DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 20. szombat

Egyéb hírek

Jön a fűtésszezon, hogy jöhetnénk ki jobban?

Nos nem azt javasoljuk, hogy hagyjunk fel a fűtéssel. Ez nem csupán azért lenne botorság, mert oda lenne a kényelmünk, és még meg is fáznánk. Hanem azért is, mert a fűtetlen épület szerkezetét is hátrányosan érintené, ha így próbálnánk megoldani a helyzetet.

részletek

Gazdátlan állatoknak kér ajándékot a pilóta

11. szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor- és gokartversenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion-Eb-győzelem.

részletek

Jön a Raid of the Champions

A hatfordulós magyar bajnokság utolsó megállójaként 2023. november 2-4-ig kerül megrendezésre a Raid of the Champions, amely a Révész Tereprally Országos Bajnokság mellett az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság zárófutamaként is szolgál. A 64 fős mezőnyben komoly csatákra számíthatunk, hiszen sem T1, sem T4 NAT kategóriában nem dőlt még el a bajnoki cím sorsa.

részletek

Szeretnéd kiegyensúlyozottan etetni kutyádat?

Amikor egy kiskutya érkezik a családba, akkor hatalmas a várakozás és az öröm. Ugyanez a helyzet, ha felnőtt ebet vásárolsz vagy fogadsz örökbe.

részletek

Válasszunk fürdőszobabútort okosan

Egy fürdőszoba életében jó pár folyamat lejátszódik, mire az örömteli „kész van” felkiáltás elhagyja a szánkat. Az egész procedúra nehezebb, mint gondolnánk, ugyanis megannyi szempontra figyelnünk kell a berendezés során.

részletek

AMTS naptár 2024: egy Can-Am Spyder is pózol

A naptár augusztusi oldalán egy Can-Am Spyder F3-as pózol egy gyönyörű hölgy mellett.

részletek

A LED szalag egy tökéletes kiegészítő

Ha világítástechnikáról van szó, akkor az elmúlt évek egyértelmű slágerterméke a LED technológia volt, melynek egyik eredménye a LED szalag, amit számtalan helyen lehet használni.

részletek

Egy hűtésautomatikai rendszer fő előnyei

Ha egy gyár vagy bármilyen más, számos műszaki rendszerrel rendelkező telephely tulajdonosa olvassa ezeket a sorokat, akkor Ön is tudja, mennyire fontos a rendszerhibák kiküszöbölése.

részletek

Állatvédelemnek ajánlja serlegét Kiss Norbi

Árverésre ajánlja fel idei egyik trófeáját a kamionversenyző, aki szerint kétségbeejtő mértéket ölt a minőségi macskaeledel, az alom és az állatorvosi kezelések emelkedő költsége.

részletek

Eljött a téli gumi ideje – iPhone 15 nyerhető

A téli és nyári abroncsok szerkezeti összetétele és mintázata alapvetően más, hiszen a gumiknak is különböző kihívásoknak kell megfelelniük.

részletek

The history of kabaddi

Kabaddi, often hailed as the "Game of the Masses", is a traditional Indian sport that has evolved over the years to become a global phenomenon and captivated audience.

részletek

Mire figyeljünk a gyerekszoba kialakításánál?

Az egyik legnagyobb öröm a család életében a gyermekáldás. Kilenc hónap izgalom, a várakozás, majd megtörténik a születés csodája, ami idővel csak fokozódni fog, ahogy a csöppség hazakerül és elkezdi felfedezni, megismerni a nagyvilágot, önmagát és szüleit. Ezért is fontos, hogy már időben elkezdjük kialakítani a gyerekszobát.

részletek