DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
Motor

Vörös és Red Bull: bemutatták Acostáék motorját

A Gas Gas Tech3 következett a MotoGP-s bemutatók sorában: idén is vörösben pompázik, de Red Bull-logó is került Augusto Fernandez és Pedro Acosta motorjára.

A Gresini Racing, a gyári Ducati, a VR46 Ducati és a Trackhouse Aprilia után a KTM szatellit partnercsapata, a motorokat Gas Gas márkanév alatt futtató Tech3 kerített sort a maga csapat- és motorbemutatójára.

 

Az RC16-osok idén is elsősorban vörösben pompáznak, viszont jelentős szerepet kap a dizájnban a Red Bull logója és ezzel együtt némi sötétkék is, az energiaitalos cég ugyanis 2024-ben immár névadó főszponzorként csatlakozott az istállóhoz.

motogp-gasgas-2_1



Az egyik motoron idén is a második szezonjára készülő Augusto Fernandez ül majd, míg mellé a Moto2 tavalyi világbajnoka, az elmúlt időszak legígéretesebb újoncának tartott Pedro Acosta érkezik (ő lesz az egyetlen újonc idén a MotoGP-ben). Ők ketten egyébként két éve a középső géposztályban is csapattársak voltak, akkor még a rutinosabb Fernandez lett a világbajnok.

motogp-gasgas-1_1

motogp-gasgas-3_1

motogp-gasgas-4

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: