DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 14. péntek

Egyéb hírek

Állatvédelemnek ajánlja serlegét Kiss Norbi

Árverésre ajánlja fel idei egyik trófeáját a kamionversenyző, aki szerint kétségbeejtő mértéket ölt a minőségi macskaeledel, az alom és az állatorvosi kezelések emelkedő költsége.

részletek

Eljött a téli gumi ideje – iPhone 15 nyerhető

A téli és nyári abroncsok szerkezeti összetétele és mintázata alapvetően más, hiszen a gumiknak is különböző kihívásoknak kell megfelelniük.

részletek

The history of kabaddi

Kabaddi, often hailed as the "Game of the Masses", is a traditional Indian sport that has evolved over the years to become a global phenomenon and captivated audience.

részletek

Mire figyeljünk a gyerekszoba kialakításánál?

Az egyik legnagyobb öröm a család életében a gyermekáldás. Kilenc hónap izgalom, a várakozás, majd megtörténik a születés csodája, ami idővel csak fokozódni fog, ahogy a csöppség hazakerül és elkezdi felfedezni, megismerni a nagyvilágot, önmagát és szüleit. Ezért is fontos, hogy már időben elkezdjük kialakítani a gyerekszobát.

részletek

Te mennyire vagy otthon tartalommarketingben?

A tartalomgyártás mint olyan az utóbbi években igencsak felértékelődött, és ma már azok a vállalkozások számítanak trendinek és lesznek sikeresek, akik valamiféle értéket adnak át.

részletek

Milyen állásoldalon érdemes hirdetni idén?

Az állásoldalak száma ma már nagyon sokra tehető, így elsőre elég nehéz lehet közülük választani. Vannak ingyenes, illetve fizetős lehetőségek is arra, hogy eljuttassuk a munkavállalókhoz az ajánlatainkat.

részletek

A kápolnai Macskaárvaháznak gyűjtenek

Gólonként egy-egy zsák minőségi macskaeledel és egy zsák macskaalom. A rangadònak számítò október 21-i Egerszólát-Tarnamente megyei másodosztályú mérkőzésnek, a végeredményen kívül ez is tétje lesz.

részletek

Mikor mit tegyél a laptoppal?

Vannak a laptop használatával kapcsolatban tévhitek. Ilyen például az, hogy mi történik, ha a bekapcsoló gombot hosszan nyomjuk meg, vagy éppen lehajtjuk a kijelzőt.

részletek

Használt autó: nem minden arany, ami fénylik

Használt autó vásárlásakor számos fontos tényezőre kell odafigyelni annak érdekében, hogy ne csak jó üzletet kössünk, hanem hosszú távon is elégedettek lehessünk az újonnan beszerzett autónkkal.

részletek

Macska kaparófa, a cicás otthon kelléke

Bármennyire is imádjuk kedvencünket, ha azt látjuk, hogy a vadiúj szőnyegen és a nemrég megvásárolt kanapén koptatja karmait, egy pillanatra még a lélegzetünk is elakadhat.

részletek

A dolgozói elégedettségfelmérés körülményei

A felmérés nélkülözhetetlen annak meghatározásához, hogy a munkavállalók mennyire elégedettek. Ennek során képet kaphatunk arról is, hogy miben kellene javítani, hogyan tehetnénk vonzóbbá a munkakörülményeket.

részletek

Nagy fesztávok áthidalása BSH gerendával

Az utóbbi évtizedben a hagyományos fagerendák mellett egyre növekvő népszerűségnek örvendenek a rétegragasztott BSH gerendák.

részletek