Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

Trükk

Red Bull: A Mercedes csak új trükkje miatt van előttünk

Az energiaitalos istálló számításokat végzett, mennyivel jár előrébb a Mercedes körönként. A főtanácsadó biztos abban, hogy ez az előny nem nagy és teljes mértékben a DAS-nak köszönhető.

részletek

Miért szabályos a Mercedes új trükkje?

Elképesztő megoldással rukkolt elő a világbajnok istálló, ami elsőre abszolút szabálytalannak tűnik, alaposabban megnézve viszont úgy fest, hogy a csapat egyszerűen csak talált egy kiskaput.

részletek

A riválisoknak gyanús a Ferrari motorfölénye

Hiába a tavalyi rendszeres és mélyreható vizsgálat a Scuderia motorjaival kapcsolatban, a legfőbb riválisok továbbra sincsenek meggyőződve arról, hogy a Ferrari nem trükközik valamivel.

részletek

Hamiltonék jól átverték Vettelt az időmérő végén

Egyáltalán nem kizárt, hogy a győzelem sorsa múlott azon a kis trükkön, amivel a két Mercedes a bakui időmérő végén átvágta Sebastian Vettelt. Jól tudták, hogy ezen a pályán a szélárnyék döntő.

részletek

Csalással vádolják a Ferrarit

Rájár a rúd mostanában a legendás olasz istállóra. Barcelonában szabályellenesnek minősítették kreatív visszapillantó tükör-elhelyezésüket, most pedig egy másik ügyben csalással vádolják a Scuderiát.

részletek

Így trükközik a Mercedes a guminyomással?

A brackley-i F1-es istálló már tavaly is bajba került a szabálytalan guminyomás miatt, az Európa Nagydíjon készített fotók pedig alátámasztják, hogy milyen eszközzel játsszák ki a mérést.

részletek
Olvastad már?