregben érzi magát: sajtóhírek szerint a csapat szünetelteti a hosszabbításról szóló párbeszédet.

részletek

Ralf Schumacher: Micknek jobban kellett volna teljesítenie…

Izgalmas fejlesztésekkel érkezett a Hungaroringre a Haas, ám a csomagot egyelőre csak Kevin Magnussen próbálhatta ki. Ralf Schumacher szerint unokaöccsének jobb eredményekre lett volna szüksége ehhez…

részletek

A fejlesztéseivel pontokat szerezne a Haas

A Haas F1 Team az idei szezonban mutatott hullámzó teljesítményét a fejlesztési csomagjuk miatt pontszerzéssel zárná le a nyári szünet előtti utolsó versenyen, a Hungaroringen.

részletek

Michael Schumacherrel néz futamokat Jean Todt

Jean Todt egy Michael Schumachert megillető rangos kitüntetés átvételét követően elárulta, hogy még mindig együtt néz versenyeket a korábbi hétszeres világbajnokkal.

részletek

Ezért szárnyal most Schumacher Steiner szerint

A fiatal német végre képes nyugodtan versenyezni, annak ellenére, hogy kívülről próbáltak nyugtalanságot szítani. A Verstappen ellen vívott csata is fontos mérföldkő volt – a legjobbaktól lehet a legtöbbet tanulni.

részletek

Steiner további pontokkal menne nyaralni

A Haas F1 Team zsinórban két versenyen szerzett pontot mindkét autójával, Silverstone-ban és Spielbergben. A csapatnak harmadszor is a dupla pontszerzés a célja a Francia Nagydíjon.

részletek

Rosberg: Sebastian és Mick nem lenne barát, ha…

A négyszeres világbajnok nem lenne az önzetlen mentor szerepében, ha a két versenyző egyformán győzelemre képes autóban ülne – mondta Nico Rosberg, visszautalva a páros Miamiban történt ütközésére.

részletek