DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Visszavonulás

Vettel apja: A mezőny végi autózás felgyorsította a visszavonulást

A négyszeres F1-es világbajnok édesapja, Norbert Vettel szerint az idei Osztrák Nagydíj volt a mélypont a fia számára. Mindenképp el fog még látogatni a fia egyik versenyére idén.

részletek

Dovizioso már Misano után visszavonul

A veterán olasz azt már korábban eldöntötte, hogy nem marad 2023-ra a mezőnyben, most azonban kiderült, hogy már az idei San Marinó-i Nagydíj után szögre akasztja a bukósisakját.

részletek

Hamilton: Vettel miatt nem voltam magányos

A sport egyik legnagyobb alakjának nevezte a visszavonuló németet a hétszeres világbajnok, aki reméli, az F1-en kívül is barátok maradnak. A saját búcsúja ugyanakkor nem jutott eszébe.

részletek

Hosszú ideje érlelődött a búcsú gondolata Vettelben

A végső döntést viszont csak tegnap hozta meg a négyszeres F1-es világbajnok, aki hangsúlyozta: továbbra is imád versenyezni, de már más dolgok – a család és a környezetvédelem – is lekötik.

részletek

Hamilton nagy tisztelettel beszélt Vettelről

Miután Sebastian Vettel bejelentette visszavonulását, a Mercedes pilótája egy rövid üzenetben kívánt sok sikert a négyszeres világbajnoknak, melyben elismerően szólt a német versenyzőről.

részletek

Hamilton: Miért hagynám abba?

Bár azt nem tudja, hogy még nem 40 évesen is az F1-es mezőnyben lesz-e, de továbbra is élvezi a versenyzést a Mercedes pilótája – aki nem tett le róla, hogy újabb világbajnoki címet szerezzen.

részletek

Rossi: Nem akartam a csúcson abbahagyni

Nem bánta meg a kilencszeres világbajnok, hogy – sokak szerint – túlnyújtotta a karrierjét: az olasz szerint épp az lett volna rossz, ha akkor vonul vissza, amikor még versenyképes volt.

részletek

Raikkönen: Lehet, hogy ez volt az utolsó versenyem

Az F1-től visszavonult finn versenyző szerint könnyen megeshet, hogy a tavalyi szezonzáró volt az utolsó profi megmérettetése karrierjében – az biztos, hogy sűrű programot sehol nem fog vállalni.

részletek

Wolff: Ha a legjobb pilóta kiszáll, az egy vádirat az F1 számára

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton és csapata rendkívül csalódott, amiért elúszott a nyolcadik bajnoki elsőség és ezért nem titkoltan az FIA-t teszik felelőssé. A Mercedes egyelőre nem keres új pilótát.

részletek

Raikkönen: Talán többet be sem lépek a paddockba

Még nem tudja megmondani, mennyire fog hiányozni neki az F1, de azt ismét elmondta a visszavonult finn, hogy számára sosem a versenyzés jelentette a teljes életet, mindig volt valami fontosabb.

részletek

Prost: Senna szinte könyörgött, hogy ne vonuljak vissza

Hosszú éveken át egymás legkeményebb riválisai voltak a Formula-1-ben, időnként éles pengeváltásokkal és haraggal. Prost utolsó futamán azonban kibékültek, Senna pedig kérlelte a franciát, maradjon az F1-ben.

részletek

Raikkönen: Végre otthon lehetek a gyerekekkel

Nem nagyon hatotta meg a fékhiba miatti kiesés és a Nap versenyzője-díj sem a visszavonuló finnt Abu Dhabiban, helyette már csak a családjával töltendő időt várja a 2007-es F1-es világbajnok.

részletek