Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Visszavonulás

Rosberg petíciót indítana, hogy Alonsót visszahozzák a Formula-1-be

A Magyar Nagydíj utáni elemzésében a 2016-os világbajnok is kitért a Mercedes pilótakérdésére. Legszívesebben Fernando Alonsót látná Lewis Hamilton csapattársaként, ebben óriási csaták lennének.

részletek

Hamilton még sokáig nem vonulna vissza

Harmincnégy éves már Lewis Hamilton, de minden téren fantasztikusan érzi magát. Nem mostanában akar visszavonulni, érzi, hogy még sokkal többet is nyerhet és jobban vezet, mint valaha.

részletek

Prost: Ezek okozzák Vettel problémáit

A Formula-1 négyszeres világbajnok legendája tudja, mi lehet a gond Sebastian Vettel fejében, ami a sorozatos baklövéseket okozza. Szerinte a jövője jár a fejében, nem a versenyzés.

részletek

Ricciardo kizárja, hogy ő váltsa Vettelt jövőre

Rendszeresen felmerül a sajtóban Sebastian Vettel Ferraritól való távozásának lehetősége. Ilyenkor rendre Daniel Ricciardót is lehetséges utódként említik, az ausztrál azonban tagadja, hogy így lenne.

részletek

Leclerc: Vettel nem fog visszavonulni, még ha le is győzöm

A Ferrari monacói pilótája szerint csapattársa hozzászokott a folyamatos nyomáshoz, rendkívül motiváltan versenyez és ha esetleg vereséget is szenvedne csapaton belül, biztosan nem adja fel.

részletek

Vettel: Amennyire tudom, jövőre is itt leszek

A sikertelenség miatt újra és újra fellángolnak azok a pletykák, miszerint Sebastian Vettel az év végén visszavonul. Az érintett azonban igyekszik elhárítani ezeket az értesüléseket és élvezni a vezetést.

részletek

Vettel testtartása árulkodó jel lehet

Egykori csapattársa az évek során elég jól kiismerte Sebastian Vettelt. Mark Webber szerint a válaszút előtt álló négyszeres világbajnok testbeszéde beletörődöttséget és komoly csalódást jelez.

részletek

A Ferrarinál senki sem akarja Vettel távozását

Az elmúlt napokban több híresztelés is napvilágot látott Sebastian Vettel visszavonulásával kapcsolatban, a Ferrarinál nem kívánják a német távozását. Tudják, ezzel a géppel senki nem nyerne.

részletek

Hamilton: Biztosan bírok még öt évet

Öt világbajnoki cím és számos rekord megdöntése után sem csökkent Lewis Hamilton győzelmi vágya. Úgy érzi, 38 éves koráig simán vezethet a Formula-1-ben, ami nem jó hír a riválisoknak.

részletek

Vettel 2020 végén visszavonulhat

A jövő év végéig élő szerződéssel rendelkezik Sebastian Vettel a Ferrarival, de egyáltalán nem biztos abban, hogy utána is marad a száguldó cirkuszban. A szabályváltozásokon rengeteg múlhat.

részletek

Danica Patrick: Nem hiányzik a versenyzés

Lassan egy éve már, hogy hátat fordított a versenypályáknak az egyik leismertebb női versenyző, de Fernando Alonsóval ellentétben eszébe sincs visszatérni. Pedig 27 évig ez volt az élete.

részletek

Hamiltont nem is érdekli a Tripla Korona

Két Formula-1-es világbajnoki címmel, a monacói és a Le Mans-i 24 óráson aratott győzelmével a tarsolyában készül Fernando Alonso Indianapolis meghódítására. Hamilton nem készül ilyesmire.

részletek
Olvastad már?