Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

fejlesztés

A Honda a Red Bullnál is készül a büntetésekre

A japán gyártó gőzerővel dolgozik legújabb fejlesztésein, amivel még jobb helyzetbe hozhatják a Red Bullt. Ennek azonban ára van, egy-két futamot fel kell áldozniuk, minden csere büntetéssel jár.

részletek

A Mercedes újra évekre bebetonozhatja magát az élen

2014 óta hozzászokhattunk, hogy az Ezüst Nyilak ünnepelnek a futamokat követően és év végén is. Sajtóinformációk szerint a 2020-as motor óriási dobás lesz és máris tesztelési fázisban van.

részletek

Sajtó: 18 lóerő pluszt kapott a Mercedes

A Magyar Nagydíjat ugyan elsősorban a Mercedes kiváló gumikezelése döntötte el, a fejlesztett üzemanyag a motorteljesítményen dobott nagyot. A Petronas újítása Hamilton segítségére volt.

részletek

A Renault megbízhatóbb és erősebb motorral támad

Kora ősszel jelentkezik a Renault a legújabb, C-specifikációjú erőforrásával, amely a teljesítmény és a megbízhatóság területén is jobb lesz elődjénél. Ez viszont büntetéseket hoz majd magával.

részletek

Sainz: Ijesztő, mekkorát léptek előre a többiek

Úgy tűnik, vége a McLaren egyeduralmának a középmezőnyben. Bár nemrég még a Red Bullt akarták szorongatni, most ismét hátrafelé kell nézniük. Carlos Sainz elhűlve nézi a riválisok javulását.

részletek

Már sokkal jobb a Honda az egyenesben

Max Verstappen elégedetten számolt be a silverstone-i tapasztalatairól, ami a motorerőt illeti. Szerinte tavalyhoz képest sokkal jobb, mint a Renault-val, alig érzett lemaradást a hosszú egyenesben.

részletek

A Renault jól járt, hogy kihajított néhány fejlesztést

A francia gyári istálló az utóbbi hétvégéken komoly fejlesztési csomaggal jelentkezett, ami azonban nemigen vált be. Daniel Ricciardo örül, hogy szombaton részben visszatértek a régihez.

részletek

Raikkönen: Az Alfa jó lesz Silverstone-ban

Kimi Raikkönen ismét kezd elégedett lenni az Alfa Romeo teljesítményével. A legutóbbi két helyszínen pontokat szerzett és úgy gondolja, a Brit Nagydíjon újra a gyári Renault elé kerülhetnek.

részletek

A Honda újabb győzelmi receptje

Az elmúlt hétvégén fontos mérföldkőhöz érkezett a japán gyártó, végre futamgyőzelmet ünnepelhettek. Azt is tudják, hol kell leginkább javulniuk, hogy ezt újabb sikerek kövessék minél előbb.

részletek

A McLaren fejlődése Alonsónak és Vandoorne-nak is köszönhető

Bár a rajongók nagy része csak azt látja, hogy a tavalyi betlizés után a McLaren idén relatíve szárnyal és óriásit lépett előre. A csapatfőnök azonban tudja, ebben Alonsóék munkája is benne van.

részletek

Vettel: Végre jó úton járunk

Az időmérős technikai hiba, az elrontott kerékcsere és a túlzott gumihasználat ellenére is csak hajszálon múlott, hogy Sebastian Vettel a kilencedik kockából nem jutott fel a dobogóra Ausztriában.

részletek

Honda: A legutóbbi fejlesztés tényleg nem valami erős

A japán gyártó elismerte, hogy legfrissebb fejlesztésű erőforrása nem hoz akkora előnyt, mint várták. Az adatok fejlődést mutatnak, de nem eleget, ezért jócskán fel van adva a lecke.

részletek
Olvastad már?