DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

Technika

Vettel autója elromlott, de ez a Mercedes számára is gondot jelenthet

Az ág is húzza Sebastian Vettelt, elromlott alatta az Aston Martin a második tesztnapon. Ez a Mercedes számára is ijesztő lehet, mivel úgy tűnik, ugyanaz a váltóhiba sújtotta, mint Valtteri Bottast.

részletek

Több nagyvárosba is visszatérnek a Google autói

Tizennégy magyar városba látogatnak el, napokon belül indulnak - az újbóli bejáráson utak, autópályák és városok Google Street View képeit frissítik a Google Térképen.

részletek

Elárulta az SF21 egyik újítását a Ferrari

Az olaszok motorbeindítós videója premier plánban mutatja az új autó légbeömlőjét, amely jelentősen eltér az előző modellétől. Bár az SF21 csak egy hónap múlva debütál, már most beszédtémát szolgáltat egyik megújult része.

részletek

Mercedes: Két évvel ezelőtti szintre esünk vissza

Technikai betekintést nyújtott a 2021-es aerodinamikai szabályváltozásokba James Allison: a négy módosítás kicsinek tűnik, de együttesen jelentős veszteséget eredményeznek.

részletek

Leclerc autója lassú volt és még el is romlott

Cudar idők járnak mostanában a vörös istállóra, Barcelonában kifejezetten gyenge teljesítményt nyújtott a Ferrari. Charles Leclerc autója meghibásodott, így a nagydíj egyetlen kiesője lett.

részletek

A defektek miatt változtatnak a 2021-es autókon

Az FIA biztonsági okokból módosít az F1 2021-es technikai szabályzatán, miután a Brit Nagydíjon defektsorozatnak lehettünk szemtanúi. Jelentősen csökkenhet a leszorítóerő.

részletek

Verstappen: Alonso az egyik legjobb a világon

A nyolcszoros futamgyőztes holland igencsak elismeri a kétszeres világbajnok vezetői tudását. Úgy véli, ha Alonso bármelyik topcsapattal visszatérne, a bajnoki cím egyik fő esélyese lenne.

részletek

Wolff tart a Mercedes technikai hibáitól

Irigylésre méltó helyzetben van a Mercedes, az idei kilenc futamot mindkét pilóta sikerrel befejezte. A csapatfőnök azonban rámutatott, már voltak kisebb gondjaik, amikre jobb, ha vigyáznak.

részletek

Sainz: Minden a technikán múlik, nem a pilótán

A McLaren spanyol pilótája szerint az F1 nagy hibája, hogy önerőből a három nagycsapat versenyzőin kívül legjobb esetben is csak a 7. hely elérhető. De bízik a leendő új szabályokban.

részletek

Hamilton: Ne essünk túlzásba a fejlesztésnél

Az ötszörös világbajnok brit ász biztos abban, hogy a Mercedes képes lesz az idény során behozni a Ferrarival szembeni lemaradását, ám vigyázniuk kell, nehogy túlbuzgók legyenek ebben.

részletek

Tegyél szert egy igazán különleges karórára

Mindössze két darab elérhető belőle, igazi kuriózum, de most beszerezheted, ha elég gyors vagy - persze ezen felül is több limitált kiadású, speciális karóra közül lehet válogatni.

részletek

Hamilton nem érti a kárörvendőket

Lewis Hamiltonnal kibabrált a technika ördöge a Német Nagydíj időmérőjén, ezt pedig a szurkolók közül sokan kitörő örömmel fogadták. A brit ász nem érti, hogy lehet ennyi gyűlölet valakiben.

részletek