DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 16. csütörtök
Egyéb

Milyen franciaágyat válasszunk?

Nem könnyű megtalálni az ideális fekhelyet a hálószobánkba: a kínálat bőséges, nekünk pedig többféle szempontot is figyelembe kell venni.

Milyen legyen a matrac? Mekkora legyen az ágy szélessége? És a bútor színe? Vajon van hozzá ágyneműtartó is?

Megannyi kérdés, és nem szeretnék kompromisszumot kötni! Ha te is így vagy ezzel, azt javasoljuk, nézz szét a VIP Kanapé webáruház bútor kínálatában, ahol gyönyörű, modern kárpitozott franciaágyakat is találsz a nappali és étkezőbútorok mellett.

Hogy könnyebb legyen választani a kínálatból, megmutatjuk, melyek a jó ágy ismérvei, és miket vegyél feltétlenül figyelembe a vásárlásnál!

 

Franciaágy matraccal

A franciaágyak olyan kárpitozott fekvőbútorok, amelyeket két személyre terveztek, a hálószobák ékességei. Sokan azonban – követve a divatot – a kárpitozott modellek helyett a fa- vagy fémkeretes ágyakat választják, ahol az ágyrácsra egy külön matracot vásárolnak.

vipkanape.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3



Persze mindezt azért teszik, hogy biztosan olyan legyen a fekvőfelület, amely számukra kényelmes. Sokan ugyanis nem szeretik a puha, süppedős ágyakat, mert azok nem támasztják alá kellően a gerincet. Hátfájósoknak érdemesebb egy keményebb matracon feküdniük.

Így sokan, mégha fájó szívvel is, lemondanak a barátságos hangulatot árasztó, szövettel borított, háttámlával rendelkező kárpitozott franciaágyról, és inkább a keretes-matracos verziót választják.

Van azonban egy jó hírünk! A VIP Kanapé kínálatában kapható franciaágyak többsége kétféle változatban érhető el: van a hagyományos betétes és az ágyrácsos-matracos. Ez utóbbi azoknak remek, akik a matracot maguk szeretnék kiválasztani!

 

Milyen előnyei vannak a két különböző franciaágynak?

A betétes verzióval kezdjük! Ebben az esetben nincs más dolgunk, mint kinézni a számunkra megfelelő ágyat, megadni a szövet fajtáját, színét és megrendelni a darabot a kiválasztott méretben. Jellemzően háromfajta szélességben kaphatók ezek a kárpitozott franciaágyak:

- 140 x 200 cm

- 160 x 200 cm

- 180 x 200 cm

A másik lehetőség, hogy ágyrácsos-matracos ágyat kérünk, ekkor olyan matrac kerül a rácsra, amilyet szeretnénk, például hideghabos. Igényeinknek megfelelően választhatjuk meg tehát a fekhelyünket anélkül, hogy lemondanánk a kárpitozott, kényelmes háttámláról.

Sőt! Egyes modellek, mint például az Idea franciaágy kis és nagy háttámlával is rendelhető, így valóban a szoba stílusához, egyedi igényeinkhez igazíthatjuk a bútort. Ki is lehet próbálni a fekhelyet a vállalat bemutatótermében, így nem veszünk zsákbamacskát.

 

Ágyneműtartó van? Igen!

A fent említett bútoráruház kínálatában a kárpitozott franciaágyak akkor is tartalmaznak ágyneműtartót, ha a matraccal kérjük őket. Jó hír ez azoknak, akiknek szükségük van plusz tárolóhelyre.

Az ágyneműtartóban elférnek a párnák, paplanok, de a dekorációs kellékek, a nem használt ruhák, cipők, bőröndök is.

Nem kell tehát feladnunk az igényeinket, ha kényelmes és szép fekhelyre vágyunk: érdemes a VIP Kanapétól rendelni kárpitozott franciaágyat olyan kivitelben, amely nekünk megfelelő.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: