Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

delaRosa

„Lewis gyorsabban alkalmazkodik”

Pedro de la Rosa elevenített fel egy régi történetet arról, hogy Lewis Hamilton milyen gyorsan érez rá bizonyos dolgokra vagy tanul meg egy új pályát - szerinte ez jelenti a különbséget.

részletek

Idén Verstappen lesz nyugodtabb, Hamilton pedig durván agresszív?

Tavaly az átlagosnál is nagyobb agresszivitásra volt szükség Max Verstappentől, hogy a gyorsabb Mercedes ellen lehessen esélye. Van, aki szerint idén megfordul a dolog és Lewis Hamilton vezet majd így.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

Hill: Max szándékosan üthette ki Lewist

Még mindig nem ülepedett le a felkavarodott por Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb ütközése után. Lássuk, mit mondanak az incidensről jelenlegi és korábbi Formula-1-es pilóták.

részletek

Az apja miatt ennyire jó Carlos Sainz?

Miközben sok szülő nem veszi észre a gyerekei hibáit, idősebb Carlos Sainz keményen hajtja a sajátját. Pedro de la Rosa szerint a Ferrari pilótája emiatt fejlődik ilyen gyorsan.

részletek

„Fernando a nap 24 órájában a versenyzésre gondol”

Egyik kollégája szerint Fernando Alonso legnagyobb erőssége, hogy számára egyetlen nap sem pihenőnap, ő mindent feláldoz az autóversenyzés oltárán. A kora sem akadály.

részletek

De la Rosa: Alonso a 12. helyről is képes nyerni

Bármennyire is nem a közvetlen élmezőnybe tartozó versenyautóval rendelkezik jelenleg Fernando Alonso, honfitársa szerint a kétszeres világbajnoktól minden versenyen várhatunk meglepetést.

részletek

Kritika érte Raikkönen alkalmazkodóképességét

A fő különbség Hamilton és Alonso, valamint a finn világbajnok között, hogy előbbiek bármilyen autóval gyorsak, utóbbi viszont csak a vezetési stílusához passzolóval. Így vélekedik Pedro de la Rosa, aki tesztpilóta volt a finn oldalán.

részletek

„Egyből tudtam, hogy Lewis komoly gondokat fog okozni”

Az azóta hatszoros világbajnokká avanzsált Hamilton De la Rosa helyére érkezett 2007-ben a McLarennél – a spanyol most felelevenítette a brit első F1-es tesztjét, amely során egyből lenyűgözte őt.

részletek

„Az Alonso-Hamilton páros volt a legerősebb”

A McLaren 2007-es tartalékpilótája, Pedro de la Rosa még Senna és Prost duójánál is erősebbnek tartja a hatszoros és kétszeres világbajnok párosát, akik között mindig kemény, de fair csata zajlott.

részletek

Az új generáció „hamar ki fog égni”

Az F1-be özönlő fiatal pilóták miatt minden eddiginél alacsonyabb a mezőny átlagéletkora, ám egy korábbi versenyző szerint ők nem fogják olyan sokáig húzni, mint például Raikkönen.

részletek

De la Rosa: Alonsót teljesen alaptalanul vádolták

A tizenhárom évvel ezelőtti, igen híressé vált kémbotrányban igencsak besározódott a McLaren és Fernando Alonso is. Honfitársa szerint szó sem volt lopásról, a százmilliós büntetést sem érti.

részletek