Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

fejlesztés

Red Bull: A Hondának köszönhetjük, hogy elöl vagyunk

Négy évvel ezelőtt nevetség és gúny tárgya volt a japán gyártó, most pedig Helmut Marko is meglepetten tapasztalja, mennyire kiváló erőforrással jött elő a Honda, óriási köszönet jár nekik.

részletek

Honda: A motorunk már jobb, mint a tavalyi Mercedes

Általában óvatos optimizmust érezhetünk a japán gyártó nyilatkozataiban, ám a Honda technikai igazgatója nyíltan kimondta, erőforrásuk már meghaladja a tavalyi Mercedes-motor teljesítményét.

részletek

Élesben is jól teljesít eddig a Honda-erőforrás

Amiről a hírek szóltak, úgy tűnik, valósággá vált. A japán gyártó és Pierre Gasly is nagyon elégedett a Honda-motorral, amely teljesítményre és megbízhatóságra is egyelőre kiválónak tűnik. Most meglesz?

részletek

Alonso előre tudhatta: Óriásit dobhat 2022-ben az Alpine

Nemrég megtudhattuk, hogy az idei évre semmit nem fejlesztett a Renault az erőforrásán, ez pedig komoly hátrányt jelenthet. De előregondolkodnak, 2022-ben jöhet a szupererős motor.

részletek

A Renault elismerte, semmit nem fejlesztett a motoron

Az idén már Alpine F1 néven induló istálló hátrányban lehet az erőforrás tekintetében, ugyanis a fejlesztési főnök nem tagadta, hogy hozzá sem nyúltak a motorhoz, előnyben a Ferrari és a Honda.

részletek

Vettel: Az első években a Mercedes sem volt sehol

Az Aston Martin kifejezetten hosszú fejlődési projektbe vágta a fejszéjét, ami évek múlva érhet be igazán. Vettel figyelmeztetett, a most mindent nyerő Mercedes is sikertelenül kezdte bő tíz éve.

részletek

Gondok vannak az idei Mercedes-motorral

A német gyártó elismerte, hogy új fejlesztésű, idei erőforrásával bizony jócskán akadnak gondok az elmúlt hetekben végzett tesztek során. Úgy vélik azonban a Mercedesnél, hogy úrrá lesznek rajtuk.

részletek

Ismét csak Stroll kap a Racing Point fejlesztéséből

Használhatatlanná vált egy aerodinamikai csomag a kanadai mugellói balesete után. Szocsira újra csak egy szettet sikerült elkészíteni, melyet újra Stroll kap meg, a bajnokságban hátrébb álló Perez változatlanul a korábbi specifikációval versenyez.

részletek

A Renault-nál nem lesz motorfejlesztés

A francia gyártó főnöke elismerte, hogy a Hondával ellentétben a Renault semmilyen motorfejlesztést nem hajtott végre a kényszerszünetben, leginkább pénzügyi okokból. Valószínű, hogy idén már nem is fog.

részletek

A Ferrari lehet a kényszerszünet nyertese

A téli tesztek nem sikerültek valami fényesre, de sajtóhírek szerint a koronavírus miatti kényszerszünetet kihasználva a Scuderia igyekszik az erőforrásán fejleszteni, hogy csökkentse hátrányát.

részletek

Hamilton: Remélem, az új fejlesztésünk nagy előnyt hoz

Hetedik világbajnoki címére hajt a brit ász, amihez a Mercedes folyamatosan megújuló, bombaerős autója is hozzásegítheti. Az új, DAS-rendszernek nevezett innovációhoz nagy reményeket fűz.

részletek

Ferrari: Teljesen máshogy álltunk idén a teszteléshez

Az elmúlt években a téli tesztelésen mindig villogott a Ferrari, az idénynyitó kvalifikációján azonban csúnyán leszerepelt. Idén éppen fordítva történik majd? A csapatfőnök mindenesetre elégedett.

részletek
Olvastad már?