DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

pályafutás

Ricciardo: Verstappennel ki akartuk nyírni egymás karrierjét

Csapaton belül utoljára 2018-ban láthattunk valódi vetélkedést a Red Bullnál. A két pilóta egyáltalán nem utálta egymást, csak éppen arra törekedtek, hogy egymás pályafutását kicsinálják.

részletek

Vettel: Schumacher megérdemelten került be és sikeres lesz

Sebastian Vettel határozottan visszautasítja azt, hogy Mick Schumacher csak a neve miatt került volna az F1-be. A német úgy véli, honfitársa kiérdemelte helyét és jönnek a sikerek is, de nem azonnal.

részletek

Különlegességek Fernando Alonsóról

Feszült figyelemmel várhatjuk a spanyol ász visszatérését a száguldó cirkuszba, egy újabb nagyszerű világbajnokkal bővül a mezőny. De vajon ezeket az érdekességeket tudtuk-e róla?

részletek

Maldonado: Rosszul döntött a Renault, hogy nem engem választott

A venezuelai versenyző 2012-ben egészen szépeket villantott, de alapvetően inkább ütközéseiről maradt híres. Mégis úgy gondolja, a francia gyári istállónak őt kellett volna választania pilótának.

részletek

Schumacher karrierje zsákutcába is kerülhet

Bár a kezdeteknél rengetegen kételkedtek tehetségében, az utóbbi három évben kétszer bajnokként zárta aktuális versenysorozatát. A Formula-1-ben azonban nehéz lesz a német dolga.

részletek

Különleges tények Michael Schumacherről

Hét világbajnoki cím, kilencvenegy futamgyőzelem, hatvannyolc pole-pozíció. Minden rajongó fejből vágja ezeket a német legendáról, de Schumacherrel egyéb érdekességek is történtek.

részletek

Hülkenberg: Most férfiak helyett sokkal több a kisfiú

Finoman szólva sem biztosított Nico Hülkenberg jövője a Formula-1-ben. Teljesen átalakult a sportág, pár évtizeddel ezelőtt nem számított volna idősnek, most viszont már öreg a gyerekek között.

részletek

Vettel: Sajnos az átlagembereknek lehetetlen bekerülni

Sebastian Vettel reméli, hogy Nico Hülkenberg talál magának ülést a jövő évre, egyben arra is felhívta a figyelmet, hogy átlagos pénzügyi háttérrel lehetetlenné vált, hogy egy fiatal versenyezhessen.

részletek

Verstappen: Nem vagyok én szupersztár

Alig néhány év alatt a Formula-1 egyik meghatározó alakjává vált, hatalmas rajongótáborral a háta mögött. A rivaldafényhez kicsi korától hozzászokott, de nem érzi, hogy a hírnév miatt változnia kéne.

részletek

Hülkenberggel tárgyalt a Ferrari

Nico Hülkenberg karrierje egészen másképp is alakulhatott volna évekkel ezelőtt, amikor komolyan tárgyalt a vörös istállóval a folytatásról. Végül azonban a Scuderia Raikkönent választotta.

részletek

Különleges idézetek Laudától

Életének 71. évében itt hagyott minket a háromszoros világbajnok, legendás osztrák, akinek nyilatkozatai örökre emlékezetünkbe vésődhettek, hol humoros, hol szókimondó jellegük miatt.

részletek

Alonso miatt ment gallyra Vandoorne karrierje?

A juniorszériákban mindent megnyerő Stoffel Vandoorne pályafutása a McLarennél megfeneklett, tavaly év végén menesztették is. A belga szerint ott minden Fernando Alonsóról szólt.

részletek