Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

PR

Bemutatkozik a Báthori István Gimnázium

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium.

részletek

Amikor az ötletek és a közösség találkozik: játékok közösségi finanszírozásból

Az angol nevén crowdfunding-nak nevezett finanszírozási forma a 2010-es évek egyik nagy slágere lett, és ma is töretlen sikernek örvend. Amikor arról beszélünk, hogy valami crowdfunding-kampányból finanszírozza a tevékenységét, akkor arról van szó, hogy egy adott szervezet, személy, csapat a felhasználók által adott adományokból fedezi egy adott dolog költségeit.

részletek

Forma-1 oddsok: Fogadj a világbajnokra!

Alábbi cikkünkben szeretnénk bemutatni, hogy hogy is áll a pontverseny az idei F1 szezonban, illetve hogy kik a fogadóirodák szerint a verseny legnagyobb esélyesei a végső győzelemre. A sikeres fogadás érdekében szeretnénk bemutatni a legjobb online sportfogadás oldalakat is. Kezdjünk is hát ezzel!

részletek

A Forma-1-es versenynaptár áttervezése

Változások történtek a Forma-1 júniusi versenynaptárában: a Covid-19 korlátozások miatt a Török Nagydíj levételre került, a Francia Nagydíj előrelépett és második versenyt írtak ki Ausztriában; mindeközben a versenynaptár rekord 23-futam hosszúságú marad.

részletek

A Michelin első környezettudatos abroncsa

Március óta a városi kisautók, a szedánok és a kompakt SUV-ok tulajdonosai a belső égésű motoros, hibrid vagy elektromos járműveiket is felszereltethetik az új Michelin e.Primacyval. Március óta a városi kisautók, a szedánok és a kompakt SUV-ok tulajdonosai a belső égésű motoros, hibrid vagy elektromos járműveiket is felszereltethetik az új Michelin e.Primacyval.

részletek

A Michelin piacra dobta első környezettudatos abroncsát

Március óta a városi kisautók, a szedánok és a kompakt SUV-ok tulajdonosai a belső égésű motoros, hibrid vagy elektromos járműveiket is felszereltethetik az új Michelin e.Primacyval. Az új abroncs ötvözi a kiemelkedő teljesítményt, az üzemanyag-hatékonyságot, illetve a fenntarthatóságot.

részletek

A világítás korszerűsítésének előnyei

A korszerűsítés az életünk minden területén előnyökkel jár. Ez alól a világítás sem képez kivételt. Otthonunk bármely területén egy új lámpával és annak fényével új megvilágításba helyezhetjük a dolgokat. Sőt, a kerti lámpákkal is pont ugyanez a helyzet. Vegyük át részletesen, hogy miért is kell kerti lámpát tenni a kertünkbe.

részletek

Gondozásmentes kerítés

Ingatlanunk egyik leginkább megpróbált eleme a kerítés. Szabadtéren ki van téve esőnek, hónak, a hőmérsékleti különbségeknek és a viharos erejű szélnek is ellen kell állnia. Ha házőrző is védi házunkat, arra is figyelni kell, hogy az alapozás és a lécezés hézagolása is megfelelő legyen. Ha gyermekünk is sokat tartózkodik kint a kertben, akkor fokozottan oda kell figyelnünk a kerítés strapabíróságára és biztonságára.

részletek

A Balaton nem csak a fürdőzésre való

Naplemente, csillogó víztükör, tarajos hullámok, gyerekek a Balaton-parton… Mind olyan fogalom, ami az eszébe jut az embernek, ha a magyar tengerre terelődik a szó. Pedig nem csak ezek azok, amik a Balatonnál élményszámba mennek. Akár gyerekkel, akár gyerek nélkül, de számtalan lehetőséget találhatunk a szórakozásra.

részletek

Mik a sportos stílus jellemzői?

A sportos stílus és a sportruházat, bár mind a két kifejezés tartalmazza a sport szót, nem sokban hasonlítanak egymásra. A sportruházat kategóriába tartozik minden olyan ruhadarab, amit egy-egy sport űzéséhez viselnek. Természetesen ezek között is lehet igazán dizájnos darabokat találni, de attól, hogy valaki ezeket viseli, még nem lesz sportos a stílusa.

részletek

Gazdálkodj okosan, avagy a népszerűség titka

A Gazdálkodj okosan! társasjáték 1966-os kiadása óta töretlen népszerűségnek örvend, bár számos változtatáson esett át a külcsín tekintetében. Ez a játék menetére és különböző pontjaira nem volt lényeges hatással, így a mai napig kedvelt társasjáték. Mitől olyan szerethető ez a társas?

részletek

Legyél egész évben műanyagmentes! Íme pár tipp, hogyan!

Egyre elkeserítőbb hírek érkeznek azzal kapcsolatban, hogy az általunk termelt műanyaghulladék milyen környezeti károkat okoz. Állítólag 2050-re több lesz a műanyag a tengerekben, mint a hal, de már az emberi szervezetben is kimutathatók a mikroműanyagok. Ijesztő?

részletek
Olvastad már?