Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 31. szombat

Szabályok

Ki a legnehezebb F1-es pilóta?

A pilóták súlya egy nagyon fontos tényező, azt viszont nehéz pontosan meghatározni, hogy az egyes versenyzők mennyit nyomnak a mérlegen. Egy újabb látványos grafikán rangsoroltuk a 2021-es mezőnyt.

részletek

Alonso: A nagyokat segíti a gumiszabály

A kétszeres F1-es világbajnok szerint az élcsapatoknak kedvez az az előírás, hogy a legjobb tíznek azon a keveréken kell rajtolniuk, amellyel a Q2-ből továbbjutottak az időmérő edzésen.

részletek

Horner: Ezzel is minket akarnak lassítani

A Red Bull csapatfőnöke finoman célzott rá, hogy esetleg a Mercedes állhat a kerékcserék lassítása mögött. Toto Wolff szerint ez nem így van, de azt elismerte, hogy érdeklődtek valamiről az FIA-nál.

részletek

Alonso egészen speciális szabályokat szeretne

A Monacói Nagydíjon észrevehetetlen maradt a kétszeres világbajnok spanyol és ismét jócskán kikapott csapattársától, pontot sem szerzett. Néhány szabályváltozást viszont el tudna képzelni.

részletek

Raikkönen: Bármit csinálunk, találnak rá egy szabályt

Kimi Raikkönen két évtizedes Formula-1-es pályafutása során a legnagyobb változást a versenyzői magatartás romlása és az emiatt életbe léptetett szabályok kapcsán látja.

részletek

Stroll miatt esett így vissza az Aston Martin?

Az egykori csapatfőnök szerint Lawrence Stroll számára kizárólag a saját maga által elképzelt út működőképes. A korábban remekül teljesítő mérnökök keze megkötve, a Mercedes másolása a lényeg.

részletek

Brawn: Néhány nagydíj grand slam-rangot kap

Más sportágakból ismert terminológiát igyekszik meghonosítani saját területén a Formula-1 – Ross Brawn szerint a sprintkvalifikációval rendelkező nagydíjhétvégék kiemelt státuszt kapnak, bár nem egyértelműsítette, hogy ez mit jelent.

részletek

Leclerc mattot adhatott volna Verstappennek az újraindításnál

A holland megcsúszásakor a monacói úgy döntött, nem előzi meg a Red Bullt – pedig ha így tesz, a későbbi győztes jó eséllyel ugyanarra a sorsra juthatott volna Imolában, mint Raikkönen.

részletek

Horner szerint alaptalan az Aston követelése

Év közbeni szabálymódosításokat harcolna ki az Aston Martin csapata, miután felismerték, hogy az idei előírások hátrányosan érintették őket. A Red Bull csapatfőnöke szerint ez naiv törekvés.

részletek

Mercedes: Nehéz lesz a szabályok miatt utolérni a Red Bullt

A világbajnoki címvédő alakulat vezető pályamérnöke úgy véli, az idei szabályok kötöttsége miatt komoly kihívás lesz beérniük fő riválisukat – viszont állnak elébe a keménynek ígérkező kihívásnak.

részletek

Marko: Nem sajnálom a Mercedest, korábban minden szabályt ellenünk hoztak

A Bahreini Nagydíj hétvégéje óta többször is panaszkodott a Mercedes csapatfőnöke, valamint Lewis Hamilton is, hogy az új szabályokat ellenük hozták. A Red Bull többször is ugyanezt élte át tíz éve.

részletek

Schumacher F3-as főnöke: Nem csaltunk Mick bajnoki címénél

2018-ban rengetegen felkapták a fejüket, amikor az évad derekán Mick Schumacher egyszer csak zsinórban elkezdte nyerni a futamokat. Voltak, akik egyenesen csalást kiáltottak a hirtelen javulás láttán.

részletek
Olvastad már?