Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 14. hétfő

MickSchumacher

F2: Sette Camara nyert, Schumacher 4.

Izgalmasan alakuló, nagy balesettel tarkított futamot hozott az F2 osztrák sprintversenye vasárnap. Az utolsó hat körben nagy harc folyt az első helyért, miután elhagyta a pályát a biztonsági autó.

részletek

Reálisan látja a helyzetét Mick Schumacher

A hétszeres F1-es világbajnok fia azt mondja, hogy nem fogja erőltetni a csúcskategóriába lépést, csak akkor, amikor már úgy érzi, hogy készen áll a kihívásra.

részletek

Hubert ismét nyert, Schumacher most is kiesett

Anthoine Hubert zsinórban második sprintversenyét nyerte a Formula-2-ben, így a Renault üdvöskéje hazai pályán, a Paul Ricardon ünnepelhetett újabb győzelmet. Correáé a 2, Zhoué a 3. hely.

részletek

Saját csapattársa tarolta le Mick Schumachert

Már az első körben piros zászlóval szakították meg a Formula-2 francia főversenyét: a káosz a két Prema ütközésével kezdődött. Nyck de Vries harmadik győzelmét szerezte a szezon során, már ő vezeti a pontversenyt.

részletek

Most már eredmények kellenek Mick Schumachertől

A fiatal pilóta egyelőre nem szerepel túl jól az F2-ben, csapatfőnöke szerint pedig most már pontokra kell váltani a teljesítményét - bár nagyon azért nem aggódik emiatt.

részletek

Schumacher mentheti meg a Német Nagydíjat

Mick Schumacher lehetséges F1-es szerződése lehet a legkomolyabb ütőkártya a németországi szervezők kezében, hogy új szerződést köthessenek a Liberty Mediával, Hockenheim ugyanis kikerülhet.

részletek

Surer: Ne nagyítsák fel Schumacher hibáit

A Formula-3-ban tavaly a bajnoki címig menetelt Mick Schumacher, idén azonban egy osztállyal feljebb egyelőre kevésbé villog. Marc Surer szerint nem kéne ilyen gyorsan pálcát törni felette.

részletek

Mick Schumacher: Apámhoz mérem magam

Egyik jelenlegi Formula-1-eshez sem hasonlítja magát Mick Schumacher: bár elismeri, hogy tőlük is sokat tanul, hétszeres világbajnok apja az, akinek sikerei és döntései a mércét jelentik számára.

részletek

Megbánhatja Mick Schumacher a ferraris szerződést?

Az egykori Formula-1-es világbajnok szerint a jelenleg a Formula-2-ben versenyző Mick Schumachernek rosszul is elsülhet az, hogy a Ferrari pilótaakadémiájához csatlakozott.

részletek

Schumacher egyre inkább ráérez az F2-re

A Formula-2 második bakui futamán Mick Schumacher nagyot villantott. Tizennégy helyet jött előre, de úgy érzi, még ennél is jobb lehetett volna. Egészen kevés hiányzott a leggyorsabb körhöz is.

részletek

F2-es káosz Bakuban, Schumacher eldobta

A biztonsági autót háromszor küldték be, ütközés volt a rajtnál és újraindításnál, Jack Aitken pedig a nyolcadik helyről szerzett győzelmet a betétfutamon.

részletek

Schumacher egyengette volna fia útját

A hétszeres világbajnok német legenda titokban már évekkel ezelőtt tervezte, hogy a háttérből segíti fiát, hogy eljusson a Formula-1-be, mivel meg volt győződve Mick kiváló tehetségéről.

részletek
Olvastad már?