Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

erőforrás

Red Bull: A Hondának köszönhetjük, hogy elöl vagyunk

Négy évvel ezelőtt nevetség és gúny tárgya volt a japán gyártó, most pedig Helmut Marko is meglepetten tapasztalja, mennyire kiváló erőforrással jött elő a Honda, óriási köszönet jár nekik.

részletek

Mercedes: Elismerjük, hogy a Honda most jobb

Úgy tűnik, hosszú évek után most először valóban igaznak bizonyult a Mercedes siráma a lemaradásról, a Red Bull-Honda jelenleg erősebbnek tűnik. Toto Wolff csapatfőnök ezt ki is mondta.

részletek

A Honda és Gasly is örül, de még nincs ünneplés

Bahreinben egyértelművé vált, hogy a Honda valóban megérkezett az első helyekért vívott harcba. Külön öröm a japánoknak, hogy nem csak a Red Bull, de az AlphaTauri is rettentően versenyképes.

részletek

Adatok: A Red Bull még jelentősen visszafogta autóját

Rossz hír a Mercedes számára, hogy az adatok erősen arra engednek következtetni, hogy Max Verstappenék részéről is bőven van még tartalék a Red Bull-Hondában, a motort is visszafogták.

részletek

A Haas tagadja, hogy a Renault felé kacsintgat

A csapatfőnök valóban ejtett néhány szót a Renault csapatfőnökével egy lehetséges együttműködésről, de Günther Steiner szerint szó nincs megállapodásról, a Haas a Ferrari partnere marad.

részletek

A Honda a végsebességi lista élén, a Mercedes pedig a végén

A bahreini tesztelés során ezt is lemérték, de felettébb gyanús, amennyire a Mercedes lemaradt az egyenesekben. Problémák adódtak a német gyártó erőforrásaival, vagy ilyen látványosan megbújnak?

részletek

A hibridérában senki nem volt képes két különböző csapattal nyerni

2014 óta nyomasztó fölényt mutat Lewis Hamilton, a riválisok összeadva sem szereztek annyi futamgyőzelmet, mint ő maga egyedül. De a hibridérában a győztesek mind csak egy csapattal nyertek.

részletek

Binotto: Soha nem csaltunk a motorral

A Ferrari csapatfőnöke kerek perec kijelentette, hogy visszaesés és hosszas egyeztetés ide vagy oda, a vörösök soha nem csaltak, az erőforrás nem ettől volt erős. De akkor miért estek vissza hirtelen?

részletek

Honda: A motorunk már jobb, mint a tavalyi Mercedes

Általában óvatos optimizmust érezhetünk a japán gyártó nyilatkozataiban, ám a Honda technikai igazgatója nyíltan kimondta, erőforrásuk már meghaladja a tavalyi Mercedes-motor teljesítményét.

részletek

Valóban jelentősen erősödhetett a Ferrari-motor

A vörös autó állandó pilótái is észlelték az erőforrás fejlődését a tesztelés során és a partnercsapatok is. Antonio Giovinazzi az Alfát vezetve elégedett az új motorral és az új autóval is.

részletek

Élesben is jól teljesít eddig a Honda-erőforrás

Amiről a hírek szóltak, úgy tűnik, valósággá vált. A japán gyártó és Pierre Gasly is nagyon elégedett a Honda-motorral, amely teljesítményre és megbízhatóságra is egyelőre kiválónak tűnik. Most meglesz?

részletek

Alonso előre tudhatta: Óriásit dobhat 2022-ben az Alpine

Nemrég megtudhattuk, hogy az idei évre semmit nem fejlesztett a Renault az erőforrásán, ez pedig komoly hátrányt jelenthet. De előregondolkodnak, 2022-ben jöhet a szupererős motor.

részletek
Olvastad már?