DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 26. vasárnap

F2/F3 hírek

Matsushitának és Hubert-nek szólt a himnusz

A spái tragédiát követő első Formula-2-es futamon, Monzában Nobuharu Matsushita szerezte meg a győzelmet Luca Ghiotto és az utolsó helyről a dobogóig felkapaszkodó Nyck de Vries előtt.

részletek

Gerincsérülés az elrepülő Peroninál

Újabb horrorbalesetnek lehettünk szemtanúi a Formula-3-ban szombat délelőtt, de az előzetes hírekkel szemben mégsem úszta meg a csattanást Alex Peroni, mivel csigolyatörést szenvedett.

részletek

Törölték de Vries minden egyes körét

Miután Nyck de Vries autójában nem maradt elegendő vizsgálható üzemanyag a kvalifikáció befejeztével, ennek pedig mindig rendelkezésre kell állnia, a hollandot a rajtrács végére száműzik Monzában.

részletek

„Kritikus, de stabil” Correa állapota

A Juan Manuel Correa családja által kiadott közlemény úgy fogalmaz, hogy a belgiumi F2-es hétvégén, Anthoine Hubert halálakor szintén súlyosan megsérülő versenyző állapota kritikus, de stabil.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerzett pole-t

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

F2: Két autóval kevesebb indul Monzában

Giuliano Alesi autóját – amely a végzetes kimenetelű láncreakciót indította el Spában – lefoglalta a belga rendőrség, ezért F2-es csapata, a Trident csak egy versenygépet indít hétvégén, hasonlóan az Ardenhez.

részletek

Prost: Mindig a fiatalokkal történik…

A Belga Nagydíj pilótaparádéja előtt beszélt először Anthoine Hubert szombati tragikus balesetéről a korábbi négyszeres F1-es világbajnok, aki a Renault akadémiájáról ismerte a francia pilótát.

részletek

Így gyászolja „hősét” az autósport

Anthoine Hubert Formula-2-es pilóta szombati tragikus balesete után elárosztották a közösségi médiát a versenyzők és a csapatok részvétnyilvánításai, most ezekből válogattunk.

részletek

F3: Újabb hatalmas bukás, Armstrong nyert

Újabb ijesztő bukás borzolta a kedélyeket, de az első hírek szerint Laaksonen jól van. A versenyt Armstrong nyerte, Tsunoda 2., Svarcman 3. A győzelmet Hubertnek ajánlották.

részletek

Hubert kevesebb pénzzel is tudott nyerni

Az autósportban az utóbbi évtizedekben hatalmas pénzügyi háttér nélkül szinte lehetetlen már a junior-kategóriákban is győzni. A tegnap szerencsétlenül járt Anthoine Hubert-nek viszont sikerült.

részletek

Lábtörés és gerincsérülés Correánál

Tegnap délután megdöbbentő baleset történt Belgiumban, a Formula-2-es versenyen, amely Anthoine Hubert életét követelte. Súlyosan megsérült a csattanás másik résztvevője is.

részletek

Elhunyt Anthoine Hubert F2-es pilóta

A Formula-2 versenyzője a széria mai, belgiumi versenyén szenvedett olyan súlyos sérüléseket, amelyek miatt az orvosok sem tudtak segíteni rajta. 22 éves volt.

részletek