DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

W15

Trükkös felfüggesztéssel rukkolt elő a Mercedes

A stúdiófotókon még kamunak hihettük, a bahreini F1-teszten viszont kiderült, milyen megoldással igyekeznek szélesíteni a W15-ös működési tartományát.

részletek

„Még nem tartunk ott, ahol akarunk” – Hamilton

Viszont erős alapokra építkezhetnek, és jobb helyzetben vannak, mint 12 hónappal ezelőtt – véli a hétszeres F1-es világbajnok és George Russell.

részletek

„Sosem gondoltam, hogy még ennyire éhes leszek” – Hamilton

Minden korábbinál motiváltabbnak érzi magát a hétszeres F1-es világbajnok, aki szerint álomszerű lenne, ha utolsó mercedeses évében visszajutnának a csúcsra.

részletek

Szabálytalan vagy kiskapu? – Gyanús a Mercedes első szárnya

Még nem láttunk 2022 óta olyan orrkúpot, mint a Mercedesé: az istálló kibúvót találhatott a szabályokban. A pár éve emlegetett Y250 légörvény szerepét érdemes felidézni.

részletek

Forduljon másképp, legyen jobb az egyenesben: ezt akarta elérni a Mercedes

James Allison szerint két területre koncentráltak igazán, és emiatt alaposan átalakították a W15-öst a tavalyi F1-es Mercedeshez képest.

részletek

„Hamiltonban ott a kényszeres győzni akarás”

Egyáltalán nem kételkedik hétszeres F1-es világbajnoka motivációjában a Mercedes: a technikai igazgató szerint rajtuk múlik, hogy győzelemre képes autót adnak-e alá.

részletek

Mercedes: Stabilabb lesz a W15 hátulja

A Mercedes technikai igazgatójaként dolgozó James Allison azt reméli, megoldották a W14-es legégetőbb problémáját a 2024-es autóval.

részletek

„Autónak érzi” pilótája a Mercedes új F1-esét

Biztató visszajelzést adott a W15-ösről a Mercedes szimulátorversenyzője – Toto Wolff csapatfőnök bízik benne, hogy ez a pályán is visszaköszön majd.

részletek

Mercedes: Mindent kicserélünk az autón

Toto Wolff állítja: minden részletében megújult autó lesz a W15-ös – de azt is tudja, hogy a „Mount Everestet kell megmászniuk”, hogy befogják a Red Bullt az F1-ben.

részletek