DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
Egyéb

Benyó Máté és Sváby András is Can-Amokat tesztelt a Palóc Ringen

Can-Am tesztnappal, gokartozással, ebéddel és ismert hazai médiaszemélyiségekkel, sportolókkal örvendeztette meg ügyfeleit, a terepezés és a legendás off road márka rajongóit a hazai importőr Jet Power Hungary Kft a Palóc Ringen, Balassagyarmat mellett.

palóc1



- Közel ezer vendéget, ügyfeleinket, barátainkat és a Can-Am különleges járművei iránt érdeklődőket fogadtunk és láttunk vendégül a Palócringen, ahol természetesen az európai színvonalú gokartpályát is ki lehetett próbálni, a pálya gokartjai mellett a Can-Am Spyder és Ryker modellekkel is - meséli a cég vezetője, Gerencsér Olivér, aki büszke arra, hogy Sváby András televíziós személyiség és Benyó Máté, a ralikrossz királykategóriájának számító Supercar idei magyar bajnoka is ellátogatott a kitűnő hangulatú tesztnapra.

palóc3

Gerencsér Olivér elmondta: a Palócring és a hozzá tartozó off road pálya kitűnő helyszint biztosított a Can-Am nagyszerű gépeinek teszteléséhez, ezért - a sikerre való tekintettel - rendszeressé tesszük a Can-Am tesztnapokat.

palóc4

- Így bárki ingyen szerezhet olyan vezetési élményt a gépeinkkel, amely alapján megfontolt döntést hozhat a vásárlásról - fogalmazott a fiatal cégvezető, aki cége ügyfeleivel együtt nyakik sárosan és fülig érő szájjal zárta a Palócringi Can-Am Tesztnapot.

A Rendezvény támogatója és partnere a Cecei Sör Manufaktúra volt, amelynek termékei új dizájnnal és alacsony alkoholtartalommal hódítanak immáron Magyarország-szerte.

palóc2

palóc5

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: