Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 11. szerda

Tanabe

Már sikeres a Honda, de nem állnak meg itt

Rendszeresen dobogós helyen végez a Red Bull-Honda, két futamgyőzelem is összejött idén az új szövetségnek. A japán gyártó örül a szenvedés utáni sikereknek, de tudják, a fejlődés nem állhat le.

részletek

Az idei első motorhiba a Hondánál

Pár éve még megszokott képnek számított, idén viszont meglepő volt egy füstölgő, lerobbant Honda-motoros versenyautót a pálya szélén látni. A japánok így is rengeteg adatot gyűjtöttek.

részletek

Különös oka volt Verstappen lelassulásának

Előre tudta Max Verstappen, hogy Monzában csak a mezőny végéről indulhat, egy gyorskörre azért kipróbálta volna magát. Egy egészen furcsa okból kifolyólag azonban az autó hirtelen lelassult.

részletek

Rosszabbra számított, de még magasabbra tör a Honda

Toyoharu Tanabe, a japán motorgyártó F1-es technikai igazgatója elismerte: elégedett az eddigi eredmények láttán, de a végső célt, azaz a világbajnokság megnyerését továbbra is távolinak érzi.

részletek

A Honda a Red Bullnál is készül a büntetésekre

A japán gyártó gőzerővel dolgozik legújabb fejlesztésein, amivel még jobb helyzetbe hozhatják a Red Bullt. Ennek azonban ára van, egy-két futamot fel kell áldozniuk, minden csere büntetéssel jár.

részletek

Marko: Zseniális Verstappen és a Honda

Nagyot változott a világ, másfél-két éve még a holland pilóta és a japán gyártó is többnyire kritikát kapott, most pedig a sikereket aratják közösen, ami a Red Bull főtanácsadójának is tetszik.

részletek

A Honda elnézést kért a motorhiba miatt

A japán gyártó folyamatosan kísérletezik a további javulás érdekében, időnként pedig zsákutcába jut. A Német Nagydíj időmérő edzésén teljesen új motormódot próbáltak ki, nagyon nem jött be.

részletek

Nem vártak ilyen gyors javulást a Hondától

Mindkét fél kölcsönösen elégedett a Red Bull és a Honda háza táján. A japán gyártó kicsit csodálkozik a gyors felzárkózáson, az istálló szerint a Honda túl is teljesíti a korábbi ígéreteket.

részletek

A Honda már dolgozik a turbólyuk javításán

A japán erőforrás dinamikusan fejlődik az elmúlt másfél évben, már futamot is lehet nyerni vele. Silverstone-ban egy különös hiba ütötte fel fejét Max Verstappennél, a Honda elismerte és vizsgálja.

részletek

Rázott az autó, nem hívták kerékcserére

Rettentően veszélyes helyzettel szembesült a Toro Rosso a Brit Nagydíjon: Albon autójának elektromos rendszere meghibásodott, ezért a kiállás során csak akkor nyúlhattak volna hozzá, ha leállítják.

részletek

A Honda újabb győzelmi receptje

Az elmúlt hétvégén fontos mérföldkőhöz érkezett a japán gyártó, végre futamgyőzelmet ünnepelhettek. Azt is tudják, hol kell leginkább javulniuk, hogy ezt újabb sikerek kövessék minél előbb.

részletek

Honda: Nagyon ki volt hegyezve a motor

A japán gyártó elismerte, némi kockázatot vállaltak Ausztriában a sikerért, az ésszerű határig kitolták a motorteljesítményt. Ez végül győzelmet ért, ráadásul a Honda erősebb volt, mint riválisai.

részletek
Olvastad már?