DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
Egyéb

Egy cég, ahol értenek a profi láncfűrészek tervezéséhez

Rengeteg előnye van annak, ha családi házban élünk, és az ingatlan mellett rendelkezésre áll egy kisebb vagy nagyobb terület. Sokan ezt arra használják, hogy fákat, virágokat és más növényeket ültessenek.

Ha azonban így teszünk, akkor lesznek olyan feladataink, amiket időről időre el kell látnunk. Ilyen például a fák, bokrok gallyazása, de sok esetben még akár a fák kivágására is sor kerülhet. Például, ha az eltakarja a fényt más növények elől, vagy “öreggé” válik és rossz termést hoz.

Bármelyik teendő is kerül napirendre, a munkához szükség lesz egy megbízhatóan működő, professzionális eszközre, például a Husqvarna - Budapest webshop benzinmotoros láncfűrészeinek egyikére.

A cég, ami folyamatosan innoválja a készülékeit

A Husqvarna cég neve már szinte az egész világon ismert, ami nem véletlen, ugyanis olyan munkagépeket gyárt, amik teljes mértékben megfelelnek a felhasználói igényeknek. Könnyű őket kézben tartani, jól lehet manőverezni velük és alacsony fordulatszámon is kitűnő teljesítményt nyújtanak. Ennél pedig nem is kell több, gondolhatnánk.

Valójában azonban a cég mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kifejlesztett gépeiket továbbgondolják és még könnyebbé, még gyorsabbá és még hatékonyabbá tegyék. Többek között ennek eredményeként született meg a Husqvarna 550 XP® Mark II és 545 Mark II modell is.



Az 550 XP® Mark II és 545 Mark II modellek

Ha röviden szeretnénk bemutatni a Husqvarna 550 XP® Mark II és 545 Mark II generációját, akkor azt mondhatnánk, hogy minden elképzelést felülmúló erővel és teljesítménnyel rendelkeznek, melynek köszönhetően a haladó és a profi felhasználók is kiélvezhetik az előnyeiket.

A hozzájuk hasonló modellekhez - mondhatni a versenytársaikhoz - képest sokkal nagyobb vágási teljesítményt nyújtanak. Ezt a 2018-ban, ellenőrzött környezetben elvégzett tesztek is tanúsítják. Mindez azt jelenti, hogy rövidebb idő alatt több vágási feladatot lehet elvégezni a használatukkal.

Bármilyen körülmények között megállják a helyüket, még akár a hosszabb ideig tartó vagy nehezebben elvégezhető munkák során is hű társaink lesznek. Az pedig már csak egyfajta ráadás, hogy páratlan irányíthatóság jellemzi, ennek köszönhetően pedig nagyon könnyű használni, kezelni őket. 

Ne bízzuk a véletlenre a döntést!

Egy professzionális kialakítású láncfűrész beszerzése - már csak az ára miatt is - ideális esetben egy hosszú távú döntés eredménye. Érdemes alaposan átgondolni az igényeinket, preferenciáinkat, illetve azt, hogy mennyire vagyunk tapasztaltak a láncfűrészek használatában. Ezeket megvizsgálva fogjuk tudni ugyanis kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb készüléket.

A Husqvarna 550 XP® Mark II és 545 Mark II modellek mindenki számára ideális választások, akik egy erős, masszív gépet keresnek a rendszeres és hosszabb ideig tartó munkákhoz - például a gallyazáshoz vagy a vastag, keményebb fák kivágásához.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: