Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Szabályok

Marko: Nem sajnálom a Mercedest, korábban minden szabályt ellenünk hoztak

A Bahreini Nagydíj hétvégéje óta többször is panaszkodott a Mercedes csapatfőnöke, valamint Lewis Hamilton is, hogy az új szabályokat ellenük hozták. A Red Bull többször is ugyanezt élte át tíz éve.

részletek

Schumacher F3-as főnöke: Nem csaltunk Mick bajnoki címénél

2018-ban rengetegen felkapták a fejüket, amikor az évad derekán Mick Schumacher egyszer csak zsinórban elkezdte nyerni a futamokat. Voltak, akik egyenesen csalást kiáltottak a hirtelen javulás láttán.

részletek

Adatok: Az összes Mercedes-motoros csapat sokat veszített

A Bahreini Nagydíj időmérő edzését követően Lewis Hamilton arra panaszkodott, hogy a szabályokat egyértelműen a Mercedes ellen hozták. Egyáltalán nem csak a gyári istálló veszített sokat.

részletek

Mercedes: Nem tudjuk átépíteni az autót

Az F1 idei szabályváltozásai a jelek szerint a Mercedesre különösen negatívan hatottak, ráadásul a csapat számára a megoldás sem egyszerű. A szigorítások miatt nem módosíthatnak bármit az autón.

részletek

Masi állítja: nem változtattak futam közben

Bár úgy tűnt, a Bahreini Nagydíj során vált szabálytalanná a 4-es kanyar kiszélesítése, a versenyigazgató szerint szó sincs ilyesmiről. Verstappen előzése pedig eleve más tészta volt.

részletek

Előbb lehetne nyitni a DRS-t a sprintfutamon

Erősebb DRS, pár kiosztott pont, kukázott Montreal – a Formula-1 vezetői közelednek a sprintversenyek szabályainak véglegesítéséhez, leszámítva a még mindig zűrzavaros parc fermé-előírásokat.

részletek

„A show javítása nem mehet a sport kárára”

Jean Todt, az FIA elnöke támogatja a több izgalmat célzó újításokat az F1-ben, így a sprintfutamokat is – de csak akkor, ha mindezek nem mennek szembe a sport természetével és érdekeivel.

részletek

Kubicának rosszul jön az új szabályozás

Az Alfa Romeo teszt- és tartalékpilótája készen áll bármilyen bevetésre, de ő maga azt érzi, az idén bevezetett új szabályozás azt eredményezi majd, hogy jóval kevesebbet gurulhat pályára.

részletek

A Mercedes megint nem csak motorikusan lehet ütős

A német gyári istálló 2014 óta letaszíthatatlan a trónról a Formula-1-ben. Egész télen azon dolgoztak, hogy az új szabályok ellenére a legkevesebb leszorítóerőt veszítsék. Újra aratni fognak?

részletek

Hivatalos: 2025-ben debütálnak az F1 világmegváltó erőforrásai

Erőteljes és az érzelmeket célzó erőforrásokkal készül nagyot gurítani a Formula-1 néhány év múlva. Csütörtökön több nagy döntésről szavazott az F1 Tanács, amik meghatározzák a sorozat jövőjét.

részletek

Hivatalos: 2022-től tilos az F1-es motorfejlesztés

Az F1 mind a tíz csapata rábólintott a szabálymódosítási javaslatra, ami szerint a következő szezontól befagyasztják az erőforrások fejlesztését. A sprintfutamokat is támogatják, de részleteket akarnak tudni.

részletek

Tovább kell várnia a Red Bullnak a motordöntésre

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem került sor hétfőn online voksolásra a motorfejlesztések befagyasztása kapcsán, így még mindig nem végleges, milyen motorral mennek jövőre az energiaitalosok.

részletek
Olvastad már?