Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 14. szombat

PR

Gondozásmentes kerítés

Ingatlanunk egyik leginkább megpróbált eleme a kerítés. Szabadtéren ki van téve esőnek, hónak, a hőmérsékleti különbségeknek és a viharos erejű szélnek is ellen kell állnia. Ha házőrző is védi házunkat, arra is figyelni kell, hogy az alapozás és a lécezés hézagolása is megfelelő legyen. Ha gyermekünk is sokat tartózkodik kint a kertben, akkor fokozottan oda kell figyelnünk a kerítés strapabíróságára és biztonságára.

részletek

A Balaton nem csak a fürdőzésre való

Naplemente, csillogó víztükör, tarajos hullámok, gyerekek a Balaton-parton… Mind olyan fogalom, ami az eszébe jut az embernek, ha a magyar tengerre terelődik a szó. Pedig nem csak ezek azok, amik a Balatonnál élményszámba mennek. Akár gyerekkel, akár gyerek nélkül, de számtalan lehetőséget találhatunk a szórakozásra.

részletek

Mik a sportos stílus jellemzői?

A sportos stílus és a sportruházat, bár mind a két kifejezés tartalmazza a sport szót, nem sokban hasonlítanak egymásra. A sportruházat kategóriába tartozik minden olyan ruhadarab, amit egy-egy sport űzéséhez viselnek. Természetesen ezek között is lehet igazán dizájnos darabokat találni, de attól, hogy valaki ezeket viseli, még nem lesz sportos a stílusa.

részletek

Gazdálkodj okosan, avagy a népszerűség titka

A Gazdálkodj okosan! társasjáték 1966-os kiadása óta töretlen népszerűségnek örvend, bár számos változtatáson esett át a külcsín tekintetében. Ez a játék menetére és különböző pontjaira nem volt lényeges hatással, így a mai napig kedvelt társasjáték. Mitől olyan szerethető ez a társas?

részletek

Legyél egész évben műanyagmentes! Íme pár tipp, hogyan!

Egyre elkeserítőbb hírek érkeznek azzal kapcsolatban, hogy az általunk termelt műanyaghulladék milyen környezeti károkat okoz. Állítólag 2050-re több lesz a műanyag a tengerekben, mint a hal, de már az emberi szervezetben is kimutathatók a mikroműanyagok. Ijesztő?

részletek

Mit tegyünk, ha egyedi fényképes telefontokot szeretnénk a telefonunkra?

A válasz egyszerű: tervezzünk magunknak! Hogy hol és hogyan? Nagyon egyszerű a recept. Keress egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu és egy jó képet. A kettőt hozd össze, és kész a tökéletes tok. Na jó, ennyire nem egyszerű, de majdnem.

részletek

Esély az életre

Évtizedekkel ezelőtt a sci-fi filmekben olyat mutattak be, hogyha valamit évekig fagyasztott állapotban tartanak, majd felolvasztják, úgy éli tovább a mindennapjait, mintha mise történt volna. Nos, ez napjainkban is ugyanígy működik a fagyasztott embriókkal. Évekig -196°C-on tárolják őket, majd az ideális pillanatban felmelegítve megelevenednek, és megkezdhetik saját életüket.

részletek

Táskás szemek?

A reggeli kóma egész nap kiül az arcodra? Vagy csak olyan a bőrtípusod, hogy folyton karikásak a szemeid? Ezek valójában a szem alatti vékony bőr miatt láthatóak, mivel itt bukkannak a legjobban elő az erek. A szemhéj környéki, periorbitális bőr csak 0,5 mm vastagságú, szemben a testen található többi bőrrel, amely átlagosan 2 mm. Karikásodhat szemed az ún. periorbitális hiperpigmentációtól is, hiszen ekkor több melanin termelődik a szem alatti bőrben. Mit tehetünk ellene?

részletek

AMTS 2019 - Autós szezonnyitó

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!

részletek

Mire rá nem veszik a PR-osok a versenyzőket?

Néha egészen váratlan helyzetbe kerülnek a versenyzők a marketingeseknek, a szponzoroknak és ügynökeiknek köszönhetően – horgászat, farm, női ruha és más őrületek összeállításunkban.

részletek
Olvastad már?