Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Visszavonulás

Wolff: Ha a legjobb pilóta kiszáll, az egy vádirat az F1 számára

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton és csapata rendkívül csalódott, amiért elúszott a nyolcadik bajnoki elsőség és ezért nem titkoltan az FIA-t teszik felelőssé. A Mercedes egyelőre nem keres új pilótát.

részletek

Raikkönen: Talán többet be sem lépek a paddockba

Még nem tudja megmondani, mennyire fog hiányozni neki az F1, de azt ismét elmondta a visszavonult finn, hogy számára sosem a versenyzés jelentette a teljes életet, mindig volt valami fontosabb.

részletek

Prost: Senna szinte könyörgött, hogy ne vonuljak vissza

Hosszú éveken át egymás legkeményebb riválisai voltak a Formula-1-ben, időnként éles pengeváltásokkal és haraggal. Prost utolsó futamán azonban kibékültek, Senna pedig kérlelte a franciát, maradjon az F1-ben.

részletek

Raikkönen: Végre otthon lehetek a gyerekekkel

Nem nagyon hatotta meg a fékhiba miatti kiesés és a Nap versenyzője-díj sem a visszavonuló finnt Abu Dhabiban, helyette már csak a családjával töltendő időt várja a 2007-es F1-es világbajnok.

részletek

Raikkönen: Nem kell pótolnom az adrenalint

A visszavonulás előtt álló Jégember szerint nem okoz majd nehézséget számára, hogy helyettesítse az F1-es versenyzés jelentette izgalmakat – főként azért, mert számára az eleve átlagosnak számít…

részletek

Hullámokban tör rá a visszavonulás gondolata Hamiltonra

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte, hogy az utóbbi években többször is átfutott az agyán, hogy távozzon a száguldó cirkuszból, de a sikeréhsége eddig mindig felülírta ezeket az érzéseket.

részletek

Raikkönen: Sosem az F1 jelentette az életemet

Nehéz volt-e meghoznia a döntést a visszavonulásról és miért csak szerdán jelentette be? Milyen tervei vannak az F1 után? A 2007-es világbajnok a búcsújáról és a karrierjéről beszélt Zandvoortban.

részletek

Így reagált a mezőny Raikkönen visszavonulására

Szerdán este érkezett meg a hír, hogy Kimi Raikkönen a szezon végén visszavonul a Formula-1-től. Mindenkinek hiányozni fog! Így reagáltak a mezőny tagjai a nagy bejelentésre.

részletek

Raikkönen: Az én kezemben van a döntés

A néhány hónap múlva már 42 éves finn állítja: ő fog határozni arról, hogy 2022-ben is az Alfa Romeónál fog-e versenyezni vagy a mostani szezon végén visszavonul az F1-es versenyzéstől.

részletek

„A motorozás Michael Jordanje” – a társak Rossiról

Gyerekkori példakép, utánozhatatlan versenyző, akit mindenki ismer a világon: a visszavonulását 26 évnyi versenyzés után bejelentő kilencszeres világbajnokról beszéltek a versenytársak.

részletek

Villeneuve: Miért kellene Vettelnek visszavonulnia?

Az 1997-es világbajnok egyáltalán nem érti, miért tanácsolja mindenki Sebastian Vettelnek, hogy hagyja el a Formula-1-et. Attól, hogy nem nyer, nem jelenti azt, hogy mennie kellene.

részletek

Rosberg: Csak később akartam bejelenteni, hogy visszavonulok

Nico Rosberg sokkolta a világot 2016. december 2-án, amikor a világbajnoki cím birtokában közölte, a következő szezonban már nem lesz a Formula-1-es mezőny tagja. Később szerette volna bejelenteni.

részletek