Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

Visszavonulás

Sajtó: Raikkönen újra aláírt az F1-ben

Bár a szakértők arra számítottak, hogy Kimi Raikkönen az idény végén befejezi pályafutását, a legfrissebb sajtóértesülések szerint nem így lesz, a Jégember jövőre is folytatja a Formula-1-ben.

részletek

Raikkönen nem fog a fiatalok miatt visszavonulni

A Belga Nagydíj sajtónapján is téma volt a 2007-es F1-es világbajnok jövője: bár a finn még mindig nem határozott ezzel kapcsolatban, azt elmondta, mik fognak számítani a döntésében és mik nem.

részletek

Sajtó: Raikkönen visszavonul

Egyre valószínűbb, hogy a 2001 óta a Formula-1-ben versenyző Kimi Raikkönen pályafutása az idény végén befejeződik, Nico Hülkenberg és Mick Schumacher érkezése is a kalapban van.

részletek

A visszavonulás is opció Raikkönen számára

Az F1-es mezőny rangidőse még nem döntött arról, hogy folytatja-e 2020 után is a versenyzést, azt viszont elárulta, mitől függ majd ez, és hogy hiányozni fog-e neki a száguldó cirkusz a távozása után.

részletek

Rossi: Nem félek a visszavonulástól

Tudja, hogy rendkívül szomorú lesz az utolsó versenye napja, de még akár könnyebb is lehet távoznia, ha nem lesznek rajongók a helyszínen. Heteken belül meghozza a döntést a „Doktor”.

részletek

Lorenzo: Nem lennék híján az ajánlatoknak

Megérti azok véleményét, akik szerint csak a Hondától való menekülés ürügyén jelentette be a visszavonulását, de egyelőre tényleg nem akar visszatérni a versenyzéshez az ötszörös világbajnok spanyol.

részletek

Rossi elmondta, mi fog a legjobban hiányozni neki a visszavonulása után

A „Doktor” terveit is keresztülhúzta a koronavírus-járvány miatti halasztások sora, de olaszként átérzi a helyzet súlyát. Arról is beszélt, miről szokott „beszélgetni” a motorjával a rajtok előtt.

részletek

De la Rosa: Alonsónak háromszoros világbajnokként kellene visszavonulnia

Jelen pillanatban Fernando Alonso igen messze áll attól, hogy a Formula-1-ben versenyezzen. Honfitársa azonban idealista és úgy gondolja, a legjobb pilótáknak az F1-ben lenne a helyük.

részletek

Vettel: Nem leszek az F1-ben 40 éves koromig

A Ferrarival szerződéshosszabbítás előtt álló Sebastian Vettel nem tartja valószínűnek, hogy negyvenéves korában még mindig a Formula-1-ben fog versenyezni. A családja boldogsága fontosabb.

részletek

Vettel: Nem érzem, hogy félnem kellene

A négyszeres világbajnok német pilóta számára egyértelmű, hogy nem vonul vissza. A Ferrari is meg akarja tartani Vettelt, aki még mindig fő célként tűzi ki, hogy a vörös istállóval nyerjen.

részletek

Szirotkinnak még mindig hiányzik az F1

Az egyetlen szezont teljesített orosz pilótának rendkívül nehéz feldolgoznia, hogy amiért egész életében dolgozott, az nem jön össze. Az elején azt hitte, könnyű lesz ezt feldolgoznia, de tévedett.

részletek

Markónak esze ágában sincs nyugdíjba vonulni

Bár Niki Lauda személyében egyik legjobb barátját vesztette el, Helmut Marko nem is gondol a visszavonulásra. Továbbra is keményen dolgozik, okostelefonról, közösségi médiáról hallani sem akar.

részletek
Olvastad már?