Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Technikaiigazgató

A Ferrari egy tavalyi döntése miatt szenvedhet

2018-ban jó húzásnak tűnt, hogy a Ferrari technikai igazgatója átnyergelt az Alfa Romeóhoz. De úgy tűnik, végül ezzel lőhette lábon magát a Scuderia, aki már fontolgatja a szakember visszahozását.

részletek

Sainz szerint a McLaren előrelépése biztos

Carlos Sainz sokkal fényesebbnek látja istállója jövőjét, mivel olyan technikai igazgató érkezett Wokingba, akit jól ismer korábbról és úgy véli, James Key szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

részletek

A Honda rátesz még egy lapáttal

Bár 2017-ben annak veszélye is felmerült, hogy távozniuk kell a Formula-1-ből, azóta nagyot változott a világ. Az eddigi F1-es technikai igazgató immáron kizárólag a Red Bull-csapatokkal foglalkozik.

részletek

Lowe tagadja, hogy kirúghatják

A sikerhullám tetején igazolt át a Mercedestől a Williamshez Paddy Lowe, ám az új technikai igazgató vezetése alatt sosem látott mélyrepülésben eddig az istálló. Veszélyben lehet az állása?

részletek

A Honda a második félévben fejlődött igazán

A Red Bull idén kezdi együttműködését a japán gyártóval, ám tavaly a fiókcsapat autóit már Honda-motorok hajtották. Ezért is tudják a pontos adatokat, a második félév rettentő biztatóan alakult.

részletek

Ezért lépett le James Key a Toro Rossótól

A bikák főtanácsadója magyarázatot adott a Toro Rosso technikai igazgatójának váratlan távozására. Dr Helmut Marko szerint James Key a Red Bull új koncepciójával nem tud azonosulni.

részletek

Key már a 2019-es McLarennél is segíthet

Bár a kötelező várakozási idő miatt később állhat csak munkába a McLaren új szerzeménye, a vezérigazgató szerint így is érezhető lesz jótékony hatása már a jövő évi versenyautón is.

részletek

A Ferrari máris elszúrhatja 2019-et

Már korábban is többször pedzegették, de az olasz sajtó biztos forrásokra hivatkozva ismét arról adott hírt, hogy a Scuderián belül még komolyabb a hatalmi harc Binotto és Arrivabene között.

részletek

A Honda-főnök utoljára Sennáékkal járt Mexikóban

A hétvégén újabb fordulójához érkezik a Formula-1-es világbajnokság, a helyszín ezúttal Mexikóváros. A Honda első embere, még a régi McLaren-Honda idején járt itt, most is kihívás lesz a pálya a motornak.

részletek

A McLaren elcsábította James Keyt

A McLaren nagyhalat fogott ki, a Toro Rosso eddigi technikai igazgatóját, James Keyt szerezte meg. A sajtóhíreket a csapat rövidesen meg is erősítette.

részletek

Mi egy technikai igazgató feladata az F1-ben?

Egyelőre nem tudni hogy más csapatnál vállal-e állást, vagy visszavonul az F1-től a Williams eddigi technikai igazgatója, Pat Symonds, aki elmesélte, hogy milyen feladatai voltak az alakulatnál.

részletek
Olvastad már?