Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

tesztnap

Red Bull: Értékes adatgyűjtés és váltóhiba

Barcelonában maradt a mezőny a Spanyol Nagydíj után is, hogy egy kétnapos tesztelés során új alkatrészeket próbálgassanak, így tett a Red Bull is. Bár technikai hiba is adódott, fontos adatgyűjtés zajlott.

részletek

A Toro Rossóban hibátlanul üzemelt a Honda

A Red Bull fiókcsapatánál nagy az öröm, a japán erőforrás ugyanis a nyolc tesztnap mindegyikén hibátlanul és gyorsan futott. Kifizetődni látszik a tavalyi áldozatvállalás a rajtbüntetésekkel.

részletek

Pirelli: Nem szállítunk túl kevés gumit

Bizonyos istállók kifogyhattak az új gumikeverékekből a nyolcnapos tesztelés során, mivel a Pirelli nem biztosít elegendő abroncsot. A gyártó nem hiszi, hogy túl kevés lenne a szállított mennyiség.

részletek

„Nem kell a leggyorsabb kör csak a címlap miatt”

A tesztelés során az istállók többsége szigorú rend alapján építi fel munkáját, lehetőleg az előre meghatározott program alapján. A Haas sem ment rá a csúcskörre csak azért, hogy címlapra kerüljön.

részletek

Kedden problémás volt a Ferrari

Az idei téli tesztelés során első ízben adódott komolyabb nehézség a Ferrari háza táján. A kedd délelőtt nagy része elveszett, de délután Sebastian Vettellel jobban ment az autó, nincs pánik.

részletek

A Ferrari is megosztja a jövő heti tesztelést

Az olasz istálló is követi a riválisok által mutatott trendet és a második hét tesztnapjainak mindegyikén autóba ülteti mindkét pilótáját, így Vettelnek és Leclerc-nek is jelenése lesz mind a négy napon.

részletek

A Mercedes tette meg a legtöbb kört

Az istállók vonatkozásában a Mercedes, a versenyzők között pedig Lewis Hamilton tette meg a legtöbb kört a barcelonai tesztelés első négy napján, de a Ferrari szorosan mögöttük. A Williams sehol.

részletek

Verstappent boldoggá tette az első tesztnap

Megkönnyebbülten fújhatnak egyet a Red Bull, Max Verstappen és a Honda rajongói az első barcelonai tesztnapot követően. A versenyautó hibátlanul teljesített, a holland rengeteg adatot gyűjthetett Barcelonában.

részletek

Valóban ütős lehet idén a Honda

Teljesen problémamentes első napot tudhat maga mögött a Honda, mind a Toro Rosso, mind a Red Bull versenyautójában tökéletesen működött a japán erőforrás, összesen 200 feletti megtett körrel.

részletek

Raikkönen rendkívül elégedett az Alfával

Kimi Raikkönen számára a februári tesztelési időszak rémálomként kezdődött, szinte másodperceken belül kicsúszott. Utána azonban rengeteg értékes adatot gyűjtött és nagyon megdicsérte új csapatát.

részletek

Ki vezet kedden-szerdán az F1-es teszten?

Kétnapos évközi teszten vesz részt az F1-es mezőny Barcelonában, több nagyágyú mellett ott lesz Robert Kubica is - mutatjuk, hogy mikor, kit, melyik autóban kell keresni!

részletek

Raikkönen nem tart Kubicától

Kimi Raikkönen a legkevésbé sem aggódik amiatt, hogy Kubica is csatlakozhat a mezőnyhöz, sőt, a jégember kifejezetten várja a lengyel visszatérését a Formula-1-be, aki szerinte bírni fogja.

részletek
Olvastad már?