Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

Tanabe

Búcsúzóul a vb-címet veszi célba a Honda

Noha a 2021-es évad végén távozik az F1-ből a japán motorgyártó, főnökük szerint teljes gőzzel dolgoznak az idei erőforrás fejlesztésén, amellyel futamokat és világbajnokságot is nyernének.

részletek

Honda: Nem teljesítettük a célunkat

A Honda F1-es projektjének vezetője szívesen emlékszik vissza a győzelmekre, azok kiemelkedő pillanatok voltak, de összességében elmaradtak az eredeti terveiktől.

részletek

Változtatott a motorján a Honda Mugello után

Kivizsgálták Max Verstappen két héttel ezelőtti toszkán kiesésének okát, és úgy érzik, sikerült orvosolniuk a problémákat, hogy azok ne ismétlődhessenek meg a következő versenyeken.

részletek

Éppen a Honda járhatta meg a legjobban a tiltással

Bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy csökkenni fog a Mercedesek előnye az időmérős motormód betiltásával, épp ellenkezőleg, a Honda lassult be kissé a riválisokhoz képest.

részletek

Honda: Hogy fogják ellenőrizni a motorbeállítást?

A Honda Formula-1-es részlegének technikai igazgatója Toyoharu Tanabe örül neki, hogy a három kiemelkedő autó közül övék az egyik, viszont kétségeit fejezte ki az időmérős motormód betiltása iránt.

részletek

Egy Mercedes-motort már most cserélni kell, a Red Bull-osok megúszták

Már a szezon második versenyén a második erőforrást kényszerül beszerelni a Williams Russell autójába. A hajtáshoz kapcsolódó műszaki probléma miatt kieső Verstappen és Albon viszont fellélegezhet a Stájer Nagydíj előtt.

részletek

Erősebb és megbízhatóbb motorral támad a Honda

A járvány okozta kötelező leállásokból némileg jobban jöhetett ki a japán gyártó a 2020-as, nagyon különleges szezon kezdetén. A Honda-vezér elismerte, márciushoz képest jócskán fejlesztettek az erőforráson.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

Eddig minden tökéletes a Hondánál

A Red Bull és az Alpha Tauri is hibátlan tesztnapot teljesített Barcelonában, az autók megbízhatóan és jól működnek. Ezzel a Honda és Danyiil Kvjat is elégedett, jöhet a finomhangolás.

részletek

A Hondának hatalmas segítség a két csapat, további nagy fejlődésre számítanak

Az utóbbi másfél év legkellemesebb meglepetése a korábban csak szenvedő japán gyártó ugrásszerűen javuló teljesítménye volt. 2020-ban ismét nagy előrelépésre számítanak a Hondánál.

részletek

Ezért volt képes áttörésre a Honda és még nincs vége a fejlődésnek

Sokan ugratták a Red Bull vezetőségét egy évvel ezelőtt, hogy jobb, ha hozzászoknak a sorozatos technikai hibákhoz a Honda oldalán. A japánok azonban erre is rácáfoltak és tempóban is nagyot javultak.

részletek

Honda: Ilyen nagyot már nem ugrunk előre

Az elmúlt két évben olyan hatalmas fejlődésen esett át a korábban bukdácsoló Honda, hogy már a legjobbakkal került hasonló szintre. A japánok figyelmeztetnek, ugyanilyen előrelépés nem várható.

részletek
Olvastad már?