Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Visszavonulás

Vettel: Most még talán nem is tudom, mennyire fog ez nekem hiányozni

Vettel pályafutása utolsó versenyét pontszerző helyen zárta, ami alakulhatott volna jobban is egy jobb stratégiával. Még nem is tudja, mennyire fog neki hiányozni a Formula-1.

részletek

Hamilton: Seb vissza fog térni! – riválisai és csapattársai búcsúztak Vetteltől

Csak szép szavakkal tudták illetni a hétvégén utolsó F1-es futamát teljesítő Vettelt: Hamilton és Alonso a tiszteletteljes csatáikat, Ricciardo, Verstappen és Leclerc pedig a gondoskodó személyiségét emelték ki a németnek.

részletek

Vettel nem tudja kizárni a visszatérést

Bár a visszavonuló négyszeres világbajnok abban bízik, hogy jól meglesz az F1 nélkül, elismerte, hogy elképzelése sincs arról, hogyan fog érezni ezzel kapcsolatban egy-két év múlva.

részletek

Vettel kiváló, túl korán vonul vissza?

A 2020-as motiválatlanság a múlté, Jenson Button és az Aston Martin istálló is kiemelte, mennyire élesen versenyez Vettel az elmúlt hetekben. Túl korai lesz az a visszavonulás a négyszeres bajnoktól?

részletek

Verstappen: Nem leszek már itt 40 évesen

Max Verstappen ugyan még csak 25 esztendős, de máris kétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Tekintve a mostani trendet, akár még 15 év is előtte állhat, ő azonban nem tervez ilyen hosszú időre.

részletek

Jobb autóban ülve is visszavonulna-e Vettel?

Az elmaradó eredmények ellenére sem érzi haszontalannak az Aston Martinnál eltöltött két szezont a négyszeres F1-es világbajnok, aki sokat tanult abból, hogy a mezőny végén kellett autóznia.

részletek

Vettel: Idővel senki nem fog rám emlékezni

„Mindig igyekeztem tisztelettel bánni az emberekkel és kedves lenni. Ha erre fognak emlékezni belőlem, akkor boldog leszek” – érzelmes interjút adott a szezon végén távozó négyszeres F1-es világbajnok.

részletek

Alonso elárulta, hány évre írt alá az Aston Martinnal

A kétszeres F1-es világbajnok bejelentésekor csak „többéves szerződést” említett a közlemény, a spanyol azonban most elhintette, meddig biztos a versenyzése a száguldó cirkuszban.

részletek

Ezért vonult két évre szünetre Alonso

Úgy érzi a kétszeres F1-es világbajnok spanyol, hogy 2018-ra belefáradt mentálisan az F1-gyel járó felhajtásba. Most viszont újra a régi, sőt a távollét még más okokból is segített neki.

részletek

Alonso érzi, hamarosan lejár a szavatossága

Negyvenegy évesen még mindig csúcsformában vezetni nem éppen gyakori a Formula-1-ben. Fernando Alonso jóval frissebbnek érzi magát, mint négy éve, de tudja, ez már karrierje hajrája.

részletek

Hill: Alonso még évekig az F1-ben marad

Az 1996-os világbajnok csodálja a spanyol ász elkötelezettségét és szenvedélyét a Formula-1 iránt. Hill úgy véli, Alonso 44 éves koráig biztosan versenyezni fog és a sebessége is megvan hozzá.

részletek

Vettel apja: A mezőny végi autózás felgyorsította a visszavonulást

A négyszeres F1-es világbajnok édesapja, Norbert Vettel szerint az idei Osztrák Nagydíj volt a mélypont a fia számára. Mindenképp el fog még látogatni a fia egyik versenyére idén.

részletek