DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 20. szombat

Egyéb hírek

Puzzle, az örök kedvenc

Temérdek fejlesztő- és társasjátékkal találkozhatunk minden korosztály részére, de az biztos, hogy a puzzle még mindig a legkedveltebb játékok között van.

részletek

Alvászavarok és következményeik

Azt gondolnánk, hogy vannak olyan területei az életnek, amelyek a maguk természetességében és mindig gond nélkül működnek. A testi-lelki jóllétünk azonban szinte bármely területen kudarcba fulladhat.

részletek

Hogyan befolyásolja az evező a teljesítményt?

A SUP egy roppant izgalmas és újkeletűnek mondható sportolási lehetőség. Számos előnyei közül érdemes megemlíteni az aktív testmozgást és a természettel való szorosabb kapcsolódást.

részletek

Átfagyott kölyökmacskát mentett Kiss Norbi

Kücsön Gyula tulajdonos személyében igazi, hamisítatlan Mikulás fogadta Sarudon a Sulyom Tájétteremben Kiss Norbi által rendezett jótékonysági ebéd résztvevőit.

részletek

Praktikus szempontok hengerszett vásárlásához

Amikor robogó mellett döntünk, fontos érv a könnyű fenntarthatóság és az alacsonyabb karbantartási költség. Korántsem minden ilyen kétkerekűre igaz ez: nem mindegy, hogy 50 vagy 70 ccm-es, esetleg még annál is nagyobb a hengerűrtartalma.

részletek

Mitől olyan impozáns a pilóták megjelenése?

A Forma-1 nem csak a versenyzésről szól: a pályán kívüli élet, a médiaesemények és a hivatalos megjelenések mind-mind olyan elemek, amelyek kulcsszerepet játszanak a sportág népszerűségében...

részletek

Hogyan hirdess a TikTokon?

Hiába népszerű a TikTok külföldön és hazánkban egyaránt, még mindig sok vállalkozó tétovázik, ha a platformon történő hirdetésről van szó. Ez hiba, hiszen kiváló hirdetési felület, ahol már lehet, hogy ott van a konkurencia.

részletek

A tüdő egészségére mindig oda kell figyelni!

November a Nemzetközi Tüdőrák Hónapja, ezzel hívják fel a figyelmet arra, hogy ez a ráktípus a leggyakoribb a világon, emellett pedig sajnos igen alacsony a túlélési aránya.

részletek

Mi lesz a teszten, ha CBD olajat használtunk?

Manapság sem vagyunk híján a tévhiteknek, még úgy is, hogy itt az internet, ahol a hiteles forrásokat megkeresve gyorsan rátalálunk az igazságra, ha szeretnénk, mégis még mindig jobban terjednek az álhírek, mint ahogy azt bárki szeretné.

részletek

Hogyan spórolhatunk elektromos kandallóval?

A lakások energiatakarékos fűtése egyre égetőbb problémájává válik a hazai háztartásoknak. A falak szigetelése, a nyílászárók cseréje mellett a megfelelő fűtési rendszer kiválasztása és a fűtés optimális programozása nyújthat megoldást, ha csökkenteni szeretnénk a téli fűtési költségeinket.

részletek

Arany vagy ezüst? Melyik passzol jobban?

Az év vége közeledtével ideje egy kis csillogást csempészni a mindennapokba. Vannak, akik napi szinten viselnek ékszereket, míg mások csak a különleges alkalmakra húzzák fel ezeket.

részletek

A kápolnai állatvédőkkel ünnepel a Toyota

Jövőre lesz negyed százada, hogy a világ legnagyobb és legkörnyezettudatosabb autógyártója, a Tercel utódjaként piacra dobta a Toyota Yarist.

részletek