Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 17. vasárnap

pontszerzés

Sainz: Olyan gyorsak voltunk, mint Perez

A Ferrari a múlt heti botladozásának tökéletes ellentétét mutatta be a Stájer Nagydíjon. Carlos Sainz különösen elégedett volt hatodik helyezésével, a vörös istálló versenytempója kiválónak bizonyult.

részletek

Vettel ismét kihozta a maximumot és pontokat szerzett

Kijelenthető, hogy Sebastian Vettel valóban elkapta a fonalat, az egész hétvégén szenvedő Aston Martinnal három helyet előrelépve megint értékes pontokat szerzett Franciaországban.

részletek

Russell pontokat bukott, mert nem rajtolt el újra?

A televíziós közvetítésben nem volt egyértelmű, miért nem állt oda George Russell az utolsó kétkörös újraindításhoz. A Williams-pilóta ismét pontszerzést szalaszthatott el.

részletek

Alonso rettentően élvezte a végső kétkörös sprintet

Baku idén sem hazudtolta meg önmagát. Az őrült hajrában az egyébként igencsak hátul levő Fernando Alonso remekül használta ki a lehetőséget és a hatodik helyre ugrott előre.

részletek

Büntetés hozta meg Alonso első pontját

Sem szárazon, sem vízen nem igazán ment az Alpine versenyautóinak, a kétszeres világbajnok sem brillírozott, végül Kimi Raikkönen büntetésének köszönhetően mégis kettős pontszerzés lett a jutalom.

részletek

Ferrari-katasztrófa: 0 pont Belgiumban

A vörösök számára az a legaggasztóbb a vasárnapi nullázásban, hogy gyakorlatilag esélyük sem volt a pontszerző helyek bármelyikére is. Elképesztő mélyponton a Ferrari, nehéz fogódzót találni.

részletek

Russell: A szerencsés pontok nem sokat érnek

Remekül teljesített újonc évében George Russell a harmatgyenge Williamsszel, ám a pontszerzés nem jött össze. Bár Kubica egy egységet begyűjtött, a brit nem mázlival akar pontokat szerezni.

részletek

Raikkönenék óriásit kaszáltak Brazíliában

Magasan legjobb eredményét érte el idén Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is, de az Alfa Romeo istálló sem szerzett még soha huszonkét pontot korábban. Óriási az öröm a hinwilieknél.

részletek

Raikkönen: Tavaly győzelem, idén nullázás

Bár az eddigieknél kicsit biztatóbban futott az Alfa Romeo, Kimi Raikkönen képtelen kijönni a negatív spirálból. Austinban már hétre nyúlt pontszerzés nélküli sorozata, de valamit javult az autó.

részletek

Raikkönen nem néz hátrafelé

A 2007-es világbajnok sosem arról volt híres, hogy túlagyalná a problémákat. Spában és Monzában is gyengén szerepelt, különböző okokból. Máris túllépne ezeken és Szingapúrban sikerre éhes.

részletek

Albon Monzában túl türelmetlen volt

Hosszú idő után a leggyengébb futamát zárta a Red Bull Racing, bár mindkét versenyző pontot szerzett. Alex Albon az első körökben a csata hevében kicsúszott, most már másképp csinálná.

részletek

Ez a Renault ennyi pontot még sosem szerzett

Nagyot villantott Monzában az idén eddig szenvedő francia istálló, Nico Hülkenberg kiemelte, ilyen sok pontot még nem szerzett a csapat, ráadásul egyértelmű, hogy a Renault-motor erős.

részletek
Olvastad már?