Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

fejlesztés

A Mercedesnek további trükkök vannak a tarsolyában?

Pont egy hete, hogy mindenkit meghökkentett a címvédő istálló a dupla tengelyes kormányzási rendszerrel. George Russell viszont tovább sokkolja a közvéleményt, ez még csak a jéghegy csúcsa.

részletek

Bottas már egy éve is tudott a Mercedes forradalmi újításáról

Remekül titokban tartották a német gyári istállónál a forradalmian új, kettős tengelyű kormányzási rendszert, pedig Valtteri Bottas már közel egy éve tudott mindenről. De ez valóban előny lesz?

részletek

Pont a Mercedes csapatfőnöke nem hitt egyáltalán az új trükkben

Forradalmi újítással állt elő a gyári Mercedes a kormányművével kapcsolatban. Úgy tűnik, beválik az elképesztő és szabályos fejlesztés, pedig Toto Wolff elsőre rettentő szkeptikus volt.

részletek

Leclerc: Még most is tanulhatok Vetteltől, aki hihetetlenül profi

Előrébb végzett a bajnokságban, több győzelmet aratott, mégis úgy gondolja Charles Leclerc, hogy rutinos német csapattársa professzionalizmusából csak tanulhat. 2021-ben bajnok akar lenni.

részletek

Honda: Ilyen nagyot már nem ugrunk előre

Az elmúlt két évben olyan hatalmas fejlődésen esett át a korábban bukdácsoló Honda, hogy már a legjobbakkal került hasonló szintre. A japánok figyelmeztetnek, ugyanilyen előrelépés nem várható.

részletek

Binotto: A Ferrari száz lóerőt vert a Mercedesre

A hibridéra kezdetén a német gyártó motorja óriási erőfölényben volt, ezt sikerült látványosan megfordítania a Ferrarinak. A csapatfőnök elismeri az előnyt, de szerinte kevesebb, mint amit híresztelnek.

részletek

Marko: Meg is lehetett volna az öt győzelem

Mindenki bolondnak nézte a Red Bull főtanácsadóját, amikor a téli tesztek után öt futamgyőzelmet jósolt az idei évre. Ez végül nem jött össze, de nem álltak messze attól, hogy bejöjjön az elképzelés.

részletek

Leclerc már a 2020-ra fejlesztett motort kaphatja meg

Dilemma előtt áll a Ferrari, Charles Leclerc összetett harmadik helyezése veszélybe kerülhet, ha új motort kap, ugyanakkor remek segítség lehet a jövő évi erőforrás fejlesztésében, ha élesben kipróbálja.

részletek

Már sikeres a Honda, de nem állnak meg itt

Rendszeresen dobogós helyen végez a Red Bull-Honda, két futamgyőzelem is összejött idén az új szövetségnek. A japán gyártó örül a szenvedés utáni sikereknek, de tudják, a fejlődés nem állhat le.

részletek

A McLaren jövőre betörhet a legjobbak közé

A Renault évek óta dolgozik azon, hogy megszorítsa a három topcsapatot. A McLaren egykori pilótája úgy gondolja, nem a francia gyári istálló lesz az elsőszámú esélyes, hogy felzárkózzon.

részletek

A Ferrari idén már nem hoz fejlesztést

Zsinórban a negyedik helyszínen is biztató az SF90-es tempója, az autó minden pályán versenyképes. A Ferrari ugyanakkor 2019-ben már nem jelentkezik komolyabb frissítéssel.

részletek

Wolff nem hiszi, hogy egyetlen fejlesztés miatt lett jó a Ferrari

A Scuderia zsinórban harmadik futamgyőzelmét aratta a szezonban, Szingapúrban senki nem számított erre. A Mercedes csapatfőnöke kétli, hogy az új fejlesztési csomag önmagában elég lett volna.

részletek
Olvastad már?