Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 24. hétfő

MickSchumacher

Michaelre emlékeztette Mick Ross Brawnt

A pillanat, amikor Mick Schumacher felállt a dobogó legfelső fokára a Hungaroringen, régi emlékeket ébresztett fel Brawnban. Az F1 sportfőnöke szerint az ifjú német mostantól magabiztosabb lesz, de továbbra is időre van szüksége.

részletek

Keszthelyi Vivien: „Kilátásba helyeztünk egy kis meglepetést Micknek, ha nyer”

A magyar versenyzőhölgy David és Mick Schumacherrel is sok időt töltött a Hungaroringen, nagyon örül neki, hogy Mick éppen itt szerezte meg első Formula-2-es győzelmét.

részletek

A Ferrarinak köszönheti első F2-es győzelmét Mick Schumacher

Rengeteg segítséget nyújtott akadémistájának az olasz istálló: többek között így sikerült alkalmazkodnia a Formula-2-es gumikhoz, melyek kezelésének főszerepe volt a Hungaroringen megszerzett sikerben.

részletek

Mick Schumacher először győzött az F2-ben

A Prema pilótáját végig üldözte japán riválisa, Nobuharu Matsushita, de a német kezében tartotta a sprintfutamot a Hungaroringen. Az F3-ban egy másik Ferrari-védenc is először nyert, Marcus Armstrong.

részletek

Jean Todt nem szól bele Mick Schumacher pályafutásába

Az FIA elnöke a Schumacher család közeli barátja, aki terelgethetné a fiatal német karrierjét: ő azonban nem akar Mick előmenetelébe avatkozni. Elmondta: a Ferrari akadémistája tehetséges, de nem lehet apjához hasonlítani.

részletek

Mick Scumacher és a Ferrari F2004: Végig mosolyogtam

Már három különböző évtized Formula-1-es versenyautójával is van tapasztalata Mick Schumachernek, aki a Hockenheimben kipróbált 2004-es Ferrarit különösen a V10-es motor miatt élvezte.

részletek

Vettel: Nem szabad sürgetni Mick Schumachert

Sebastian Vettel szerint nem fair az, hogy Mick Schumacher teljesítményét és eddig elért eredményeit máris az apjáéhoz, Michaeléhez mérik - szerinte a fiatal németnek idő kell.

részletek

Megidézi a nagy időket Mick Schumacher

Az ifjú Schumacher lesz a Német Nagydíj egyik attrakciója: alig várja, hogy vasárnap apja 2004-es Ferrariját vezesse, mellyel Michael hetedik világbajnoki címét szerezte és Hockenheimben is nyert.

részletek

Olasz és hazai győzelem, Mick Schumacher a 6.

A szombati főfutamot Luca Ghiotto, a vasárnapi sprintversenyt pedig egy kései előzéssel Jack Aitkent nyerte Silverstone-ban, míg Michael Schumacher fia három ponttal távozhat a brit helyszínről.

részletek

Mick Schumacher nem adja fel

Nagy túlzás lenne azt állítani, hogy újonc Formula-2-es szezonjában az ifjabb Schumacher olyan eredményt szállít, amilyet elvárnak tőle. A kétarcú osztrák verseny rámutatott: sokszor nem saját hibája miatt szenved, ugyanakkor egy jó napján képes sorra előzni a többieket.

részletek

F2: Sette Camara nyert, Schumacher 4.

Izgalmasan alakuló, nagy balesettel tarkított futamot hozott az F2 osztrák sprintversenye vasárnap. Az utolsó hat körben nagy harc folyt az első helyért, miután elhagyta a pályát a biztonsági autó.

részletek

Reálisan látja a helyzetét Mick Schumacher

A hétszeres F1-es világbajnok fia azt mondja, hogy nem fogja erőltetni a csúcskategóriába lépést, csak akkor, amikor már úgy érzi, hogy készen áll a kihívásra.

részletek
Olvastad már?