Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

BenyóMáté

Egy svájci orosz győzött a magyar bajnokságban Kakucson

Az orosz-svájci vendégszereplő megnyerte a SuperCars kategóriát, de a maximális pontot Benyó Máté szerezte, Kárai Tamást megelőzve. Elfelejtett jokerkör és egy nagy baleset is volt a döntők napján.

részletek

Első győztes és női győztes Greinbachban

Három hónap kimaradás után Ausztriában folytatódott a magyar ralikrosszbajnokság. Benyó uralta a Kárai nélküli SuperCarst, a kategóriák között pedig női győztes is volt Nagy Kamilla személyében.

részletek

Benyó Máté győzött, a Swift Cup Europe nyert Olaszországban

Különleges és rendhagyó futammal folytatódott a Slovakiaring után az immáron európaivá terebélyesedett, de magyar alapítású Swift Cup Europe márkakupa-sorozat.

részletek

Benyó Máté a MOL Tehetségtámogató Programjában

Az idei évben ismét sikeresen pályázott a fiatal autósport tehetség a MOL által támogatott Új Európa Alapítvány programjában. A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázata 2016-ban összesen 126 fiatalnak nyújt támogatást 32 millió forint értékben.

részletek

Benyó Máté és a 10 éves tervek

Még csak 13 éves, de már több szakágban is figyelemre méltó versenyzői múltra tekint vissza. Több vasat tart egyszerre a tűzben, és bárhogy is alakuljon a jövője, minden variációra jut egy-egy megvalósításra váró álma. A magyar autósport történetének legfiatalabb autós bajnokával, Benyó Mátéval beszélgettünk.

részletek
Olvastad már?