Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Tech3

Inkorrektnek tartja a KTM-et a kirúgott motoros

A két év után a MotoGP-ből is kikerülő Iker Lecuona szerint az osztrák gyártó nem ad elég időt a fiataloknak, így pedig képtelenség felvenni a versenyt a rendkívül kiegyenlített mezőnnyel.

részletek

Teljes sorcsere: Fernandez a Tech3 KTM-nél

Az osztrák gyártó a Stájer Nagydíj szombati napján megerősítette, hogy az idén a Moto2-ben újoncként győzelmeket arató Raul Fernandez lesz 2022-ben Remy Gardner társa a Tech3 színeiben.

részletek

Két újonccal vág neki 2022-nek a Tech3 KTM?

Sajtóhírek szerint a már bejelentett Remy Gardner mellé jelenlegi Moto2-es csapattársa és vb-riválisa, Raul Fernandez érkezhet, így Iker Lecuona és Danilo Petrucci is távozni kényszerülhet.

részletek

Világbajnok fia érkezik jövőre a MotoGP-be

Az 1987-es királykategóriás vb-győztes Wayne Gardner fia, a Moto2-ben jelenleg éllovas Remy Gardner 2022-ben a Tech3 KTM színeiben fog debütálni a legnagyobb géposztályban.

részletek

Binder: Mindene megvan a KTM-nek a vb-címhez

Bár az osztrákok motorsportfőnöke, Pit Beirer szerint nem készültek radikális új motorblokkal 2021-re, dél-afrikai versenyzőjük úgy érzi, a tavalyi győzelmek után már a végső sikert is megcélozhatják.

részletek

Hivatalos: Petrucci a KTM-nél – egy csavarral

Egyszerre tett várt és váratlan bejelentést az osztrák gyártó, ugyanis a Ducatitól távozó nagydíjgyőztes olasz nem az első számú csapatnál, hanem a Tech3-nél fog szerepelni 2021-ben.

részletek

Megújult a Tech3 festése: bemutatták a KTM-es csapatok dizájnját

Utolsó előtti gyártóként az osztrákok is lerántották a leplet idei dizájnjuktól, ám az igazán látványos változáson szatellit csapatuk, a Tech3 ment keresztül az előző évhez képest.

részletek

Brad Binder jövőre debütál a MotoGP-ben

A KTM és a Tech3 szerda délután bejelentette, hogy Miguel Oliveira csapattársa 2020-ban már nem Hafizh Syahrin, hanem a korábbi Moto3-as világbajnok dél-afrikai lesz a királykategóriában.

részletek

Miért Syahrint ültette Folger helyére a Tech 3?

A Tech3 Yamaha csapatmenedzsere saját bevallása szerint is rizikós döntést hozott a maláj motoros leigazolásával, ám a szakember szeret kockázatot vállalni, és úgy érzi, bejött a lépés.

részletek

Hivatalos: a KTM partnere lesz 2019-től a Tech3

Ahogy arra számítani lehetett, az osztrák gyártóval kötött megállapodást a Yamahával két évtized után szakító szatellit alakulat, így jövőre már összesen négy RC16-ot láthatunk majd a rajtrácson.

részletek

Váratlan lépés: a Tech3 év végén szakít a Yamahával!

Herve Poncharal alakulata úgy döntött, a 2018-as szezon után elhagyja a hangvillásokat és új motorgyártó partner után néz. A japán márka egyelőre nem döntött arról, hogy a jövőben is indít-e szatellit csapatot.

részletek

Hivatalos: Syahrin a Tech3 Yamaha versenyzője 2018-ban

Nem váratott sokáig magára a hivatalos megerősítés: alig pár nappal azt követően, hogy a burirami teszten először vezethetett MotoGP-motort, a maláj versenyző alá is írt a teljes szezonra Herve Poncharal alakulatával.

részletek