Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 24. hétfő

WTCR

Kérdéses, marad-e Michelisz gyári csapata a WTCR-ben

A Link & Co csapatától eredő feszültség és az elektromos autók térnyerése miatt nehéz helyzetbe került a WTCR sorozata. Michelisz Norbi főnöke elárulta, bizonytalan a 2020-as gyári program elindítása.

részletek

Marrakesh távozik, a Hungaroringen rajtol a WTCR szezonja

A Salzburgring váltja Marrakesh-t a WTCR módosított versenynaptárában - több ponton is módosult a program, mutatjuk a részleteket.

részletek

Újabb csapat távozik a WTCR-ből

A ralilegenda Sebastien Loeb alakulata közölte, hat év után kiszáll a sorozatból. Ezzel még négy nevezést veszít el a világkupa, amely a kétautós Leopard Racingtől is elbúcsúzott.

részletek

Michelisz Norbert: Nem érzem, hogy 45-50 évesen is versenyezni fogok, de nem is zárom ki

Világbajnokkal ülhettünk egy asztalhoz: a legélénkebb sepangi emlékekről, jótékonykodásról, karácsonyi rohanásról beszéltünk Michelisz Norberttel, aki elmondta, meddig tervez maradni a WTCR mezőnyében, és az Év Sportolója választás – autósport-rajongóknak nem feltétlenül tetsző – eredményéről is kifejtette véleményét.

részletek

WTCR: Nem lesz több trükközés a súlyokkal

A 2020-as túraautós szezon előtt egy fontos változást vezet be a széria, ami könnyedén hatással lehet a versenyek képére. A fiatal pilótákat is érinti egy módosítás.

részletek

Tassi Guerrieri márkatársa 2020-ban a WTCR-ben

Ismét lesz két magyar a túraautó-világkupában: Tassi Attila a Honda versenyzője marad, Monteiro, Guerreri és Giralami csapattársaként.

részletek

Michelisz Norbert Goodyear gumikon versenyez 2020-tól

A FIA a Goodyear-t választotta a túraautó-világkupa (WTCR) hivatalos abroncspartnerének. A tendert követően a gumigyártó a 2020-2022 közötti szezonokról kötött megállapodást a sorozat egyedüli abroncsszállítójaként. A Goodyear az új generációs Eagle F1 SuperSport slick és esőre tervezett versenygumikkal fogja ellátni a túraautó-világkupa teljes mezőnyét a 2020-as szezon kezdetétől, amelynek második állomásán, áprilisban a Hungaroringen szurkolhatunk a tavalyi magyar világbajnoknak.

részletek

WTCR: Brutális időszak vár a sorozatra

A környezettudatosság köntösébe bújtatott boszorkányüldözés miatt nehéz évek várnak a „klasszikus” recept alapján működő WTCR-re, figyelmeztetett szókimondóan a sorozat nagyfőnöke, Francois Ribeiro.

részletek

Michelisznek már 34 pontja van az F1-es szuperlicenszhez szükséges 40-ből

Nem mintha 35 évesen a Formula-1-be vágyna, vagy egyáltalán reális lehetőségként merülne fel ilyen, de az érdekesség kedvéért jegyezzük meg: abban a pontrendszerben, amelyben sok fiatal formulaautós tehetség is küszködik az F1-es rajtengedélyhez szükséges szint elérésével, Michelisz Norbert már igencsak jól áll!

részletek

Tömeg várta a reptéren a hazaérkező Micheliszt

Kedden, valamivel dél előtt landolt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren a Malajziából világkupagyőztesként hazaérkezett Michelisz Norbert, akit komoly tömeg várt a terminálban, hogy az elsők között gratulálhassanak neki a történelmi sikerhez.

részletek

Michelisz: A 2017-es tapasztalatok nélkül nem lennék bajnok

A mindent eldöntő utolsó futam előtti percekben úgy tűnt, el sem tud rajtolni, végül azonban megnyerte a világkupát a Hyundai magyarja, aki a vasárnapi nehézségekről, eddigi pályafutásáról is beszélt, de üzent a magyar szurkolóknak is.

részletek

Rendelj Michelisz-pólót karácsonyra!

A WTCR új bajnokának hivatalos pólója elérhető webshopunkban, ha valaki gyorsan megrendeli, még beteheti a karácsonyfa alá jövő héten. Ráadásul most ajándék is jár hozzá!

részletek
Olvastad már?