DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd

W15

Csöbörből vödörbe: túlkompenzált a Mercedes?

George Russell úgy érzi, egyik extrém végletből a másikba estek át azzal, hogy a 2024-es F1-es autójukkal meg akarták oldani a tavalyi gondjaikat.

részletek

„Egyszerűen hét tized a hátrányunk” – Hamilton

A sprintidőmérő második etapján kieső hétszeres F1-es világbajnok állítja: Miamiban ezúttal nem kísérleteznek a beállításokkal, egyszerűen ez az autójuk tempója.

részletek

Wolff: Fejlődtünk, csak még nem látszik

A Mercedes F1-es csapatfőnöke állítja: Japánban előreléptek az autóval, és biztos benne, hogy ez rövidesen az eredményekben is meg fog mutatkozni.

részletek

„Stabilabb az alap” – rátalált valamire a Mercedes?

Bár még mindig könnyen kikerül a megfelelő tartományból a W15-ös, a csapat F1-es vezető pályamérnöke állítja: kiszámíthatóbbá vált az autójuk.

részletek

„Ennek nincs értelme” – leszorítóerő van, köridő nincs a Mercedesnél

Toto Wolff, a Mercedes F1-es vezére elismerte: még mindig nem értik, miért nem köszön vissza az autó teljesítményében, amit a szimulációik mutatnak.

részletek

„Mindenen változtattunk, az alapvető problémát mégsem oldottuk meg”

Toto Wolff, a Mercedes F1-es főnöke elismeri: még mindig nem tudtak úrrá lenni a 2022-es szabályrendszeren – egyszerűen az adatok nem köszönnek vissza a pályán.

részletek

Hamilton még hisz az autóban és a győzelemben

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a nehéz szezonkezdet ellenére sok rejlik a W15-ösben – igaz, Verstappenék előnyét már most szinte behozhatatlannak tartja.

részletek

Sejti a Mercedes, hova tűnik a tempója

George Russell elmondta: vannak ötleteik, miért lassulnak az edzésekhez képest a kvalifikációra. Céljuk a Red Bull legyőzése, de ehhez „egy hegyet kell megmászniuk”.

részletek

„Lewisnak szüksége van egy nagy eredményre”

A korábbi F1-es csapatvezető, Eddie Jordan úgy látja: Hamilton már most kissé lehangolt a Mercedes újabb halovány szezonkezdete miatt.

részletek

Azonnali előrelépést remél Dzsiddában a Mercedes

A bahreini F1-es szezonnyitón elmaradtak a várakozásaiktól, a Szaúd-arábiai Nagydíjon viszont megmutatnák, mi is a valós teljesítménye a W15-ösnek.

részletek

„Hamilton köré épült a Mercedes” – Russell

Lewis Hamilton visszajelzései alapján épült nagy részben az idei Mercedes – árulta el csapattársa, aki persze maga is kivette a részét az új autó kialakításának megtervezésében.

részletek

Megint pattogással küzd a Mercedes, de nem úgy

George Russell két alapvető problémát nevezett meg a W15-ös kapcsán, de ezzel együtt is jobb alapnak érzi, mint a Mercedes előző két F1-es autóját.

részletek