DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Guminő, az izgalmas szexjátékszer

A legénybúcsúk vissza-visszatérő eleme, a nők felé közeledni képtelen, örök szinglik kedvenc játszópajtása a guminő. De, valóban ennyi lenne? Tényleg ciki, ha az ágy alatt vagy a szekrényben rejtőzik egy vagy több ilyen jellegű szexuális játékszer?

Ahogy sok más szexuális tabu, úgy a guminőkkel kapcsolatos tévhitek is többé-kevésbé tartják magukat. Holott ma már egyre többen szereznek be érzéki segédeszközöket. A Padlizsán.hu kínálatában lévő maszturbátorok és egyéb pajzán játékszerek is nagy népszerűségnek örvendenek.

 

A guminők felemelkedése

Szexuális értelemben véve az 1960-as és 70-es évek igazán izgalmasak voltak. Akkoriban az intim forradalom nagyon sokat formált a társadalmi attitűdön, illetve az emberek szexualitáshoz való hozzáállásán.

A társadalom jelentős része sokkal nyitottabbá vált az intim témák kapcsán, illetve az arról való kommunikáció tekintetében. Nem csoda, hogy ebben az időszakban kezdtek megjelenni az első szexuális játékszerek.

A évek, évtizedek múlásával egyre többen kezdték felfedezni a különféle szexuális segédeszközöket, illetve rendszeresen használni őket. Ebbe pedig beletartozott a guminő is.

httpswww.padlizsan.hu - 2023 november - Cikk1



Technológia és innováció

A technológiai fejlődés megállíthatatlan a huszonegyedik században, amit jól mutat, hogy minden területet érint, így az intim művészeti iparágat is. Az új tervezési lehetőségek és anyagok lehetőségek tárházát nyitották meg. A guminők egyre élethűbbé váltak és különféle anyagokból készültek az idők során.

Az olyan beépített technológiáknak köszönhetően, mint például az okostelefon-vezérelt vibrációk új szintre emelték a guminők által átélhető élvezetet.

 

Előítéletek és szexuális edukáció

Habár ma már a társadalom szexuális értelemben egészen nyitott, azonban a mai napig bele lehet szaladni előítéletekbe és tabukba. Éppen ezért van szükség ezek felszámolására és edukációra a témában.

 

A guminő előnyei

Miért érdemes otthonra beszerezni egy guminőt? Például, mert változatossá teheti a szexuális életed. Ha elég kreatív vagy, akkor nagyon változatosan, sokféle pózban használhatod. Többféle típus kapható, így eldöntheted, hogy melyik nyeri el igazán a tetszésed, milyen “nővel” lennél együtt szívesen.

Ráadásul egyszerű tisztítani, amire mindenképp érdemes sort keríteni a pajzán használatot követően a higiénia érdekében. Alapvetően strapabíró játékszerekről van szó, persze ez a termék minőségétől is függ, de az erőszakos használat könnyen tönkre teheti.

 

Az abszolút tabu: guminő a párok életében

A guminőre sok nő egy kicsit úgy reagál, mint a férfiak, amikor kiderül, hogy kedvesük rendelkezik vibrátorral. Kevésnek érzik magukat, megalázó a helyzet vagy csak kiábrándító. Holott egy pár intim életébe is belefér ez a játékszer. Az új lehetőségek pedig csak még forróbbá teszik az együttléteket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: