DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Visszavonulás

Hamilton elgondolkodott a visszavonuláson 2021 végén

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte, hogy le kellett higgadnia az akkori szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj végjátékában történtek után, hogy tiszta fejjel dönthessen.

részletek

Ezért vonult vissza Nico Rosberg 2016 végén

Hat évvel visszavonulását követően beszélt arról Nico Rosberg, hogy mi késztette őt a visszavonulásra, miután 2016-ban megnyerte a világbajnokságot.

részletek

Reális volt-e a beugró visszatérés? Vettel elmondta

A visszavonult német neve is felmerült Lance Stroll helyettesként az F1-es idényrajt előtt – most maga a négyszeres világbajnok beszélt erről.

részletek

Alonso: Majd akkor vonulok vissza, ha...

Már 42. életévét tapossa a kétszeres Formula-1-es világbajnok Fernando Alonso, ám a spanyol ennek ellenére is egy többéves szerződést kötött az Aston Martinnal.

részletek

Már nem az F1 a legfontosabb Hamilton számára

Bár egy ideig még versenyezni tervez, a hétszeres világbajnok elismerte: az utóbbi években megváltoztak számára a prioritások.

részletek

Hill: Láthatjuk még Vettelt a Formula-1-ben

Vasárnap elbúcsúztatták Sebastian Vettelt a száguldó cirkusz résztvevői. Sok más szakértővel együtt azonban Damon Hill is úgy véli, hogy a négyszeres világbajnok német még vissza fog térni.

részletek

Vettel: Most még talán nem is tudom, mennyire fog ez nekem hiányozni

Vettel pályafutása utolsó versenyét pontszerző helyen zárta, ami alakulhatott volna jobban is egy jobb stratégiával. Még nem is tudja, mennyire fog neki hiányozni a Formula-1.

részletek

Hamilton: Seb vissza fog térni! – riválisai és csapattársai búcsúztak Vetteltől

Csak szép szavakkal tudták illetni a hétvégén utolsó F1-es futamát teljesítő Vettelt: Hamilton és Alonso a tiszteletteljes csatáikat, Ricciardo, Verstappen és Leclerc pedig a gondoskodó személyiségét emelték ki a németnek.

részletek

Vettel nem tudja kizárni a visszatérést

Bár a visszavonuló négyszeres világbajnok abban bízik, hogy jól meglesz az F1 nélkül, elismerte, hogy elképzelése sincs arról, hogyan fog érezni ezzel kapcsolatban egy-két év múlva.

részletek

Vettel kiváló, túl korán vonul vissza?

A 2020-as motiválatlanság a múlté, Jenson Button és az Aston Martin istálló is kiemelte, mennyire élesen versenyez Vettel az elmúlt hetekben. Túl korai lesz az a visszavonulás a négyszeres bajnoktól?

részletek

Verstappen: Nem leszek már itt 40 évesen

Max Verstappen ugyan még csak 25 esztendős, de máris kétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Tekintve a mostani trendet, akár még 15 év is előtte állhat, ő azonban nem tervez ilyen hosszú időre.

részletek

Jobb autóban ülve is visszavonulna-e Vettel?

Az elmaradó eredmények ellenére sem érzi haszontalannak az Aston Martinnál eltöltött két szezont a négyszeres F1-es világbajnok, aki sokat tanult abból, hogy a mezőny végén kellett autóznia.

részletek