Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 8. hétfő

Visszavonulás

„Alonso lesz az év szenzációja? Ébredjünk fel!”

A szakmabeli véleménye szerint semmi csodát ne várjunk Alonso visszatérésétől, aki már nem lesz a régi. Arra is számít, hogy Lewis Hamilton az év végén befejezi, a Mercedes már nem akarja őt.

részletek

Hamilton: Majd visszavonulok, ha elmúlik a varázs

Lewis Hamiltonnak továbbra sincs élő szerződése az idei szezonra, így egyelőre kérdéses, láthatjuk-e még az F1-ben a hétszeres világbajnokot, ám legutóbbi interjúja alapján ez elég valószínű.

részletek

Stewart szívesen látná Vettelt visszavonulni

Jackie Stewart szerint nagyszerű döntés lenne Sebastian Vettel részéről a versenyzéstől való visszavonulás, de nem azért, mert olyan rossz pilótának tartja. Szerinte jó élete lenne a németnek.

részletek

Sajtó: Raikkönen újra aláírt az F1-ben

Bár a szakértők arra számítottak, hogy Kimi Raikkönen az idény végén befejezi pályafutását, a legfrissebb sajtóértesülések szerint nem így lesz, a Jégember jövőre is folytatja a Formula-1-ben.

részletek

Raikkönen nem fog a fiatalok miatt visszavonulni

A Belga Nagydíj sajtónapján is téma volt a 2007-es F1-es világbajnok jövője: bár a finn még mindig nem határozott ezzel kapcsolatban, azt elmondta, mik fognak számítani a döntésében és mik nem.

részletek

Sajtó: Raikkönen visszavonul

Egyre valószínűbb, hogy a 2001 óta a Formula-1-ben versenyző Kimi Raikkönen pályafutása az idény végén befejeződik, Nico Hülkenberg és Mick Schumacher érkezése is a kalapban van.

részletek

A visszavonulás is opció Raikkönen számára

Az F1-es mezőny rangidőse még nem döntött arról, hogy folytatja-e 2020 után is a versenyzést, azt viszont elárulta, mitől függ majd ez, és hogy hiányozni fog-e neki a száguldó cirkusz a távozása után.

részletek

Rossi: Nem félek a visszavonulástól

Tudja, hogy rendkívül szomorú lesz az utolsó versenye napja, de még akár könnyebb is lehet távoznia, ha nem lesznek rajongók a helyszínen. Heteken belül meghozza a döntést a „Doktor”.

részletek

Lorenzo: Nem lennék híján az ajánlatoknak

Megérti azok véleményét, akik szerint csak a Hondától való menekülés ürügyén jelentette be a visszavonulását, de egyelőre tényleg nem akar visszatérni a versenyzéshez az ötszörös világbajnok spanyol.

részletek

Rossi elmondta, mi fog a legjobban hiányozni neki a visszavonulása után

A „Doktor” terveit is keresztülhúzta a koronavírus-járvány miatti halasztások sora, de olaszként átérzi a helyzet súlyát. Arról is beszélt, miről szokott „beszélgetni” a motorjával a rajtok előtt.

részletek

De la Rosa: Alonsónak háromszoros világbajnokként kellene visszavonulnia

Jelen pillanatban Fernando Alonso igen messze áll attól, hogy a Formula-1-ben versenyezzen. Honfitársa azonban idealista és úgy gondolja, a legjobb pilótáknak az F1-ben lenne a helyük.

részletek

Vettel: Nem leszek az F1-ben 40 éves koromig

A Ferrarival szerződéshosszabbítás előtt álló Sebastian Vettel nem tartja valószínűnek, hogy negyvenéves korában még mindig a Formula-1-ben fog versenyezni. A családja boldogsága fontosabb.

részletek
Olvastad már?