DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Szingapúri Nagydíj

Boldog, de óvatos a Haas az időmérőt követően

A meglepően jó egykörös tempó ellenére megfontoltan nyilatkoztak a holnapi futamról a Haas pilótái, akik mindketten az első tízből várhatják a rajtot a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Leclerc: Egy kevés hiányzott

Monza után a Szingapúri Nagydíj kvalifikációján is be kellett érnie a harmadik rajtkockával Charles Leclerc-nek, aki nem számított ilyen jó teljesítményre csapatától.

részletek

Horner egy világklasszisnak tartja Perezt

Hatalmas dicséretet kapott csapatfőnökétől Sergio Perez, aki kiváló teljesítménnyel nyert Szingapúrban. Christian Horner szerint a mexikói hatalmas nyomás alatt volt.

részletek

A Ferrarit és a stewardokat is kritizálta az olasz média

A maranellói alakulat mellett a győztest és a versenyirányítást is komolyan kritizálták az olasz lapok hétfőn reggel. A helyi sajtó újfent csalódott a Ferrariban, de más kivetnivalójuk is volt.

részletek

Ricciardo szerint a türelem volt a kulcs

Ezúttal kijött a lépés Daniel Ricciardo számára, aki érthetően boldog volt az ötödik hellyel. Az ausztrál szerint ehhez fontos volt, hogy higgadtak tudjanak maradni a stratégiát illetően.

részletek

Pierre Gasly elégedetlen a csapatával

Abszolút nem értett egyet a csapata döntéseivel az AlphaTauri francia versenyzője. Gasly szerint a kommunikációjuk és a stratégia is érthetetlen volt a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Hamilton bocsánatot kért a csapatától

A dobogóra is reális esélye volt Lewis Hamiltonnak Szingapúrban, végül mindössze a kilencedik helyen ért célba, miután több hibát is elkövetett. A hétszeres világbajnok vállalta ezekért a felelősséget.

részletek

Alonso büszke a hétvégi teljesítményükre

Nullázott az Alpine Szingapúrban, miután mindkét pilótájuk kiesett, Fernando Alonso ráadásul az élmezőnyből volt kénytelen kiállni. A spanyol szerint a motorproblémák ellenére büszkék lehetnek.

részletek

Sainz: Nem tudtam felvenni a ritmust

Bár végig az élmezőnyben autózott, nem volt túl jó versenye Carlos Sainznak. A Ferrari versenyzője számára a dobogó legalsó foka volt a maximum, ám ezért is nagyon keményen meg kellett dolgoznia.

részletek

Leclerc az élen az eső miatt megfelezett harmadik edzésen

Már a reggeli órákban jelentős csapadék zúdult a szingapúri pályára, az eső pedig a harmadik szabadedzés kezdetére sem hagyott alább. Leclerc zárt a legjobb idővel a megfelezett gyakorláson.

részletek

Ez történt a szingapúri első szabadedzésen

Egy hosszabb szünetet követően, 2019 után száguldhat ismét Szingapúr utcáin a Formula-1 mezőnye. Kövessétek velünk az első szabadedzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkön keresztül.

részletek

Ricciardo nem kapott új fejlesztéseket Szingapúrra

Kizárólag Lando Norris autóján lesznek megtalálhatók azok az újítások, melyeket a McLaren Szingapúrban tervezett bevetni. Daniel Ricciardo úgy véli, ez teljesen érthető lépés a csapat részéről.

részletek