Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

MickSchumacher

Surer: Ne nagyítsák fel Schumacher hibáit

A Formula-3-ban tavaly a bajnoki címig menetelt Mick Schumacher, idén azonban egy osztállyal feljebb egyelőre kevésbé villog. Marc Surer szerint nem kéne ilyen gyorsan pálcát törni felette.

részletek

Mick Schumacher: Apámhoz mérem magam

Egyik jelenlegi Formula-1-eshez sem hasonlítja magát Mick Schumacher: bár elismeri, hogy tőlük is sokat tanul, hétszeres világbajnok apja az, akinek sikerei és döntései a mércét jelentik számára.

részletek

Megbánhatja Mick Schumacher a ferraris szerződést?

Az egykori Formula-1-es világbajnok szerint a jelenleg a Formula-2-ben versenyző Mick Schumachernek rosszul is elsülhet az, hogy a Ferrari pilótaakadémiájához csatlakozott.

részletek

Schumacher egyre inkább ráérez az F2-re

A Formula-2 második bakui futamán Mick Schumacher nagyot villantott. Tizennégy helyet jött előre, de úgy érzi, még ennél is jobb lehetett volna. Egészen kevés hiányzott a leggyorsabb körhöz is.

részletek

F2-es káosz Bakuban, Schumacher eldobta

A biztonsági autót háromszor küldték be, ütközés volt a rajtnál és újraindításnál, Jack Aitken pedig a nyolcadik helyről szerzett győzelmet a betétfutamon.

részletek

Schumacher egyengette volna fia útját

A hétszeres világbajnok német legenda titokban már évekkel ezelőtt tervezte, hogy a háttérből segíti fiát, hogy eljusson a Formula-1-be, mivel meg volt győződve Mick kiváló tehetségéről.

részletek

Sainz együttérez Mick Schumacherrel

A McLaren F1-es pilótája pontosan tudja, milyen egy többszörös világbajnok fiaként karriert építgetni, de a spanyol szerint a nagyobb médiaérdeklődés még akár előnyökkel is járhat.

részletek

Schumacher: Apám nélkül nem lennék ugyanaz

Egyre fokozódik az érdeklődés Mick Schumacher irányába, a hétszeres világbajnok legenda fia erősen a Formula-1 felé kacsintgat. A húszéves német pilótának eddig csak segítség volt a neve.

részletek

Szabadedzésen is Ferrariba ülhet Mick Schumacher

A tesztbemutatkozás után a Ferrari újabb nagy dobásra készül az ifjú Schumacherrel: a helyi sajtó információi szerint a Német Nagydíj első szabadedzésén vezethet.

részletek

A Ferrari Kínában is erős lehet

A tavalyi évben az első rajtsort szerezte meg a Ferrari Sanghajban, idén pedig Bahreinben csak kevés hiányzott a futamgyőzelemhez. A tesztek után úgy érzik, remekül felkészültek a Kínai Nagydíjra.

részletek

A holland szakértő átlagosnak tartja Mick Schumachert

Az ex-F1-es Jan Lammers az F1 „koronázatlan bajnokával”, Verstappennel hasonlította össze a Ferrarit tesztelő Schumachert, míg Olav Mol arról beszélt, a kisebb kategóriákban nem győzte őt meg a fiatal német.

részletek

Verstappen–Schumacher sorrend a bahreini teszten

Bahreinben maradt gyakorolni a Formula-1-es mezőny: Fernando Alonso visszaült a McLarenbe, Mick Schumacher először vezetett Ferrarit – a második legjobb köridővel.

részletek
Olvastad már?