Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

pontszerzés

Russell: A szerencsés pontok nem sokat érnek

Remekül teljesített újonc évében George Russell a harmatgyenge Williamsszel, ám a pontszerzés nem jött össze. Bár Kubica egy egységet begyűjtött, a brit nem mázlival akar pontokat szerezni.

részletek

Raikkönenék óriásit kaszáltak Brazíliában

Magasan legjobb eredményét érte el idén Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is, de az Alfa Romeo istálló sem szerzett még soha huszonkét pontot korábban. Óriási az öröm a hinwilieknél.

részletek

Raikkönen: Tavaly győzelem, idén nullázás

Bár az eddigieknél kicsit biztatóbban futott az Alfa Romeo, Kimi Raikkönen képtelen kijönni a negatív spirálból. Austinban már hétre nyúlt pontszerzés nélküli sorozata, de valamit javult az autó.

részletek

Raikkönen nem néz hátrafelé

A 2007-es világbajnok sosem arról volt híres, hogy túlagyalná a problémákat. Spában és Monzában is gyengén szerepelt, különböző okokból. Máris túllépne ezeken és Szingapúrban sikerre éhes.

részletek

Albon Monzában túl türelmetlen volt

Hosszú idő után a leggyengébb futamát zárta a Red Bull Racing, bár mindkét versenyző pontot szerzett. Alex Albon az első körökben a csata hevében kicsúszott, most már másképp csinálná.

részletek

Ez a Renault ennyi pontot még sosem szerzett

Nagyot villantott Monzában az idén eddig szenvedő francia istálló, Nico Hülkenberg kiemelte, ilyen sok pontot még nem szerzett a csapat, ráadásul egyértelmű, hogy a Renault-motor erős.

részletek

Ricciardo: A Renault vasárnapi tempója igen biztató volt

Határozott gyorsulást érzékelt Daniel Ricciardo az autóján Belgiumban, különösen a versenytempó tekintetében. Bár végül nullázott, biztatónak tartja a látottakat, Monzában is lehet esélyük.

részletek

Ricciardo tette tönkre Grosjean versenyét

A Haas-Ferrari a szokásos forgatókönyvet hozta Belgiumban is, a jól sikerült időmérő után nem sikerült a pontszerzés. A gyenge végsebesség miatt képtelenek voltak előzni, őket viszont otthagyták.

részletek

A Toro Rosso fantasztikus versenye

Kettős pontszerzés, értékes helyezések, kiváló csaták a Toro Rosso-Hondától Belgiumban. A japán gyártónak külön elégedettséget okozhatott, ahogy a Renault-kat előzték az egyenesben.

részletek

A Renault számára kulcsfontosságú futamok jönnek

A csalódást keltő első félév után a francia gyári istálló pilótái újra nekifeszülnek, hogy visszaszerezzék a csapat elveszni látszó negyedik helyezését. Igen jól jött nekik a nyári szünet.

részletek

Kubica: Russell beállításaival még lassabb voltam

Bár a bajnokságban egyelőre kettejük közül csak Kubica szerzett pontot, összességében a brit újonc sokkal jobb teljesítményt nyújt. A Hungaroringen igazán kicsúcsosodott a kettejük közti különbség.

részletek

Raikkönen a Hungaroringen is kiválóan vezetett

Mivel az élen végig óriási csata zajlott a győzelemért, kevesen figyeltek fel Kimi Raikkönen kitűnő teljesítményére a középmezőnyben, amivel Bottas előtt végezve hat értékes pontot zsebelt be.

részletek
Olvastad már?