DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 16. kedd

W14

Wolff: Kidobjuk a kukába a W14-et

A Mercedes csapatfőnöke elmondta, hogy bár gyors autónak tartja a W14-est, vannak „csontig hatoló” hibái az elődje okán.

részletek

Ideges és orrtolós: mi a baj a Mercedesszel?

Két problémát kellene egyszerre megoldania a Mercedesnek a W14-es viselkedésével kapcsolatban: méghozzá úgy, pont az ellenkezőjét akarják elérni.

részletek

Túlzott óvatossága miatt kapott gyomrost a Mercedes?

James Allison, az F1-es istálló technikai igazgatója elismerte: a teljesítményt beáldozták annak érdekében, hogy elkerüljék a pattogást – de ez hiba volt.

részletek

Mercedes: Jobbak lehetünk, mint Kanadában

Toto Wolff arra számít, hogy a spielbergi pálya kedvezőbb lesz az átalakított W14-es számára, mint volt Montreal, de azért nem veszi ezt készpénznek.

részletek

Kanada nem passzol az autónkhoz – Wolff

A Mercedes F1-es főnöke szerint Montrealban erősebbek lehetnek a riválisok, a Red Bull-lal szembeni hátrány ledolgozásához pedig sokat kell még dolgozniuk.

részletek

Bízik a fejlesztésben, mégis csalódott Wolff

A Mercedes F1-es vezére ismét új alapnak nevezte a jelenlegi csomagot, a barcelonai időmérőtől azonban többet várt. Idegesíti, de Verstappen más szintet képvisel.

részletek

Nem ért a fejlesztései végére a Mercedes

Még a monacói F1-es csomag ütőképességéről sincs határozott álláspontja az alakulatnak, de máris további újítások érkeznek a W14-eshez.

részletek

„Már nem szörnyű, csak nem jó” – Wolff az átalakított autóról

A Mercedes F1-es főnöke szerint ugyan előreléptek az új csomaggal, de még az áttörést nem érték el: a kulcs a megfelelő beállítások megtalálása lehet.

részletek

Nem csak az oldaldoboz új a Mercedesen

A kevésbé látható padló és a jól megfigyelhető első felfüggesztés is a monacói fejlesztési csomag része. A számítások szerint néhány tizedmásodperc gyorsulást ér az új specifikáció a hercegségben.

részletek

Elfogadhatatlan a W14 viselkedése – Wolff

Egy év alatt gyakorlatilag csak a pattogás kiküszöbölése terén lett jobb a Mercedes – véli az F1-es csapatfőnök. Különösen a teljesítményük ingadozása bosszantó.

részletek

„Jobb harci gépezet” – ezért tért vissza Allison

A technikai igazgatói posztra visszatérő F1-es szakember elmagyarázta, miért döntött a csere mellett Mike Elliott-tal. Beszélt a W14 erősségeiről is.

részletek

Biztató jeleket lát a fejlesztéseknél a Mercedes

Toto Wolff szerint bizakodásra ad okot, ahogy a tanultakat hasznosítják a fejlesztések terén, de egyúttal jelezte: nem szabad elragadtatniuk magukat.

részletek