Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

Uralkali

Fehér festést villantott a Haas 2021-re

Idei autója leleplezésén egy új névadó szponzor érkezését is bejelentette az amerikai gárda, ami idén a Nyikita Mazepin édesapjához köthető Uralkali támogatásával áll rajthoz az F1-ben.

részletek

Bíróságra viszik azt, ahogy Lawrence Stroll megvette a Force Indiát

Úgy néz ki, nem minden tiszta azzal az ügylettel kapcsolatban, ahogy Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja tavaly év közben megvette a Force Indiát és lett az istálló tulajdonosa - legalábbis a csapat korábbi orosz szponzora, az Uralkali bíróságra viszi az ügyet.

részletek

Az oroszok nem tárgyaltak a Williamsszel

A napokban kelt szárnyra az a hír, hogy a Dmitrij Mazepin által vezetett orosz nagyvállalat felvásárolná a Williams istállót és erről már tárgyalásokat is folytattak, ám az Uralkali tagadja ezt.

részletek

Ennyiért vették meg Strollék a Force Indiát

Az orosz érdeklődő állította, többet kínált a Force Indiáért, mint amennyit a Racing Point fizetett. Ez valóban igaz, derül ki a csődbiztosok új közleményéből: csakhogy egyedül Strollék ajánlata gondoskodott arról, hogy a csapat folytathassa a versenyzést.

részletek

Perelnek a Force Indiáról lemaradó oroszok

A csődbiztosok ellen eljárást indító Uralkali vállalat állítja, erősebb ajánlatot kínáltak a csapatért, az mégis Strollék kezébe került. De mit akart az F1-ben egy műtrágyát gyártó cég?

részletek

Jogtalanul kerülhetett Strollékhoz a Force India

Ha azt hittük, hogy a Lawrence Stroll nevével fémjelzett befektetőcsoport színrelépésével véglegesen tisztázódott a Force India sorsa, rosszul hittük. Egy másik pályázó cég Martin Whitmarsh segédletével igazságtalanságot kiált.

részletek
Olvastad már?