Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

Vandoorne

Todt: Vandoorne kiváló versenyző

Bár a McLarennél az elmúlt két évben nem sikerült bizonyítania tehetségét, Nicolas Todt továbbra is töretlenül hiszi, hogy Stoffel Vandoorne egészen kiváló pilóta. Reméli, még lesz lehetősége ezt alátámasztani.

részletek

Vandoorne lehetőségként tekint a Mercedes szimulátorára

Bár nem kapott F1-es ülést a 2019-es szezonra, a McLarentől távozó belga töretlenül bízik benne, hogy még visszakerülhet a mezőnybe – ezért is örül új szerepkörének a világbajnok alakulatnál.

részletek

Massa és Vandoorne sem ilyen kezdésre vágyott a Formula-E-ben

Két ex-F1-es újonc is szerepelt a Formula-E szezonnyitóján: Felipe Massa jól versenyzett, de megbüntették, Stoffel Vandoorne pedig erős rajthelyről csúszott a mezőny végére.

részletek

Ezért verte rommá Vandoorne-t Alonso

Az F1-től visszavonuló spanyol klasszis szerint 2018-ban új szintre lépett és pályafutása talán legjobb szezonját produkálta - ennek esett áldozatául csapattársa, Stoffel Vandoorne.

részletek

Ilyen volt Alonso és Vandoorne szezonja

Sem a McLaren, sem pilótapárosa nem teszi el legkedvesebb emlékei közé a 2018-as évadot. Nézzük, hogy teljesítettek egymáshoz, valamint előzetes elvárásaikhoz képest idén a wokingiak.

részletek

Visszaesett, de nem bánja a szakítást a McLaren

Hiába ebrudalta ki Woking a Hondát tavaly év végén, nemhogy javulás következett volna be, még lejjebb csúszott az istálló a ranglistán. A McLaren azonban egyáltalán nem bánja, hogy így döntött.

részletek

McLarenes politikai játszmák a színfalak mögött?

Komoly utalást tett arra Stoffel Vandoorne, hogy Wokingban politikai játszmák áldozata lett. A belga pilóta maga mögött hagyta a McLarent és már a Formula-E-ben töltendő évadára összpontosít.

részletek

Vandoorne: Megkönnyebbültem, hogy nincs több időmérő

A belga pilótával feltörölte a padlót az idei időmérőkön Fernando Alonso, aki mind a 21 alkalommal legyőzte csapattársát, így nem csoda, hogy Vandoorne örül neki, hogy idén nincs több kvalifikáció.

részletek

Alonso 21-0-ra verte Vandoorne-t

A 2018-as szezonban már nem rendeznek több időmérő edzést, így e tekintetben már végeredményt is hirdethetünk, hogy miként végeztek a csapattársak egymással szemben.

részletek

Vandoorne az F1-ben is segíti a Mercedest

A McLarentől elküldött belga pilóta komoly feladatot kapott a Mercedestől: egyrészt versenyezhet a Formula-E-ben, másrészt a csapat F1-es szimulátoros pilótája lesz a következő szezonban.

részletek

Vandoorne: Jókor hagyom itt a McLarent

Stoffel Vandoorne 2019-ben már nem lesz az F1-es mezőny tagja, és könnyen lehet, hogy nem látjuk többé a száguldó cirkuszban. A belga a jó teljesítmény mellett szeretné kiélvezni utolsó futamát.

részletek

„Vandoorne sz-r körülmények közé került”

A fiatal belga tehetség a Formula-1 előtt mindent megnyert, amit csak lehetett, ám a száguldó cirkuszban nem hagyott nyomot. Kevin Magnussen szerint Stoffel Vandoorne a körülmények áldozata.

részletek
Olvastad már?