Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Szocsi

WTCR: Történelmet írt a Zengő Motorsport

Egy nagyon eseménydús futammal fejeződött be a WTCR 2021-es szezonja. Az utolsó versenyt Robert Huff nyerte meg, amivel a Zengő Motorsport először zárt dupla győzelemmel egy fordulót.

részletek

WTCR: Azcona nyert, Ehrlacher ismét bajnok

Izgalmasra sikerült a Túraautó-világkupa idei utolsó előtti futama, melyet a Zengő Motorsport pilótája Mikel Azcona nyert meg a végén, Yann Ehrlacher pedig megvédte bajnoki címét.

részletek

Norris: Már látjuk, hogy ki kellett volna állnunk

Ez a fő konklúzió, amire a pilóta és a McLaren jutott az F1-es Orosz Nagydíjon elbukott győzelmük után, de a fiatal brit szerint számos dologban ő is végezhetett volna jobb munkát.

részletek

Nem árulja el a Ferrari, mennyit hoz az új motor

Mattia Binotto nem volt hajlandó számszerűsíteni a Charles Leclerc autójába Szocsiban bekerült új erőforrás előnyeit, de a csapatvezető szerint 2022 szempontjából is hasznosak a tapasztalatok.

részletek

Az Alfa-főnök szerint büntetni kellett volna Norrist

Frederic Vasseur is sajnálja az első győzelmét az esőben elbukó mclarenest, de a csapatvezető szerint világosak a szabályok: átlépte a bokszutca bejáratnál a fehér vonalat, ezért szankció jár.

részletek

Felemás hétvégével zárta a Formula-3-as szezont Tóth László

Minden szempontból felemás versenyhétvégével zárta pályafutása első Formula-3-as idényét Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője Szocsiban, ahol három helyett csak kettő futamra kerülhetett sor az időjárási körülmények miatt.

részletek

Beáldozta volna a győzelmet a Mercedes

Andrew Shovlin elmondása szerint azzal győzték meg a kerékcseréről Lewis Hamiltont, hogy vb-riválisa, Max Verstappen már interekre váltott. De Valtteri Bottasnak is szerepe volt a helyes döntésben.

részletek

Ezért úszta meg büntetés nélkül a rajt utáni trükköt Alonso

A spanyol versenyző a 2-es kanyar átvágásával szemlátomást több pozíciót is nyerhetett az F1-es Orosz Nagydíjon, Michael Masi versenyigazgató szerint azonban az Alpine-pilóta semmi rosszat nem tett.

részletek

Perez: Elbukott dobogó, biztató teljesítmény

A Red Bull pilótája úton volt a pódium felé az F1-es Orosz Nagydíjon, amikor megérkezett az eső. A kilencedik helyezés ellenére is pozitívan értékelte a Szocsiban látottakat a mexikói.

részletek

Wolff: Verstappen volt a második győztes

Hiába nyerte Lewis Hamilton az Orosz Nagydíjat és hiába indult a mezőny végéről a holland, a két vb-rivális egymás mögött futott be Szocsiban. Mindkét csapatfőnök a végsőkig tartó küzdelemre számít.

részletek

Ricciardo számára egyértelmű volt a váltás

Miközben csapattársa első győzelmét bukta el azzal, hogy nem cserélt időben intermediate gumikra az F1-es Orosz Nagydíj hajrájában, a McLaren ausztrálja jó időzítésével majdnem dobogós lett.

részletek

Podcast: Hamilton százados, elúszott Norris győzelme

Bár a hétvége összességében sokkal inkább szólt Lando Norrisról, mint róla, az Orosz Nagydíj győzelmét végül Hamilton szerezte meg, aki így 100. alkalommal nyert. Verstappen nagyot mentett Szocsiban.

részletek