Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

delaRosa

De la Rosa: Sainz képes lenne Verstappen szintjét hozni

Az egykori spanyol Formula-1-es versenyző szerint Carlos Sainz ugyanolyan jó pilóta, mint Max Verstappen. A Red Bull mégis inkább a zöldfülű Pierre Gaslyban bízik és nem Sainzban.

részletek

De la Rosa: Vettelt nem védte meg a Ferrari a nehéz időkben

Pedro de la Rosa szerint sem tudta megvédeni és támogatni a Ferrari kellő mértékben a világbajnoki címért harcoló Sebastian Vettelt, és ez vezetett ahhoz, hogy elbukták az idei harcot.

részletek

Alonso Sainzot is kinyírná?

Bár Carlos Sainz úgy véli, egy álma válna valóra, ha Fernando Alonsóval egy csapatba kerülne, egykori versenyző honfitársa kifejezetten óvja őt ettől a lépéstől, mert elődjeihez hasonlóan megjárhatja.

részletek

Alonso és Hamilton, mint Messi és Ronaldo?

Pedro de la Rosa a két futballsztárhoz hasonlította a két F1-es világbajnokot - szerinte emiatt el tudta fogadni, hogy 2007-re ezt a két versenyzőt nevezte a McLaren.

részletek

Retro - Tesztelés egy életen át

Van egy pilóta aki másfél évtizeden keresztül tűzközelben volt, ez alatt mégis csak négy teljes szezont teljesített az F1-en - Pedro de la Rosáról van szó, aki minden bizonnyal mindenki másnál több tesztkilométert tett meg ez idő alatt.

részletek

De la Rosa: Nem biztos, hogy Alonsóval idén nyert volna a Ferrari

Pedro de la Rosa szerint a spanyol F1-es pilóta sem jelentett volna garanciát a Scuderia idei bajnoki címére, de az biztos, hogy Hamiltonnal együtt ott van a történelem legjobbjai között.

részletek

De la Rosa: Nyerhettem volna a Hungaroringen

A 2006-os Magyar Nagydíj nemcsak az évszázad egyik legfordulatosabb F1-es futamát, de az egyik legkülönösebb dobogóját is szolgáltatta, amelyre még Pedro de la Rosa is felfért. A spanyol felidézi, milyen sokat jelentett számára az az egyetlen pódium is.

részletek

„A McLaren már csak a nevében a régi”

Tovább folytatódik a McLaren-Honda vesszőfutása, az utóbbi évek legmélyebb válságát élik meg. A csapathoz közelálló egykori versenyzőjük szerint az istállóra rá sem lehet ismerni már.

részletek

„Alonso már most gyomorideggel vezet”

A korábbi F1-es spanyol nem számított rá, hogy a McLaren új autója ennyire instabil lesz. A Ferrari és Mercedes teljesítményét viszont igencsak meggyőzőnek tartja.

részletek

Alonso csak ijesztget, de nem vonul vissza?

Pedro de la Rosa szerint a McLaren spanyol F1-es pilótája nem hagyja ott a sportágat, mert az nem vallana rá - szerinte Sainz is van olyan, mint Verstappen és beszélt a Ferrariról is.

részletek

Korábbi pilótája szerint a Q3 és a dobogó lehet reális a McLaren számára

Az F1-es istálló korábbi pilótája. Pedro de la Rosa szerint nem fog idén versenyeket nyerni a McLaren, de mindenképpen előrébb léphet - a Ferrari korai őszintesége viszont meglepte.

részletek

„A 2016-os szezon sokkal érdekesebb lesz”

Ezen a véleményen van a korábbi F1-es pilóta, Pedro de la Rosa, aki arról is beszélt, minek köszönhető a McLaren-Honda gyengélkedése és mi kell a wokingi alakulat felemelkedéséhez.

részletek
Olvastad már?