Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 23. vasárnap

Szabályok

A Renault nem vádolta csalással a Ferrarit

A gyári csapatok közül egyedül a Renault nem vádolta és nem tett nyílt megjegyzéseket az olaszok motorjának legalitására. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy nem is gondoltak rá egymás között.

részletek

WTCR: Nem lesz több trükközés a súlyokkal

A 2020-as túraautós szezon előtt egy fontos változást vezet be a széria, ami könnyedén hatással lehet a versenyek képére. A fiatal pilótákat is érinti egy módosítás.

részletek

F1: Hiba volt a 2019-es szabályok bevezetése

A sorozat kapkodva változtatott az aerodinamikai szabályokon, a tavalyi változtatások alig segítették az izgalmas csaták kialakulását – fogalmazott az F1 technikai igazgatója, aki most már hozzá sem nyúlna az autókhoz.

részletek

Félperces feltöltések jönnek a Formula-E-ben

Az FIA és a Formula-E elég konkrét terveket vázolt fel azt illetően, hogy miként képzeli el az elektromos sorozat következő evolúciós korszakát: a gyorstöltők népszerűsítése érdekében visszatérnek a bokszkiállások, de soha nem látott formában.

részletek

Alapvető probléma lehet a 2021-es autókkal

Az új koncepciók aerodinamikailag instabilak, ezért „mocskosul nehéz lesz” vezetni azokat – állítja egy technikai igazgató, aki szerint a bemutatott modellnek kevés köze van a szabálykönyvhöz.

részletek

Marko: A Mercedes kutakodott, mi rákérdeztünk

Továbbra sem ültek el a hullámok a Ferrari erőforrásaival kapcsolatban, a fő riválisok változatlanul kételkednek azok szabályosságának. Az egyik vetélytárs vizsgálatokat végzett, a másik lépett is.

részletek

Ricciardo 2021-ről: Kettesével fogok előzni

Az F1 kiélezettebb küzdelmekkel kecsegtető 2021-es szabályrendszerére az ausztrál pilóta úgy reagált, hogy ha másoknak könnyebb lesz előzni, akkor ő kerülgetni fogja az ellenfeleit.

részletek

Törölhetik a bosszantó időmérős gumiszabályt

Még ha a fordított rajtrácsos kvalifikációs futamok nem is jönnének, egy másik módosítást is terveznek a Formula-1 vezetői 2020-tól az időmérő edzésekre, miután a gumiszabály az utóbbi években már visszájára fordult.

részletek

A Renault hosszú évek óta szabálytalan autóval versenyzett?

A francia gyári istálló főnöke rámutatott, hogy már a korábbi években is ezt a fékrendszert használták, mégsem kifogásolta senki. A Renault már huzamos ideje szabálytalan autóval versenyez?

részletek

Leclerc: Azért vádaskodnak az ellenfelek, hogy megingassák a Ferrarit

Egész évben jól látható, hogy az erőforrás tekintetében fölénybe kerültek az olaszok. Borítékolni lehetett, hogy ezért támadni is fogják a Ferrarit a riválisok, így is történik. Leclerc szerint minden oké.

részletek

Ralf Schumacher: Ha ez bebizonyosodik, a Renault egy csaló csapat

Az egykori F1-es pilóta megdöbbenve követi a francia gyári istálló fékekkel kapcsolatos botrányát. Szerinte ilyen nem történhet a pilóták tudta nélkül, tehát a csalásban ők is aktívan részt vettek.

részletek

Ezen a három pályán jöhet a fordított rajtrács 2020-ban

Hogy mennyire komolyan gondolja a Formula-1 a fordított rajtrácsos kvalifikációs futamokkal való kísérletezést, azt jelzi, hogy már a lehetséges helyszíneket is kiválasztották ehhez. Spa-Francorchamps is köztük.

részletek
Olvastad már?