Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

MickSchumacher

Schumacher egyelőre elégedett a szezonjával

Bár a sereghajtónak számító Haas miatt gyakorlatilag a pontszerzésre sincs esélye, így is talált bőven pozitívumokat F1-es újoncéve első versenyeiről a német újonc.

részletek

Steiner: Nem volt annyira veszélyes Mazepin manővere

A Haas csapatvezetője szerint csak a túlfűtött érzelmek miatt érezte Mick Schumacher is veszélyesnek kollégája bakui bemozdulását – igaz, az orosz is elismerte, hogy rosszul mérte fel a helyzetet.

részletek

Berger: Mick egy tipikus Schumacher

A korábbi többszörös F1-es nagydíjgyőztes ugyanazokat a kvalitásokat véli felfedezni a Haas német újoncában, mint hétszeres vb-győztes apjában – akit egyébként minden idők legjobbjának tart.

részletek

Schumacher: Mazepin már életveszélyes

Ralf Schumacher bepöccent a Haas-Ferrari orosz pilótájára újabb, rendkívül veszélyesnek tűnő manővere miatt, amikor a befutó előtti métereken majdnem a falra kente csapattársát.

részletek

„Túl sok volt a hiba Schumachertől Monacóban”

Mick Schumacher honfitársa, a 2016-os világbajnok Nico Rosberg szerint a két baleset már túl sok volt a Haas újoncától. Ralf Schumacher ugyanakkor megengedőbb volt az unokaöccsével szemben.

részletek

Schumi-baleset: félmillió euró is lehet a kár

3-500 ezer euró közötti a kár, amit Mick Schumacher okozott a Monacói Nagydíj szombati szabadedzésén történt bukással. A német pilóta indulása nincs veszélyben.

részletek

Schumachernek nagyon nehéz dolga lesz

Eddigi legnagyobb feladata előtt áll Mick Schumacher, a Formula-1 egyik legnehezebb pályáján kell bizonyítania, amely minden hibát jó eséllyel az autó összetörésével büntet.

részletek

Ráijesztett Schumacherre a bokszutcai incidens

A kelleténél kicsit gyorsabban érkezett meg a helyére és minimálisan túl is csúszott azon a német újonc az F1-es Spanyol Nagydíjon, de a csapata azonnal megnyugtatta, hogy mindenki jól van.

részletek

Vettel a Spanyol Nagydíjon ismét előreléphet?

A rendkívül gyenge kezdés után lassan kezd magára találni Sebastian Vettel, Portugáliában már az időmérőn és a versenyen is jobbnak bizonyult csapattársánál. Jöhet az újabb lépcsőfok?

részletek

Lauda legendás mondása doppingolja Mazepint

Niki Lauda egyik legendás mondásával doppingolja magát az F1-es mezőny rosszfiúja, Nyikita Mazepin, aki a Haas-főnök Günther Steiner szerint hamarosan felveszi a versenyt Mick Schumacherrel.

részletek

Ezt tanácsolta édesapja Mick Schumachernek

A hétszeres F1-es világbajnok szerint az a lényeg, hogy fia élvezze, amit csinál, mert akkor jól is fogja csinálni - világosan emlékszik erre a tanácsra a Haas fiatal pilótája.

részletek

„Mick szeretné, ha az apja büszke lenne rá”

Günther Steinert továbbra is lenyűgözi az újonc Schumacher munkamorálja. A Haas F1-es csapatfőnöke arról is beszélt, milyen két eltérő karaktert kezelni a német és Mazepin személyében.

részletek
Olvastad már?