Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 16. hétfő

fejlesztés

Marko: Meg is lehetett volna az öt győzelem

Mindenki bolondnak nézte a Red Bull főtanácsadóját, amikor a téli tesztek után öt futamgyőzelmet jósolt az idei évre. Ez végül nem jött össze, de nem álltak messze attól, hogy bejöjjön az elképzelés.

részletek

Leclerc már a 2020-ra fejlesztett motort kaphatja meg

Dilemma előtt áll a Ferrari, Charles Leclerc összetett harmadik helyezése veszélybe kerülhet, ha új motort kap, ugyanakkor remek segítség lehet a jövő évi erőforrás fejlesztésében, ha élesben kipróbálja.

részletek

Már sikeres a Honda, de nem állnak meg itt

Rendszeresen dobogós helyen végez a Red Bull-Honda, két futamgyőzelem is összejött idén az új szövetségnek. A japán gyártó örül a szenvedés utáni sikereknek, de tudják, a fejlődés nem állhat le.

részletek

A McLaren jövőre betörhet a legjobbak közé

A Renault évek óta dolgozik azon, hogy megszorítsa a három topcsapatot. A McLaren egykori pilótája úgy gondolja, nem a francia gyári istálló lesz az elsőszámú esélyes, hogy felzárkózzon.

részletek

A Ferrari idén már nem hoz fejlesztést

Zsinórban a negyedik helyszínen is biztató az SF90-es tempója, az autó minden pályán versenyképes. A Ferrari ugyanakkor 2019-ben már nem jelentkezik komolyabb frissítéssel.

részletek

Wolff nem hiszi, hogy egyetlen fejlesztés miatt lett jó a Ferrari

A Scuderia zsinórban harmadik futamgyőzelmét aratta a szezonban, Szingapúrban senki nem számított erre. A Mercedes csapatfőnöke kétli, hogy az új fejlesztési csomag önmagában elég lett volna.

részletek

Vettel: A Ferrari végre életre kelt

A rengeteg csalódás után sem vesztették el a reményt és a Scuderia végül rátalált a helyes útra. Beváltak az új fejlesztések, Vettelnek pedig erőt adott a rajongók óriási szeretete és támogatása.

részletek

Binotto: Remek a Ferrari fejlesztési iránya, jövőre jók leszünk

A nyári szünet óta megállíthatatlan a Scuderia, különösen Charles Leclerc. Szingapúrban minden negatív várakozásra rácáfolva szintén erősnek mutatkoznak, ami 2020-ra érhet be igazán.

részletek

Verstappen: A Honda Szingapúrban és Japánban is nyerhet

Rendkívül biztató tempóval jelentkezett a fejlesztett japán erőforrás az elmúlt hétvégén, így Jos Verstappen arra számít, hogy a Red Bull a következő két versenyhétvégén ismét az élre kerülhet.

részletek

Hiába a hibák, a Mercedes csúcsra járatta motorjait

Bár az utóbbi hetekben többször is megbízhatósági probléma lépett fel a német gyártó újfejlesztésű erőforrásainál, a Mercedes Monzában sem tekerte le az egységeket. Pedig a hibák okát nem tudják.

részletek

Oda a Mercedes híres megbízhatósága?

Egy hét leforgása alatt harmadszor adta meg magát egy-egy vadonatúj Mercedes-erőforrás. A Racing Point annyira nem bízik már az új egységben, hogy inkább egy korábbi specifikációt kértek.

részletek

Marko: Az új Honda-motor észrevehetően jobb

Túl van első éles bevetésén a Spec-4 elnevezésű, legújabb fejlesztésű Honda-erőforrás. Helmut Marko eddig igencsak elégedett, a versenytempó tekintetében a Ferrarira is veszélyesek lehetnek.

részletek
Olvastad már?