DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 14. hétfő
Egyéb

A digitális nyomtatás a címkekészítés területén is a hasznunkra van

Napjainkban a környezetünkben is észrevehetjük, hogy sokan döntenek a vállalkozásindítás, illetve a cégalapítás mellett.

ontapadocimkenyomtatas.hu - 2024 október - LinkMarketing - 1



Napjainkban a környezetünkben is észrevehetjük, hogy sokan döntenek a vállalkozásindítás, illetve a cégalapítás mellett. Például, mert szépségápolási, kozmetikai vagy valamilyen sportolással, egészséges életmóddal kapcsolatos termékek értékesítésével kezdenek el foglalkozni.

Bármelyikről is legyen szó az etikett címkék használata nagy segítséget nyújthat ahhoz, hogy az árucikkek könnyen beazonosíthatóak és nyomon követhetőek legyenek. A modern technológiának köszönhetően a digitális nyomtatás előnyeit ezen a téren is megtapasztalhatjuk, hiszen szinte bármilyen adat megjeleníthető a címkéken.

Az Öntapadó Címke Nyomtatás adatbázisból nyomtatott címkék készítésével is foglalkozik, bátran fordulhatunk tehát hozzájuk akkor is, ha ilyen típusra van szükségünk. Barátságos, segítőkész és gyors kiszolgálásra számíthatunk, a végeredménnyel pedig maradéktalanul elégedettek leszünk.

Mai írásunkban az adatbázisból nyomtatott címkéket fogjuk egy kicsit jobban is bemutatni, de mielőtt ezt megtennénk, kezdjük az elején.

 

Mire jó az öntapadós etikettcímke?

Lényegében egy speciális kialakítású címkéről van szó, ami egy öntapadós hátlappal rendelkezik, ennek köszönhetően tehát bárhova könnyen felragasztható. Rákerülhet többek között például termékekre, azok csomagolására, dobozára, de találkozhatunk vele küldeményeken, raklapokon, sőt akár termékek tárolására szolgáló polcokon, állványokon is.

Csak rajtunk múlik, hogy milyen adatokat jelenítünk meg rajtuk, szerepelhetnek a címkéken az árucikkek megnevezése, ára, származási, gyártási helye, de még akár vonalkód is rájuk kerülhet.

A használatával bizonyos folyamatok sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válnak, gondolunk itt például a vásárlók tájékoztatására, a készletezésre, a leltározásra vagy épp a fizetésre.

 

Mit kell tudni az adatbázisból nyomtatott címkékről?

Ebbe a kategóriába azokat a címkéket soroljuk, amelyek egy előre megadott adatbázisból kerülnek kinyomtatásra.

Az alkalmazásuk különösen akkor lehet hasznos, ha nagy mennyiségben szeretnénk címkéket nyomtatni olyan termékekre, amik bár hasonlóak, de nem teljesen ugyanolyanok. Emiatt pedig a címkéken szereplő adatok is különböznek némileg, például ugyanaz a megnevezés, de más a szín, a sorozatszám vagy a vonalkód.

 

Mire van szükség hozzá?

Csupán egy átgondoltan kialakított adatbázisra van szükség, ami lehet például egy több sorból és oszlopból álló Excel táblázat is. Ez esetben az oszlopokba az adattípusok, a sorokba pedig a címke tartalma kerül bele.

Látható tehát, hogy az adatbázisból nyomtatott címkék nagyon hasznosak lehetnek, ha mi is úgy döntünk, hogy céget, vállalkozást alapítunk, és kihasználjuk az etikettcímkék nyújtotta előnyöket.

Ehhez nincs másra szükség, csak egy Excel táblázatra, ami minden fontos adatot tartalmaz, beleértve a nyomtatási mennyiséget is. Ha pedig már csak az a kérdés, hogy melyik cégre bízzuk a feladatot, akkor mi jó szívvel ajánljuk az Öntapadó Címke Nyomtatás szakembereit.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: