Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Visszavonulás

Markónak esze ágában sincs nyugdíjba vonulni

Bár Niki Lauda személyében egyik legjobb barátját vesztette el, Helmut Marko nem is gondol a visszavonulásra. Továbbra is keményen dolgozik, okostelefonról, közösségi médiáról hallani sem akar.

részletek

A visszavonulásról beszélt Romain Grosjean

A francia pilótában a nehéz 2019-es szezon során felmerült, hogy maga mögött hagyja a száguldó cirkuszt, viszont annyi mindent szeret benne, hogy egyelőre marad. Elárulta, mi a célja.

részletek

Perez a visszavonulást fontolgatja

A Racing Point pilótája sokakhoz hasonlóan az élmezőnyben versenyezne, és ha erre nem adódik lehetősége, akkor valószínűleg nem hosszabbítja meg a szerződését. 2021-ben bízik.

részletek

Visszavonult a versenyzéstől Mark Blundell

Bár a legtöbben nem tudták, még tavaly is aktív volt a Formula-1 háromszoros dobogósa, aki még Ayrton Senna és Alain Prost ellen is csatázhatott. Igazi sikereit azonban az F1-en kívül érte el.

részletek

Vettel: Hamilton három évvel idősebb nálam, nem a kor számít

Az évtized elejét Sebastian Vettel uralta, 2014 óta azonban nem túl sok sikerélmény érte a domináló Mercedes-Hamilton páros mellett. Tizenkét év után értékel, de nem tartja magát túl öregnek.

részletek

Hülkenberg megérezte a szabadság szelét, és élvezi

Az F1-től visszavonult német pilóta most néhány hónapig biztosan nem fog versenyezni, inkább kiélvezi, hogy hirtelen sehol sem kell időben megjelennie. A jövőjéről később fog dönteni.

részletek

Vettel: Hamilton már most is Ferrari-pilóta

Napok óta arról szólnak a hírek, hogy a vörös istálló 2021-től szerződtetni akarja a hatszoros világbajnokot. Sebastian Vettel vicces utalást tett arra, hogy semmi nem változna ezzel Hamilton életében.

részletek

Vettel: Boldogan akarok visszavonulni

A Ferrari pilótájára óriási nyomás nehezedik, ennek ellenére egy ideig még nem kívánja maga mögött hagyni az F1-et. Ha viszont egyszer így dönt, akkor nem fog visszanézni.

részletek

Jordan: Rosberg jól tette, hogy elment, soha nem lett volna már bajnok

2016 végén, alig néhány nappal világbajnoki címének megszerzése után Nico Rosberg azonnal távozott a Formula-1-ből. Eddie Jordan szerint tökéletes időben, mert sosem nyert volna újra.

részletek

18 év percekben: Lorenzo legjobb pillanatai

Jorge Lorenzo csütörtökön bejelentette visszavonulását, a MotoGP hivatalos csatornája és a rajongók pedig számos videós válogatással búcsúztatják az ötszörös világbajnokot.

részletek

MotoGP: Lorenzo bejelentette visszavonulását

Ahogy arra a délelőtt meghirdetett rendkívüli sajtótájékoztató alapján már sejteni lehetett, az ötszörös világbajnok a Valenciai Nagydíj csütörtöki napján bejelentette, hogy az idény végén, a most hétvégi futam után visszavonul a MotoGP-től és a versenyzéstől.

részletek

Schumacher vissza akart vonulni Senna halála után

Többen fontolóra vették a brazil zseni 1994-es halála után, hogy nem ülnek többé versenyautóba. Most azt is megtudhattuk, hogy a később hétszeres világbajnokká váló német legenda is ezt akarta.

részletek
Olvastad már?