Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

ToszkánNagydíj

Leclerc: Egyszerűen lassúak voltunk, nincs ehhez mit hozzáfűzni

Bár egy ideig dobogós helyen haladt a Ferrari 1000. nagydíján, végül csak nyolcadik lett a monacói pilóta Mugellóban. Vettel eközben a piros zászló utáni újraindításra vonatkozó szabályt kritizálta.

részletek

Az Alfa a pontokat szerző Raikkönent akarja 2021-re is

A Toszkán Nagydíjon megszerezte idei első pontjait Kimi Raikkönen, aki egy büntetés miatt nem tarthatta meg pályán megszerzett pozícióját, de így is kilencedikként zárt. Az Alfa vele akarja folytatni.

részletek

Bottas: Nem engem kell hibáztatni…

A Mercedes finn pilótájának meggyőződése, hogy mindent szabályosan csinált az első újraindításnál, amely során négy autó összeütközött a célegyenesben az első F1-es Toszkán Nagydíjon.

részletek

Sainz: Tanulnunk kell az ijesztő balesetből

Az újraindításnál történt tömegkarambolba belekeveredő spanyol szerint sokkal rosszabb is lehetett volna a baleset, ezért mindenki le kell vonni a tanulságokat az F1-es Toszkán Nagydíj után.

részletek

Hamilton elszédült, Bottas csalódott

Két versenymegszakítás sem tudta kivenni a Mercedes kezéből a Toszkán Nagydíj első két helyezését. Hamilton a kihívásokról, Bottas a kiábrándultságról beszélt a leintést követően.

részletek

Albon: Köszönöm, hogy kitartottatok mellettem

Alexander Albon megköszönte csapatának, hogy kitartottak mellette, és úgy érzi, megérdemelte, hogy végre felálljon a dobogó egyik fokára. Életében először a pódiumon a thai pilóta.

részletek

Rajtkáosz, dupla piros és Hamilton-győzelem a Toszkán Nagydíjon

Balesetek sorát és a Mercedes kettős győzelmét hozta az első mugellói F1-es futam, amely után Hamilton már csak egy sikerre van Schumacher rekordjától. Albon a dobogón, a Ferrari dupla pontszerzéssel ünnepelt.

részletek

Giovinazzi és Latifi is az élmezőnyt hibáztatja

Hatalmas balesetekkel indult a Toszkán Nagydíj, amik után ismét félbeszakították piros zászlóval a futamot. Giovinazzi és Latifi ütközéséből orbitális baleset kerekedett ki a safety car mögött.

részletek

Verstappen: Simán lerajtoltam volna Hamiltont

Már a rajtrácsra menet is komoly gond adódott a Red Bull-lal, amit végül nem is sikerült megoldani. Kiválóan rajtolt a holland, de néhány méter után látszott, hogy alig gyorsul az autója.

részletek

Ez volt az eseménydús Toszkán Nagydíj

15:10-kor elrajtol a Ferrari ezredik Formula-1-es futama, amelyen a Mercedes rajtol az első és a Red Bull a második sorból - kövessétek velünk a mugellói Toszkán Nagydíjat!

részletek

Toszkán Nagydíj - A rajtrács

Nincsenek nagy változások a szombati időmérőhöz képest, de a rend kedvéért nézzük meg, hogy pontosan hogyan is áll össze a rajtrács - 15:10-kor kezdődik a futam Mugellóban.

részletek

Hogy került a mezőny végére Gasly a győzelem után?

Az Olasz Nagydíjat megnyerő, szezon eddigi időmérőin remeklő Pierre Gasly csupán 16. helyről indulhat Toszkánában. Az erős szabadedzések után minden rosszul sült el az időmérőn – Danyiil Kvjatnak viszont épp fordítva.

részletek
Olvastad már?