DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 16. csütörtök
Egyéb

A pizzásdoboz azonnali képet nyújt a vállalkozásodról!

Ahhoz, hogy igazi jó olasz pizzát kínálj a vásárlók számára, több feltételnek kell együttesen érvényesülnie.

Szükséged van egy jó receptre, egy gyakorlott szakácsra, kiváló alapanyagokra, speciális kemencére és nem utolsó sorban olyan csomagolóanyagra, amely garantálja, hogy kiváló terméked frissen és ropogósan kerüljön a vásárló asztalára.

Cikkünkben megnézzük, milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy jó pizzásdoboznak ahhoz, hogy a vásárló elégedetten bontsa ki és fogyassza el az általad készített finomságot.

 

A doboznak erősnek és strapabírónak kell lennie!

Annak érdekében, hogy a házhozszállítás során ne sérüljön meg az étel, megfelelő méretű és minőségű dobozt kell használni. Az indepack.hu pizzásdobozai többféle méretben, színben és grafikával is elérhetők, így mindenki megtalálhatja azokat a termékeket, mely az általa gyártott pizzához tökéletesek.

Egy biztos, a hullámkartonnak erősnek kell lennie, hiszen nem szabad behorpadnia, meghajlania, mivel ebben az esetben a pizza teteje tönkremegy.

https-www.indepack.hu - 2023 november - Cikk4



A méretekről

Az optimális méret megválasztása szintén kulcsfontosságú. Soha ne tedd az étel átmérőjénél nagyobb dobozba a készterméket, ekkor ugyanis szállítás közben ide-oda fog csúszkálni. Kisebb dobozba se próbáld belepréselni, hiszen a dobozba szorult étel szintén nem túl étvágygerjesztő.

A legjobb, ha több méretet is tartasz a csomagolóanyagból, így bármilyen méretű is az elkészült pizza, könnyen találsz hozzávaló dobozt.

 

A doboz alakja

A piacon elérhető a szögletes alakú, illetve a csapott sarkú változat is. Bár mindkettő teszi a dolgát, azonban a csapott sarkú statikailag sokkal stabilabb. Ennek meghajtogatása csupán pár másodperccel vesz igénybe több időt, azonban az előnyei miatt mindenképpen megéri ezt választani.

 

A külső dizájn

Valamilyen mintát mindenképpen ajánlunk a dobozra, ma már nagyon sokféle előre megnyomott dobozt vásárolhatsz, melyek gusztusossá teszik a benne lévő pizzát. A legjobb verzió azonban nem más, mint a saját logó és egyedi dizájn, ami által azonnal felismerhetővé válik a vállalkozásod. Ez nem csak vevőelégedettségi szempontból remek, de reklámnak sem utolsó!

 

A környezetvédelem

A pizzásdoboz egy igazi “zöld” termék, mivel papírból készül, ami fenntartható és újrahasznosítható anyag, ráadásul a környezetbe kikerülve sem okoz semmiféle kárt. Egyszerűen elbomlik, károsanyag-mentesen kerül vissza az ökoszisztémába. A szelektív gyűjtés során a papírhulladék közé kell tenni, azonban csupán a tiszta részt szabad újrahasznosítani, a zsíros, szószos, szennyezett papír helye a kommunális hulladékban van!

 

A pizza egyáltalán nem egy “megúszós étel”

Sokan gondolják azt, hogy egy pizza elkészítése nem kíván nagy szakértelmet és roppant könnyen összedobható. Ez azonban nem így van, vagy ha igen, akkor semmiképpen nem egy minőségi, ízletes ételt kapunk, hanem csupán olyat, ami maximum az éhség elverésére alkalmas.

Az igazi pizza igenis gyakorlatot és odafigyelést kíván, az így készített étel pedig a legmagasabb gourmet ízlést is ki tudja szolgálni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: