Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

fejlesztés

Vettel: Egyelőre semmi nem működik

Monacóban sem lesz esélye a Ferrarinak, a vörösök legalábbis így gondolják. Sebastian Vettel kiemelte, kísérleteznek, próbálkoznak a felzárkózással, de egyelőre rendre elbuknak. A gondok uralkodnak.

részletek

Renault: Veszélyes máris 2021-re készülni

A francia gyári istálló ügyvezető igazgatója szerint a várható előnyök ellenére is kockázatos lenne máris a 2021-es szezonra fókuszálni a fejlesztésekkel, mivel még túlságosan messze van.

részletek

Binotto: A Ferrari fejlesztései elégtelenek

Sebastian Vettel még csak utalást tett rá, a csapatfőnök azonban nyíltan ki is mondta, hogy fejlesztéseik mélyen alulmúlták a várakozásokat, nem elégségesek, még inkább kiemelték a gyengeségeket.

részletek

A rivális sokkal többet várt a Ferraritól

Ment a fogadkozás, hogy az új fejlesztésekkel és a frissített Ferrari-motorral Sebastian Vettelék Barcelonában megmutatják. Pierre Gaslyt is meglepte, hogy a Scuderia csak ennyire volt képes.

részletek

A fejlesztett Renault is a mezőny végén

Bár a francia gyári istálló is komoly frissítéssel jelentkezett Barcelonában, egyelőre nem igazán lehetnek boldogok a Renault-nál. Daniel Ricciardo szerint a hosszú etap biztató, az egykörös tempó nem.

részletek

Vettel: Az új Ferrari nagyon jó lesz

Sebastian Vettel egyértelműen úgy gondolja, fejlesztett erőforrással ellátott Ferrarija nagyon versenyképes lesz a hétvégén. Azt azonban a német is elismerte, hogy nincs varázspálcájuk.

részletek

A Renault is beveti új erőforrását

A Honda és a Ferrari után a Renault is idő előtt vadonatúj fejlesztésű motorral támad a Spanyol Nagydíj hétvégéjén. Ettől teljesítményben és megbízhatóságban is sokat várnak a francia gyártónál.

részletek

A Red Bull gyengesége a Renault hibája?

Már fél éve nem együtt dolgozik a Red Bull és korábbi motorszállítója, mégis megy az odamondogatás. Helmut Marko szerint az aerodinamika a Renault miatt nem tökéletes. Érdekes látásmód.

részletek

Renault: Később kifizetődik a mostani szenvedés

A francia gyártó nem aggódja túl az év elején tapasztalt rengeteg motorhibát. A csapatvezető biztos abban, rövid távon ugyan hátrány, de hosszabb távon nagy javulást jelent az új erőforrás.

részletek

Most már cáfolja a Red Bull a plusz húsz lóerőt

Bár néhány napja még arról szóltak a sajtóhírek és a Red Bull főtanácsadójának nyilatkozata is, hogy a Honda húsz lóerővel erősebb motorral érkezik Bakuba, ez most egyértelmű cáfolatot kapott.

részletek

Verstappen: Inkább a büntetés, csak erős legyen a motor

Max Verstappen teljes mellszélességgel támogatja a Honda évközi gyakoribb motorfejlesztéseit. Nem érdekli, ha kicsit később rajtbüntetésekkel fizet ezért, de az erőforrás legyen csak erős.

részletek

Jön a Spec-2-es Honda-motor

Bakuban veti be először élesben a tesztpadon remekül teljesítő, idei második specifikációs erőforrását a Honda. Leginkább a belsőégésű motort fejlesztették, ami a hosszú egyenesben számíthat.

részletek
Olvastad már?