DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 11. hétfő

delaRosa

Megnehezíti a Ferrari dolgát az olasz sajtó

Az olasz sportsajtó az egyik legnagyobb kritikusa a Ferrarinak, az istállóra helyezett nyomás pedig komolyan megnehezíti a versenyzők és az olasz csapattagok dolgát.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

„Miért ne lehetnénk harmadik erő?” – De la Rosa

Bár erősnek tartja ezt kijelenteni, az Aston Martin F1-es nagykövete is előhozakodott Fernando Alonso versenyszimulációjával, amit lenyűgözőnek nevezett.

részletek

De la Rosa: Fernando nem normális

Pedro de la Rosa, az Aston Martin istálló idén kijelölt nagykövete szerint Alonso motivációja páratlan a Formula-1 mezőnyében, hihetetlen számára, hogy honfitársát mennyire fűti a versenyzés szeretete.

részletek

Új pártfogójuk sokat vár a Stroll-Alonso párostól

Lance Stroll alulértékelt, de kiváló párost alkotnak majd Fernando Alonsóval 2023-ban – mondta a Formula.hu-nak az Aston Martin új nagykövete, Pedro de la Rosa.

részletek

Alonso a történelem egyik legjobbja az Aston új nagykövete szerint

Pedro de la Rosa lett az Aston Martin új nagykövete, a feladata pedig az F1-es pilóták körüli tanácsadás lesz – erről és Fernando Alonsóról is beszélt a Formula.hu előtt.

részletek

Zhou: Alonso volt a példaképem

Guanyu Zhou büszke arra, hogy élete első Formula-1-es szezonjában pont gyerekkori bálványával versenyezhet együtt a száguldó cirkuszban. A spanyolok kétszeres világbajnoka 2005 óta inspirálja őt.

részletek

De la Rosa: Verstappen minden idők legjobbjává válhat

A McLarennél is versenyző spanyol pilóta úgy érzi, Max Verstappen tökéletes alapanyag ahhoz, hogy minden idők legjobb F1-es pilótájává váljon. Bár ennek megítélése elég szubjektív.

részletek

De la Rosa: Ezért különlegesek Hamiltonék

A korábbi F1-es pilóta szerint a hétszeres világbajnok, valamint Fernando Alonso, Max Verstappen és Charles Leclerc is azzal emelkedik ki a mezőnyből, hogy gyorsabban alkalmazkodnak.

részletek

„Lewis gyorsabban alkalmazkodik”

Pedro de la Rosa elevenített fel egy régi történetet arról, hogy Lewis Hamilton milyen gyorsan érez rá bizonyos dolgokra vagy tanul meg egy új pályát - szerinte ez jelenti a különbséget.

részletek

Idén Verstappen lesz nyugodtabb, Hamilton pedig durván agresszív?

Tavaly az átlagosnál is nagyobb agresszivitásra volt szükség Max Verstappentől, hogy a gyorsabb Mercedes ellen lehessen esélye. Van, aki szerint idén megfordul a dolog és Lewis Hamilton vezet majd így.

részletek

Hill: Max szándékosan üthette ki Lewist

Még mindig nem ülepedett le a felkavarodott por Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb ütközése után. Lássuk, mit mondanak az incidensről jelenlegi és korábbi Formula-1-es pilóták.

részletek