Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

W08

Fejlesztési döntésből profitálhat a Mercedes

A címvédő gárda 2017-ben a leggyorsabb, de ugyanakkor rendkívül nehezen kezelhető autót rakott össze év elején. A németek idén a tavalyi modell pozitívumait ültették át a W09-esbe.

részletek

A Mercedes meghagyná a „díva” pozitívumait

Nehéz volt a német gárda tavalyi autójának kezelhetősége, de kijelenthető, hogy a mezőny leggyorsabb modelljéről van szó. Toto Wolff szeretné, ha ebben a W09 mindenképp elődjére hajazna.

részletek

A Mercedes elmagyarázta a "díva" hibáit

A 2017-es szezon első felében meggyűlt a baja a versenyzőknek a W08-assal. A csapat magyarázatot adott arra, mi volt a legfőbb probléma vele, így 2018-ban könnyebb dolguk lehet az autóval Bottaséknak.

részletek

Hamilton: Ez volt az eddigi legkeményebb autóm

A 2017-es szezonra jellemző volt, hogy a Mercedes pilótái panaszkodnak a W08-asra. Nem sikerült könnyen vezethetőre ez a modell, és Hamilton is nehezen bírta rá a működésre.

részletek

Már tesztelik a Mercedes jövő évi fegyverét

Az idén többször csak dívának becézett W08-as továbbfejlesztésén dolgozik a német gyártó, a koncepció nehézségeit jövőre nem mindennapi aerodinamikai megoldással küszöbölnék ki.

részletek

Mercedes: Bottasnak „könnyebb” autóra van szüksége

A brackley-iek W08-as autója sok fejfájást okozott már az istállónak idén, de Lewis Hamilton felül tudott emelkedni a problémákon - ellenben F1-es csapattársával, aki a nyári szünet óta jelentősen elmaradt tőle.

részletek

Mercedes: Még nem szabad ünnepelnünk, amíg...

Lewis Hamilton remek győzelmet aratott Japánban, újfent bizonyítva autója erejét - ám a Mercedes sportigazgatója szerint még akkor sem szabad ünnepelniük, ha egyelőre nekik áll a zászló az F1-ben.

részletek

Okos enged: Hamilton nem állt le harcolni Verstappennel

A brit rámutatott, gyakran hangoztatott nézőpontja megerősítést nyert Malajziában: nem a Mercedes a legjobb F1-es autó. A versenyző már a következő szezon miatt is aggódik. Emellett arról beszélt, nem kockáztatott a versenyen az első helyért.

részletek

Mivel előzte meg a Mercedes a Ferrarit?

A szezon múlásával a német istálló egyre eredményesebb, míg az olaszok mintha lendületet veszítenének. Az év közbeni technikai korlátozások hatása jelentősebb, mint azt sokan gondolnák.

részletek

Mercedes: A miénk a leggyorsabb autó, csak…

Hiába tűnik jelenleg jobbnak a Ferrari helyzete, Toto Wolff szerint hosszabb távon ők vannak előnyben: erősebb az alap és kiválóan dolgozik a csapat, amely minden gyengébb verseny után ütőképesnek bizonyul.

részletek

Komoly bonyodalmak a Mercedesnél

Bár a Mercedes is annyi versenyt nyert meg idén, mint a Ferrari, a címvédő egyáltalán nem boldog az elért eredmények miatt, hiszen idei F1-es autójuk sokkal komplikáltabb, mint az előzőek.

részletek

Bottas: Buta lennék nem lesni Hamiltont

Valtteri Bottas figyelmeztette Lewis Hamiltont, új mercedeses csapattársát, hogy közelről fogja lesni őt, hogy ezzel is némi előnyhöz jusson.

részletek
Olvastad már?