DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Egyéb

Miért jó választás az iskolai kulacs a műanyag palack helyett?

A műanyag flakonok ideje már lejárt, a fenntarthatóság és a kényelem az elmúlt években egyre fontosabb lett. Sokkal hatékonyabb valamilyen alternatív megoldást használni a mindennapokban. A gyerekek számára a legjobb választás például az iskolai kulacs, amit kicsik és nagyok egyaránt magukkal vihetnek.

részletek

Mindennek legyen meg a helye a konyhában!

Amikor felújítjuk a konyhát, vagy éppen építkezünk, és eljutottunk a konyha berendezéséhez, a legnagyobb körültekintéssel kell eljárnunk. Alaposan át kell gondolnunk, mi hova kerül majd. A legegyszerűbb, ha készen vásárolunk egy konyhablokkot. Ennek előnyeiről szól cikkünk.

részletek

Hogyan küldjünk csomagot Hollandiába?

Napjainkra a csomagküldés olyan mindennapos tevékenységgé vált, mint szüleinknek, nagyszüleinknek régen a képeslapfeladás. Ez részben a világháló térhódításának is köszönhető, melynek hatására jelentős mértékben megváltoztak a vásárlási szokások, és ma már mindenki az online webáruházakból vásárol. Így igencsak megnövekedett a csomagszállító cégek szerepe és munkája, és amikor egy külföldi országba kell feladnunk küldeményt, hirtelen nem is tudjuk, hogy hová forduljunk.

részletek

Puzzle, az örök kedvenc

Temérdek fejlesztő- és társasjátékkal találkozhatunk minden korosztály részére, de az biztos, hogy a puzzle még mindig a legkedveltebb játékok között van. Észrevétlenül fejleszti az agy bizonyos területeit, miközben kikapcsol és ellazít. Lehet egyszemélyes és játszható akár családilag vagy baráti társasággal is, nem megy ki a divatból.

részletek

Alvászavarok és következményeik

Azt gondolnánk, hogy vannak olyan területei az életnek, amelyek a maguk természetességében és mindig gond nélkül működnek. A testi-lelki jóllétünk azonban szinte bármely területen kudarcba fulladhat.

részletek

„Nehéz úgy felkelni, hogy tudom, ma is gyerekek ezrei halnak meg” – Hamilton a gázai háborúról

Lewis Hamilton gyakran szószólója az F1-es mezőnynek a nagyvilágban zajló történések kapcsán. Ezúttal a Gázai övezetben kirobbant háborúról beszélt a hétszeres F1-es világbajnok.

részletek

Az otthoni szépségápolásról

A szépség fogalmáról órákig lehetne vitatkozni, hiszen talán minden ember számára egy kicsit mást jelent. Ez így is van rendjén. De a szónak valahol szinonimája is lehetne az ápoltság kifejezés. Mert valljuk be, lehet valaki bármennyire gyönyörű, ha igényessége némi kívánnivalót hagy maga után.

részletek

Egy cég, ahol értenek a profi láncfűrészek tervezéséhez

Rengeteg előnye van annak, ha családi házban élünk, és az ingatlan mellett rendelkezésre áll egy kisebb vagy nagyobb terület. Sokan ezt arra használják, hogy fákat, virágokat és más növényeket ültessenek.

részletek

Mi kell ahhoz, hogy egy CRM rendszer jó legyen?

Milyen követelmények és mutatók alapján lehet azt mondani egy CRM rendszer kapcsán, hogy jónak számít és érdemes invesztálni a rendszeres használatába? Miről ismerhető fel egy-egy ilyen szoftver?

részletek

Bravúros szezonzárás: Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban

Harmadikként zárta a szezont a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban Válint Bence.

részletek

The history of kabaddi

Kabaddi, often hailed as the "Game of the Masses", is a traditional Indian sport that has evolved over the years to become a global phenomenon. Rooted in history and culture, kabaddi has captivated audiences with its combination of athleticism, strategy, and teamwork.

részletek

Te mennyire vagy otthon a tartalommarketingben?

A tartalomgyártás mint olyan az utóbbi években igencsak felértékelődött, és ma már azok a vállalkozások számítanak trendinek és lesznek sikeresek, akik valamiféle értéket adnak át még akkor is, amikor a saját terméküket vagy szolgáltatásukat hirdetik.

részletek