Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

fejlesztés

Binotto: Félek, hogy máris elszállt a világbajnoki cím

Alig hét verseny telt még csak el az idei Formula-1-es évadból, a Ferrari csapatfőnöke azonban tart attól, hogy ebben az évben is vereséget szenvednek, a Mercedes ugyanis alaposan előttük jár.

részletek

A Honda már jövő héten új motorral érkezhet

A fejlesztési verseny folyamatosan zajlik idén is a Formula-1-ben. Holland sajtóértesülések szerint a japán gyártó Franciaországba egy erősebb motorvariánssal érkezik, amit be is vetnek élesben.

részletek

Most végre megtudhatjuk, mire képes a fejlesztett Ferrari-motor

A Mercedesszel szembeni folyamatos hátrányát előrehozott fejlesztésekkel igyekezett a Ferrari ledolgozni. Ennek egyik eleme a frissített erőforrás, amit azonban eddig nem lehetett jól lemérni.

részletek

A Honda Monzára tervezi a legnagyobb fejlesztést

A Red Bull főtanácsadója elismerte, hogy kicsit alábecsülték a Ferrari és a Mercedes téli fejlődését, de az Olasz Nagydíjra az adatok alapján a Honda egészen közel kerülhet a nagyokhoz.

részletek

Hamarosan új első szárnnyal támad a Ferrari

Bár egyre inkább úgy tűnik, a 2019-es szezon mehet a kukába a Scuderiánál, az olasz istálló még egy kísérletet tesz a felzárkózásra és a hírek szerint a Francia Nagydíjra teljesen új vezetőszárnyat hoz.

részletek

Sajtó: A Mercedes-motor már 1000 lóerő felett

Utolsó előnyét is elveszítheti a Ferrari, a Mercedes ugyanis Kanadában beveti továbbfejlesztett erőforrását, amely a hírek szerint már képes 1000 lóerő felett teljesíteni. Eldőlni látszik a szezon.

részletek

McLaren: A Renault-motor hatalmasat fejlődött

A francia motorgyártó idén a gyári istálló mellett már csak egy partnerrel dolgozik, de a jelek szerint sikerült az áttörés. A McLaren szerint soha nem látott mértékű, nagy előrelépést mutattak fel.

részletek

A Honda-motor már hét versenyt kibír

Két évvel ezelőtt leggyakrabban egyetlen futamot sem bírt végig meghibásodás nélkül a japán egység, mostanra nagyot változott a világ. Idei második specifikációs erőforrásuk gyors és megbízható.

részletek

A Renault parti-módja végre kiváló

Az előző években a francia erőforrás egyik leggyengébb pontja volt, hogy nem rendelkezett igazi, időmérős kvali-móddal. Ez már nem így van, alaposan meg is dicsérték a pilóták az új motort.

részletek

A hibák miatt letekerték a Renault-motorokat

Az évad elején tapasztalt meghibásodások miatt a Renault-motorokat csökkentett üzemmódban használták hetek óta. Mostantól azt ígérik, a Mercedes és a Ferrari szintjén lesznek az erőforrások.

részletek

Vettel: Egyelőre semmi nem működik

Monacóban sem lesz esélye a Ferrarinak, a vörösök legalábbis így gondolják. Sebastian Vettel kiemelte, kísérleteznek, próbálkoznak a felzárkózással, de egyelőre rendre elbuknak. A gondok uralkodnak.

részletek

Renault: Veszélyes máris 2021-re készülni

A francia gyári istálló ügyvezető igazgatója szerint a várható előnyök ellenére is kockázatos lenne máris a 2021-es szezonra fókuszálni a fejlesztésekkel, mivel még túlságosan messze van.

részletek
Olvastad már?