Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

erőforrás

„Teljesen átterveztük a Renault-motort és eddig pozitív az elmozdulás”

Az Alpine a barcelonai tesztnapokon nem teljesített valami kimagaslóan, az erőforrást például egy pillanatig sem tekerték fel igazán. De bőven akadtak biztató jelek Alonsóéknál.

részletek

A hírek szerint kiválóan sikerült a Ferrari motorfejlesztése

Sajtóértesülések szerint a Ferrari erőforrása immáron felért a Mercedes és a Honda egységeinek szintjére. Úgy tűnik, hogy a Renault változatlanul gyengélkedik, a vörösök viszont szárnyalhatnak.

részletek

Új turbótól kaphat újult erőre a Mercedes motorja

Olasz források számoltak be arról, hogy a Mercedes – a Ferrarihoz hasonlóan – máris túl van az E10-es üzemanyag jelentette erőveszteségen, emellett pedig egy új szakemberrel erősítettek motor téren.

részletek

Alonso: A Honda sehol nem volt 2017-ig, de örülök, hogy nyertek

Rendre megkérdezik a kétszeres világbajnok spanyol pilótát arról, hogy megbánta-e, hogy mindenáron szabadulni akart a japán gyártótól. Mivel bő négy éve nem így teljesítettek, nem.

részletek

Marko nyílt véleménye Hamilton rakéta motorjáról

A Red Bull főtanácsadója többször is tett utalásokat arra, hogy Lewis Hamilton látványos javulása a Brazíliában bevetett új erőforrással nagyon furcsa volt. De hogy gondolja most? Érdekes vélemény.

részletek

Marko: Nagyon stabil a Honda-motor, nincs szükségünk újabb cserére

A Red Bull főtanácsadója arról beszélt, hogy bár Lewis Hamilton az új motorral látványosan felgyorsult Brazília óta, a Honda tempója közel sem romlik annyit egyetlen versenyhétvége során.

részletek

Marko: Csak Hamilton Mercedese volt ennyire gyors

Továbbra is tátott szájjal bámulja a Red Bull Lewis Hamilton egyenesbeli tempófölényét. A főtanácsadó szerint érdekes, hogy kizárólag a brit autójában hoz ennyit az új motor, a többieknél nem.

részletek

A Mercedes újra beköszönt a Hondának

A német gyártó a padlógázas monzai pályán megmutatta, hogy ki az úr a háznál. Nem kérdés, hogy a japán gyártó rengeteget fejlődött tavalyhoz képest, de ha a Mercedes igazán feltekeri, nincs ellenfele.

részletek

Letekert motorral nyerte halomra magát a Mercedes 2014-ben

Az istálló akkori technikai főigazgatója, Paddy Lowe ismerte el, akkora előnyben volt a Mercedes az első hibridmotoros évben, hogy szándékosan visszafogták magukat, hogy ne legyenek túl feltűnőek.

részletek

Red Bull: A Hondának köszönhetjük, hogy elöl vagyunk

Négy évvel ezelőtt nevetség és gúny tárgya volt a japán gyártó, most pedig Helmut Marko is meglepetten tapasztalja, mennyire kiváló erőforrással jött elő a Honda, óriási köszönet jár nekik.

részletek

Mercedes: Elismerjük, hogy a Honda most jobb

Úgy tűnik, hosszú évek után most először valóban igaznak bizonyult a Mercedes siráma a lemaradásról, a Red Bull-Honda jelenleg erősebbnek tűnik. Toto Wolff csapatfőnök ezt ki is mondta.

részletek

A Honda és Gasly is örül, de még nincs ünneplés

Bahreinben egyértelművé vált, hogy a Honda valóban megérkezett az első helyekért vívott harcba. Külön öröm a japánoknak, hogy nem csak a Red Bull, de az AlphaTauri is rettentően versenyképes.

részletek