Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 19. hétfő

Tanabe

A Honda elnézést kért a motorhiba miatt

A japán gyártó folyamatosan kísérletezik a további javulás érdekében, időnként pedig zsákutcába jut. A Német Nagydíj időmérő edzésén teljesen új motormódot próbáltak ki, nagyon nem jött be.

részletek

Nem vártak ilyen gyors javulást a Hondától

Mindkét fél kölcsönösen elégedett a Red Bull és a Honda háza táján. A japán gyártó kicsit csodálkozik a gyors felzárkózáson, az istálló szerint a Honda túl is teljesíti a korábbi ígéreteket.

részletek

A Honda már dolgozik a turbólyuk javításán

A japán erőforrás dinamikusan fejlődik az elmúlt másfél évben, már futamot is lehet nyerni vele. Silverstone-ban egy különös hiba ütötte fel fejét Max Verstappennél, a Honda elismerte és vizsgálja.

részletek

Rázott az autó, nem hívták kerékcserére

Rettentően veszélyes helyzettel szembesült a Toro Rosso a Brit Nagydíjon: Albon autójának elektromos rendszere meghibásodott, ezért a kiállás során csak akkor nyúlhattak volna hozzá, ha leállítják.

részletek

A Honda újabb győzelmi receptje

Az elmúlt hétvégén fontos mérföldkőhöz érkezett a japán gyártó, végre futamgyőzelmet ünnepelhettek. Azt is tudják, hol kell leginkább javulniuk, hogy ezt újabb sikerek kövessék minél előbb.

részletek

Honda: Nagyon ki volt hegyezve a motor

A japán gyártó elismerte, némi kockázatot vállaltak Ausztriában a sikerért, az ésszerű határig kitolták a motorteljesítményt. Ez végül győzelmet ért, ráadásul a Honda erősebb volt, mint riválisai.

részletek

A Honda technikai igazgatója azt sem tudta, mihez kezdjen a dobogón

Miután a Honda - a Red Bull oldalán - a 2006-os Magyar Nagydíjat követően először tudott nyerni a Formula-1-ben, a technikai igazgató Toyoharu Tanabe azt sem tudta, mit kellene csinálnia a dobogón.

részletek

A Honda először győzött 2006 óta

Két évvel ezelőtt kinevették a japán gyártót, most futamgyőzelmet aratott Ausztriában. A Honda rendkívül boldog, de úgy véli, ez még csak a kezdet. A fejlődésben nagy szerepet játszott a Toro Rosso is.

részletek

Honda: A legutóbbi fejlesztés tényleg nem valami erős

A japán gyártó elismerte, hogy legfrissebb fejlesztésű erőforrása nem hoz akkora előnyt, mint várták. Az adatok fejlődést mutatnak, de nem eleget, ezért jócskán fel van adva a lecke.

részletek

A Hondát meglepte, mekkora hátránya van

Nem sikerült jól a montreali hétvége a Red Bull és a japán gyártó szempontjából. Kanadában egyértelműen csak harmadik erőnek bizonyultak a riválisok után, aminek nem örültek Japánban.

részletek

A Honda tudja, mit tegyen, hogy fejlődjön

Távolról sem elégedett a Kanadai Nagydíj pénteki napjával a japán gyártó, biztató volt a kezdés, de délután a négyből egyik versenyző sem került a legjobb tízbe. Ám tudják, hol javítsanak.

részletek

A Honda-motor már hét versenyt kibír

Két évvel ezelőtt leggyakrabban egyetlen futamot sem bírt végig meghibásodás nélkül a japán egység, mostanra nagyot változott a világ. Idei második specifikációs erőforrásuk gyors és megbízható.

részletek
Olvastad már?