Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Vandoorne

Massa és Vandoorne sem ilyen kezdésre vágyott a Formula-E-ben

Két ex-F1-es újonc is szerepelt a Formula-E szezonnyitóján: Felipe Massa jól versenyzett, de megbüntették, Stoffel Vandoorne pedig erős rajthelyről csúszott a mezőny végére.

részletek

Ezért verte rommá Vandoorne-t Alonso

Az F1-től visszavonuló spanyol klasszis szerint 2018-ban új szintre lépett és pályafutása talán legjobb szezonját produkálta - ennek esett áldozatául csapattársa, Stoffel Vandoorne.

részletek

Ilyen volt Alonso és Vandoorne szezonja

Sem a McLaren, sem pilótapárosa nem teszi el legkedvesebb emlékei közé a 2018-as évadot. Nézzük, hogy teljesítettek egymáshoz, valamint előzetes elvárásaikhoz képest idén a wokingiak.

részletek

Visszaesett, de nem bánja a szakítást a McLaren

Hiába ebrudalta ki Woking a Hondát tavaly év végén, nemhogy javulás következett volna be, még lejjebb csúszott az istálló a ranglistán. A McLaren azonban egyáltalán nem bánja, hogy így döntött.

részletek

McLarenes politikai játszmák a színfalak mögött?

Komoly utalást tett arra Stoffel Vandoorne, hogy Wokingban politikai játszmák áldozata lett. A belga pilóta maga mögött hagyta a McLarent és már a Formula-E-ben töltendő évadára összpontosít.

részletek

Vandoorne: Megkönnyebbültem, hogy nincs több időmérő

A belga pilótával feltörölte a padlót az idei időmérőkön Fernando Alonso, aki mind a 21 alkalommal legyőzte csapattársát, így nem csoda, hogy Vandoorne örül neki, hogy idén nincs több kvalifikáció.

részletek

Alonso 21-0-ra verte Vandoorne-t

A 2018-as szezonban már nem rendeznek több időmérő edzést, így e tekintetben már végeredményt is hirdethetünk, hogy miként végeztek a csapattársak egymással szemben.

részletek

Vandoorne az F1-ben is segíti a Mercedest

A McLarentől elküldött belga pilóta komoly feladatot kapott a Mercedestől: egyrészt versenyezhet a Formula-E-ben, másrészt a csapat F1-es szimulátoros pilótája lesz a következő szezonban.

részletek

Vandoorne: Jókor hagyom itt a McLarent

Stoffel Vandoorne 2019-ben már nem lesz az F1-es mezőny tagja, és könnyen lehet, hogy nem látjuk többé a száguldó cirkuszban. A belga a jó teljesítmény mellett szeretné kiélvezni utolsó futamát.

részletek

„Vandoorne sz-r körülmények közé került”

A fiatal belga tehetség a Formula-1 előtt mindent megnyert, amit csak lehetett, ám a száguldó cirkuszban nem hagyott nyomot. Kevin Magnussen szerint Stoffel Vandoorne a körülmények áldozata.

részletek

Vandoorne nem ismételné meg 2017-et

Még tavalyhoz képest is sikerült lejjebb csúsznia a rangsorban a McLarennek, a Renault-motor sem hozott megváltást. A mexikói teljesítmény azonban nagy lökést jelenthet mind a csapatnak, mind Vandoorne-nak.

részletek

Vandoorne: Máskor is vezettem már ilyen jól

A McLaren belga F1-es pilótája hihetetlenül hosszú etapot tudott teljesíteni a Mexikói Nagydíjon, a versenymérnöke is kiemelte extra teljesítményét - maga Vandoorne viszont úgy látja, hogy volt már hasonló futama.

részletek
Olvastad már?