Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Tech3

Megújult a Tech3 festése: bemutatták a KTM-es csapatok dizájnját

Utolsó előtti gyártóként az osztrákok is lerántották a leplet idei dizájnjuktól, ám az igazán látványos változáson szatellit csapatuk, a Tech3 ment keresztül az előző évhez képest.

részletek

Brad Binder jövőre debütál a MotoGP-ben

A KTM és a Tech3 szerda délután bejelentette, hogy Miguel Oliveira csapattársa 2020-ban már nem Hafizh Syahrin, hanem a korábbi Moto3-as világbajnok dél-afrikai lesz a királykategóriában.

részletek

Miért Syahrint ültette Folger helyére a Tech 3?

A Tech3 Yamaha csapatmenedzsere saját bevallása szerint is rizikós döntést hozott a maláj motoros leigazolásával, ám a szakember szeret kockázatot vállalni, és úgy érzi, bejött a lépés.

részletek

Hivatalos: a KTM partnere lesz 2019-től a Tech3

Ahogy arra számítani lehetett, az osztrák gyártóval kötött megállapodást a Yamahával két évtized után szakító szatellit alakulat, így jövőre már összesen négy RC16-ot láthatunk majd a rajtrácson.

részletek

Váratlan lépés: a Tech3 év végén szakít a Yamahával!

Herve Poncharal alakulata úgy döntött, a 2018-as szezon után elhagyja a hangvillásokat és új motorgyártó partner után néz. A japán márka egyelőre nem döntött arról, hogy a jövőben is indít-e szatellit csapatot.

részletek

Hivatalos: Syahrin a Tech3 Yamaha versenyzője 2018-ban

Nem váratott sokáig magára a hivatalos megerősítés: alig pár nappal azt követően, hogy a burirami teszten először vezethetett MotoGP-motort, a maláj versenyző alá is írt a teljes szezonra Herve Poncharal alakulatával.

részletek
Olvastad már?