DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

PR

Ezekre a dolgokra figyeljünk, ha szállásadóként vásárolnánk elektromos autótöltőt

Egyre népszerűbbek az olyan szálláshelyek, ahol lehetőség nyílik az elektromos autók töltésére. Olyannyira, hogy a legtöbb szállásfoglaló oldalon már erre a lehetőségre is szűrhetjük a találatokat. Nem véletlenül, hiszen hazánkban is egyre több villanyautó rója az utakat.

részletek

Mi az a WiFis kamera? Milyen előnyei, valamint hátrányai vannak?

Egy WiFis kamera olyan biztonsági megoldás, aminek számos előnye van.

részletek

Luxusautókhoz hasonló precizitással készítik fel a vevőknek álmaik Can-Amjait

Közeleg a 2024-es UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka idei csúcsmodelljei.

részletek

Minden, amit az airsoft pisztolyok használatáról tudni érdemes

Ismerkedsz az airsoft világával? Vagy rögtön a karabéllyal, mesterlövész puskával kezdted? Aztán rájöttél, hogy szükséged lenne egy pisztolyra is?

részletek

Brutális bérgyilkos látogatott Kiss Norbi Macskaárvaházába

Pánikra azért semmi ok: Simor Olivér csak egy hamarosan a hazai mozikban is látható akciófilmben alakítja a rosszfiút. Az egykori Való Vlág közönségkedvenc a valódi életben lelkes állatbarát - és nagy Kiss Norbi szurkoló.

részletek

Veszélyes keverékek PCN bejelentése

Amennyiben vállalkozóként olyan tevékenységet folytatunk, melynek során veszélyesnek ítélt keverékeket gyártunk, forgalmazunk vagy használunk, akkor számos előírásnak kell eleget tennünk a szabályos működéshez.

részletek

Így helyezkedhetünk el hatékonyan a logisztikai iparágban

A logisztika olyan iparág, amely az elmúlt időszakban rengeteg változáson és fejlődésen ment keresztül. Az iparág fejlődésével párhuzamosan azonban azok a szükséges kompetenciák is változnak, amelyekre a logisztikai szakembereknek szükségük van ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak.

részletek

Álláslehetőségek biztosító társaságoknál

A közgazdasági területen kínálkozó állások tárháza nagyon széles. A pénzügyi asszisztenstől a gazdasági vezetőn át az ügyvezetőig tucatnyi munkalehetőség kínálkozik. De ha a biztosítói munkakörök érdekelnek bennünket, ott is találunk bőven nyitott pozíciókat a munkaerőpiacon.

részletek

Hogyan működik a szivattyú?

Ahány feladat és terület, annyiféle szivattyú létezik. Nehéz is olykor meghatározni, melyik típust érdemes választani, és hogyan kell üzemeltetésszerűen alkalmazni az adott darabot.

részletek

Ezekre figyeljünk, amikor fodrász eszközkocsit választunk!

A fodrász eszközkocsi egy olyan bútor, amely egyetlen szalonból sem hiányozhat, többek között azért, mert bőséges tárolási lehetőséget biztosít, illetve jócskán megkönnyíti a mindennapos munkavégzést.

részletek

Cross motort a gyereknek? Őrültség vagy jó ötlet?

Talán nem a legszokványosabb ajándék cross motort adni a gyerek kezébe. De az biztos, hogy ez valami hihetetlen izgalmas reakciót fog kiváltani belőle.

részletek

Íme, néhány alapvető szempont a babakocsi-választáshoz!

A babakocsi azon kiegészítők közé tartozik, amelyet mindenképpen még a baba érkezése előtt be kell szerezni. A széles választék miatt azonban a legtöbbünk hajlamos elveszni a termékek rengetegében, és a folyamat leegyszerűsítése érdekében pusztán a külleme alapján választja ki a babakocsit.

részletek